Jeste li me bas svi obrisali sa Origina ili je bug?
Draksides? O.o
Svi
Jeste li me bas svi obrisali sa Origina ili je bug?
Draksides? O.o
Svi
http://www.futhead.com/14/squads/4054613/
http://www.futhead.com/14/squads/4053122/
koji je bolji tim po vasem misljenju? igraci gdje su bolji? prodao sam talijane pa sad novi radim, zanima me koji je bolji tim za oko 70k, ili ako nema ima netko drugu preporuku prihvacam :D
Teško će ti biti igrati sa širokim CAM-om sa Cazorlom. Odnosno, nije toliko teško, ali zna biti zeznuto jer će upropastiti kontre, tako da ako si dobar u driblingu 1v1 i kontroli igrača onda nećeš imati problema s tim i lako ćeš protivnika izbaciti iz ravnoteže. Recimo u svom timu na tim širokim CAM pozicijama imama Diamantija i Hamšika, relativno "spori" su obojica al imaju ball control, passing i shooting koji mi odlično leži.
Mislim da su timovi dosta podjednaki, ali bi ipak uzeo BPL, bolji igrači i balans. Recimo kod bundes tima nećeš baš krila imati često u napadu, takva je formacija a i Perišićev M/M i Mullerov H/H ne pomaže baš. Probaj s Eliom na LM i Shaqiriem na RM. Iako je Muller zvjer al po meni je on za RW poziciju. Hummels ili Subotić na jedno od CB mjesta...u ovoj FIFI mi osobno paše jedan brži i vitki CB, a drugi spor i tenk sa odličnim DEF-om i standing tackleom. Primjer su Barzagli/Caceres, idealan par, čak ni Chiellini nije dovoljno dobar za njih.
Evo ovako,nije me bilo skoro tri meseca,pre dve nedelje sam igrom slucaja ,odigrao fifu 14 next gen,kad sam isao u posetu kod brata za spaniju,i u njihovom trznom centru kao kod nas u bg-u Usce ,ima da se igra PS4 za 5 eura sat vremena i naravno da sam sa bratom peglao fifu i nisam stekao utisak neki poseban da je mnogo drugacije od obicne fife koju mi igramo, mislim na pc-u.
Napomena: igrali smo tri sata taj dan i sledeci dan isto tako.
Sta je isto: -trougao i L1 prolazi jos blesavije nego na pc-u jer sada ako recimo ronaldinho posalju loptu ona je hirurski preciznija i nema sanse da tvoja odbrana to spreci i naravno popijes gol.
-publika pa recimo da nema one koreografije kada pre pocetka meca,rekao bi da je ista,jedan segment koji su ubacili a to je da sada klinci koji stoje sa strane dodaju loptu sto je plus i svidja mi se ali to nije neki sada veliki napredak al ima neki smek.
-sama igra u toku igre ,nena razlike neke velike a nadao se posto je to ipak next gen.
-sto se tice grafike:mislim na travu,sorcevi da se guzvaju izgleda lepo ali u toku igre mi deluje gotovo pa identicno kao na obicnoj fifi a pazite pricamo o next gen ,gde bi po nekom mom misljenju da bude barem dpet puta bolja i drugacija al dobro,kazem to je ipak moje misljenje.
-i da mislio sam da ce u fifi next napraviti kad recimo roben,ribery ili tako taj tip top igraca ima loptu moci da ga prepoznam bez da gledam dole,nema razlike kad loptu vodi ronaldinho ili messi,ronaldo je jedini koji je uradjen po tom pitanju,pa se pitam sto nije on stavljen za cover posto je on full uradjen a messi nije.
Sve u svemu ocekivao sam mnogo vise od next gen fife.
Pa iz svemira se vidi da je next gen fifa ista ko i current gen...
malo grafički dotjerano i to je "next-gen",ipak je to EA nisam se puno ni nadao od njih.. :S
Hvala, a jesu Gerrad i Lampard dobri za FUT s obzirom na njihov pace?
Hvala, a jesu Gerrad i Lampard dobri za FUT s obzirom na njihov pace?
Ovisi o tebi i tvom načinu igre...
Pozz svima u tijeku su prijave za 1. FeX FUT14 PC turnir, ulazak je 10k sva pravila i prijave su na ovom linku http://fifa-expert.com/forum/index.php/topic,20190.new.html#new
Hvala :)
Ha, ha... gledam na sportklubu barcu koja je gubila 2-0 nakon 15 min. U 40 min je pedro izjednačio na 2-2 a komentator kaže kako je nakon izjednačenja momentum sigurno sada na barcinoj strani? Eto, ako netko nije bio ziher sada može biti miran. Momentum defintivno postoji...
Dok ovo tipkam, pedro zabio i treći gol i okrenio tekmu... momentum je definitivno na bracinoj strani...
Jbt, osvojim onaj on-line kup, i dobijem pack od 25k, i na kraju u njemu najskuplji golman de gea, a ovo ostalo užas. Katastrofa. Bilo je bolje da sam u finalu izgubio jer bi barem dobio 5k koliko dobije drugi finalist.
Jbt, osvojim onaj on-line kup, i dobijem pack od 25k, i na kraju u njemu najskuplji golman de gea, a ovo ostalo užas. Katastrofa. Bilo je bolje da sam u finalu izgubio jer bi barem dobio 5k koliko dobije drugi finalist.
Ako izgubiš ne dobiješ ništa?
ne dobijes nista, tek kad drugi put osvojis dobijes 5k
Zamislite, zadnja tekma za titulu divizije 5. Ubijam lika, doslovno mi nije prešao centar do negdje 53 minute, ja sam vodio 4-0 i nakon 4 gola nenormalno loši moji igrači, konstantno loša primanja lopte, Benteke fula 20 praznih golova, ništa ne ide i frajer mi u 15 minuta zabije 4 gola glavom iz kornera. Nema te taktike koju nisam isprobao sve živo da branim te kornere i ne možeš, obranim ono 2-3 ali ne možeš jednostavno, taj heading je toliko OP, eto poludio sam jednostavno šta da kažem, igra je šugava da šugavija nemre bit.
Znači sad sam doživio šou od utakmice. Krene tekma laganini i ja igram i uspijem mu brzo zabit gol a kad ono mi piše 45' minuta :O Minute su išle toliko brzo da nisam mogao vjerovat. Urlao sam od smijeha koliko mi je to sve bilo smiješno. Krene drugo poluvrijeme i opet mu na kraju skucam gol pa nek se prči stoka čiterska.
Čuo sam sad od kolege da je nešto slično bilo i prošle godine, ali opet, kako nisko pada ta stoka. fuj. Evo slike tri da vidite, znači samo dva eventa u cijeloj tekmi se desila, nemoguće u normalnoj tekmi. Imao je 4231 skoro cijela borrusia i ime momčadi je bilo ONE OF THREE. pa ako slučajno naletite, bježite.
Znači sad sam doživio šou od utakmice. Krene tekma laganini i ja igram i uspijem mu brzo zabit gol a kad ono mi piše 45' minuta :O Minute su išle toliko brzo da nisam mogao vjerovat. Urlao sam od smijeha koliko mi je to sve bilo smiješno. Krene drugo poluvrijeme i opet mu na kraju skucam gol pa nek se prči stoka čiterska.
Čuo sam sad od kolege da je nešto slično bilo i prošle godine, ali opet, kako nisko pada ta stoka. fuj. Evo slike tri da vidite, znači samo dva eventa u cijeloj tekmi se desila, nemoguće u normalnoj tekmi. Imao je 4231 skoro cijela borrusia i ime momčadi je bilo ONE OF THREE. pa ako slučajno naletite, bježite.
Isto se i meni desilo , bila je zadnja tekma, trebala mi pobjeda da ostanem u ligi , preletjelo doslovno u 2 minute, al sam uspio u 90. minuti zabiti (što bi inače normalne igre bila neka 10. minuta) 
Bio si upravu Encyanix, Yaya nije ništa posebno ove sezone. Neznam, možda sam mu trebao dati više vremena, ali Carrick mi je za njega doktor.
Probao sam i Suareza, ali ni on se nije proslavio. Stvorio sam mu par zicera, a on kao kilava baba. Benteke je za njega izumio nogomet, a razlika u cijeni nije velika, samo 67000coinsa.
Vjerujem da će se naći stručnjaka za njega(Suarez), ali kod mene više nikad neće u tim.
Namučio sam se dok sam upao u DIV1, a ispao iz nje brzinom svijetlosti. Rastavili su me momci na proste faktore.
bas cudno ha?
bitno da se mene ismijalo 
Imam jedno pitanje, znaci imam Fifu 14 skinutu s origina i naime trebam sada nanovo inst Win te moje pitanje je kako da igram Fifu ali da ju ne skidam ponovno s Origina?
Imam jedno pitanje, znaci imam Fifu 14 skinutu s origina i naime trebam sada nanovo inst Win te moje pitanje je kako da igram Fifu ali da ju ne skidam ponovno s Origina?
ja recimo imam postavljeno u originu da mi skida igre na D disk. kada reinstaliram windows, ponovo namjestim D disk, i onda kada klikneš na download u originu traje svega nekoliko sekundi je samo verificira fajlove.
http://www.overclock.net/t/1243814/thread-how-to-backup-origin-games-easily-step-by-step-guide
Pojašnjenje za BF3, ali princip je isti. Kopiraš na vanjski disk ili particiju koju nećeš mijenjati tokom reinstala windowsa i kasnije vratiš u folder koji si odabrao u postavkama Origina za instalaciju.
I nemoj da te zbuni, pisat će ti download , a u stvari će ti samo sinkronizirati sa harda i skinut update ukoliko treba.
Hvala! ;)
bas cudno ha?
bitno da se mene ismijalo 
Iskreno ne sjećam se da sam te "ismijao" zbog toga, ali je moguće da nisam baš vjerovao da je to moguće. Ako jesam, ispričavam se :)
Bio si upravu Encyanix, Yaya nije ništa posebno ove sezone. Neznam, možda sam mu trebao dati više vremena, ali Carrick mi je za njega doktor.
Probao sam i Suareza, ali ni on se nije proslavio. Stvorio sam mu par zicera, a on kao kilava baba. Benteke je za njega izumio nogomet, a razlika u cijeni nije velika, samo 67000coinsa.
Vjerujem da će se naći stručnjaka za njega(Suarez), ali kod mene više nikad neće u tim.
Namučio sam se dok sam upao u DIV1, a ispao iz nje brzinom svijetlosti. Rastavili su me momci na proste faktore.
Suarez je meni isto najvece smece... najaci jeftini duo u bpl mi je jovetić i sturridge (mora biti hunter chem dobije neocekivani boost) ili ako se ima para aguero i jovetić/sturridge oba dva su mi cudo.. tako da ih razmjenjujem :)
najaci jeftini duo u bpl mi je jovetić i sturridge (mora biti hunter chem dobije neocekivani boost) ili ako se ima para aguero i jovetić/sturridge oba dva su mi cudo.. tako da ih razmjenjujem :)
Imao sam Sturridge-a skoro svaki put kada sam sastavljao BPL squad, ali nije se nešto proslavio. Zadnji put kada sam ga kupio imao je chem. stayle HAWK i bio je strašno NEučinkovit. Sve mu pripremim na ljevicu i opet neće pa neće, za razliku od Negreda, Bentekea ili Soldada, pa čak i Kone-a.
Budem mu dao još jednu priliku kao HUNTERU, pa ću vidjeti ima li pomaka.
To se meni dvaputa dogodilo prekjucer, imas jedan udarac po golu i ako je gol je gol, ako nije nista remi, napad traje 30 minuta, i naletio sam na dva takva lika, da tekma traje 5 sekundi i kraj, ima ih vise i nema tu pomoci dok EA ne reagira
EDIT: ovo je odgovor na antiljanov post :D
najaci jeftini duo u bpl mi je jovetić i sturridge (mora biti hunter chem dobije neocekivani boost) ili ako se ima para aguero i jovetić/sturridge oba dva su mi cudo.. tako da ih razmjenjujem :)
Imao sam Sturridge-a skoro svaki put kada sam sastavljao BPL squad, ali nije se nešto proslavio. Zadnji put kada sam ga kupio imao je chem. stayle HAWK i bio je strašno NEučinkovit. Sve mu pripremim na ljevicu i opet neće pa neće, za razliku od Negreda, Bentekea ili Soldada, pa čak i Kone-a.
Budem mu dao još jednu priliku kao HUNTERU, pa ću vidjeti ima li pomaka.
Ja sam ga isto imao kao Hawk i bio je useless pa mi reko antilijano da stavim hunter i stvarno lik je zviijer.. odlican dribling i lagano se progura i nevjerojatan pace...
sto ste ljudi tako glupi, nisu to nikakvi chiteri nego bag u igrici koji se nekad desi...desava se i u sezonama i u prijateljskim mecevima da tako proleti vreme
Diouf sa HAWKom je 1000 puta bolji od Aubameyanga sa HUNTEROM Kako sam kupio Aubameyanga cijela ekipa losije igra btw . Mandzo je ok :)
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Diouf sa HAWKom je 1000 puta bolji od Aubameyanga sa HUNTEROM Kako sam kupio Aubameyanga cijela ekipa losije igra btw . Mandzo je ok :)
Ovisi to i o formaciji u kojoj igraš...