FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.699.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
mariclius kaže...

Eh, da je ovo isprobati...

Izgleda odlično! Ima li gdje u rijeci da se isproba ps4 i fifa 14 kao što je neko napisao da ima u ZG?

Treba pricekat da sophoslab u toweru postavi ps4 za testiranje.. to jedini ducan u rijeci koji nam moze to doprinjet.. -.- katastrofa

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
FIFA 14

Provjerit ću. PS4 mi je zanimljiv isključivo zbog nogometa, a gledajući ovo pogotovo Englesku ligu proradila je želja za PS4{#} Valjda će biti za par mjeseci nekakav paket PS4+FIFA 14. Ti si barem isprobao Movie. Jel te potegnulo da ideš više puta isprobati ili?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
aswada kaže...

steta sto ne mogu strimat tekme jer je nas internet prespor za to pa da vidis kakva se meni sve sranja dogadaju. jednostavno se dogada vise gluposti nego u proslim fifama, protivnici nisu jaci. ostalo je sve isto, cak bih rekao da su i slabiji u ovoj fifi nego u proslim. ima duplo vise odbijanja, stativa, glupih golova di moji igraci padaju jedan preko drugog i ostalih gluposti..

Igrači ti padaju jedan preko drugog i sudaraju se ako cijelo vrijeme držiš R1 i R2.  Tada igraš presing i sa dvojcom igrača napadaš protivnika i onda dolazi do komičnih situacija. ista stvar je kad netko kaže kako mu golman sam otiđe s gola a da nije svjestan da drži R1 i R2 a prvi igrač kojeg kontrolira najbliže je golmanu i onda poziva golmana da mu se pridruži u presingu i čudi se zakaj je golman izašao a da nije stisnuo trokut?.. 

Većina stvari koja se događa igrači sami isprovociraju ali slažem se da ima i jedna doza ea pederluka u igri. Treba biti koncentriran i pokušati što manje svojom igrom siprovocirati neželjene situacije..

17 godina
mariclius kaže...

Provjerit ću. PS4 mi je zanimljiv isključivo zbog nogometa, a gledajući ovo pogotovo Englesku ligu proradila je želja za PS4{#} Valjda će biti za par mjeseci nekakav paket PS4+FIFA 14. Ti si barem isprobao Movie. Jel te potegnulo da ideš više puta isprobati ili?

Ha, ha... baš sam jučer bio i odigrao dvije tekme..  stvarno je zarazno i jako dobro izgleda. Koliko znam, neće biti fifa paketa. Dobio sam prekjučer mail od sonya s 3 paketa koja će se nuditi u HR da izaberem koji ću. Prvi je bez igre i cijenom je najpovoljniji a druga dva su s dodatnim gamepadom i igrama knack ili  killzone za dodatnih 500 kn . Tehnički se isplati je toliko dođe gamepad pa igra ispadne besplatno.

No svi koji imaju fifu na PS3 moći će kupiti za 10 eura na PSN fifu za PS4 i prebaciti si sve igrače u futu na novu platformu i nastaviti igrati..

edit:  kako sam mislio, evo nam opet ibre..  dobar totw ovaj tjedan

http://www.ultimateteam.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/FUT-14-TOTW-13-Team-of-the-Week-FIFA-14-Ultimate-Team.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 19:28 (movie).
16 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Izgleda odlično! Ima li gdje u rijeci da se isproba ps4 i fifa 14 kao što je neko napisao da ima u ZG?

Šta odlično, pa izgleda skoro ko current gen verzija...Jedino što na ovoj PS4 verziji igračima noge trzaju i kreću se neprirodno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 19:31 (Praetorian1).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Šta odlično, pa izgleda skoro ko current gen verzija...Jedino što na ovoj PS4 verziji igračima noge trzaju i kreću se neprirodno.

Ajde ne pričaj gluposti. Kad vidiš igru ispred sebe i kad baciš koju tekmu možeš komentirati. Do tada i dalje uživaj u pesu...

14 godina

To je tvoje mišljenje na koje imaš pravo kao i ja pa nema smisla da dokazujemo jedno drugome bilo šta. Pogotovo jer nismo ni probali igrati. Gledajući ove filmiće meni je odlično. Iako sam pesovac{#}

Movie, hvala na informacija{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 14

EA bi trebo počet razmišljat o izbacivanju crnih lopti, ne vidim ju kad je travnjak tamnije boje ili kad je u sjeni stadiona -.-
Prvo sam mislio da mi je do boje na starom CRT TV-u, al ne, i na novom LCD-u mi ista stvar.. Sad gledam video GD-a i na laptopu ne mogu popratit crnu loptu -.-

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

EA bi trebo počet razmišljat o izbacivanju crnih lopti, ne vidim ju kad je travnjak tamnije boje ili kad je u sjeni stadiona -.-
Prvo sam mislio da mi je do boje na starom CRT TV-u, al ne, i na novom LCD-u mi ista stvar.. Sad gledam video GD-a i na laptopu ne mogu popratit crnu loptu -.-

O tome sam već govorio. Lako za ea sports i njihove boje, meni nisu jasni igrači koji uzimaju takve lopte?  Koji je gušt igrati kad ne vidiš loptu? Kad uđe u sjenu ja ju ne vidim..  Isto tako mi nije jasno zašto ako recimo uzmem crveni dres, sudac mi bude isto u crvenom. Uzmem žuti evo i suca žutog. Onda popisdim pa uzmem crni jer nisam dugo vidio suca u crnom kad evo majstora u pravom trenutku? Kaj je takav problem staviti suca u treću boju nakon što igrači odaberu dresove?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

O tome sam već govorio. Lako za ea sports i njihove boje, meni nisu jasni igrači koji uzimaju takve lopte?  Koji je gušt igrati kad ne vidiš loptu? Kad uđe u sjenu ja ju ne vidim..  Isto tako mi nije jasno zašto ako recimo uzmem crveni dres, sudac mi bude isto u crvenom. Uzmem žuti evo i suca žutog. Onda popisdim pa uzmem crni jer nisam dugo vidio suca u crnom kad evo majstora u pravom trenutku? Kaj je takav problem staviti suca u treću boju nakon što igrači odaberu dresove?

uzmi bijeli dres, nećeš suca u bijelom vidit.    svi suci su kurve...

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
mariclius kaže...

Meni ovo izgleda kao nadograđeni current engine, uz dodatak novih animacija i cut scena, sve dodatno nabuđeno grafičkim detaljima. Štih je ostao isti, što i nije loše ako nisu imali ponuditi nešto drugačije.

Ja osobno nisam upao na jaja (kao vratar u pesu u prijašnjim izadanjima) i krivo mi je da PC igrači nisu dobili sve ovo, što nazivaju nexT gen FIFA.

Ostao je i dalje onaj suhoparni osjećaj kada zabiješ gool, možda zato jer su doveli Bale-a da šutira u nekakvom zatvorenom prostoru, pa zbog toga imam osjećaj kao da igram dvoranski tj. mali nogomet. Umjesto da čovjeka pozovu da dođe na Santiago Bernabeu, razvuku opremu, obuku ga u onaj kombinezon i daju mu da šutira loptu. Vjerujm da bi tada dobili drugačije rezultate.

Pored ovog videa, gledao sam još jedan, gdje se igrao El Clasico i primjetio sam da je igra prebrza (za moj ukus) i da Ronaldo i dalje rola po terenu dok izvodi finte i tako grabi po 2-3m, a uz to jednostavno nemam iluziju o dubini prostora.

Zbog svega navedenoga, meni će u FIFI uvjek nedostajati ono nešto, pored dobre fizike i mehanike. Neka mi nitko ne zamjeri jer to je samo moje opažanje i mišljenje.

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 9:01 (KODAK17).
13 godina
FIFA 14

Sve dok se ne ulovi joystick u ruke i ne odigra, mozemo mi laprdat koliko hocemo. Ali da je graficki jaka, to je sigurno...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...

Zbog svega navedenoga, meni će u FIFI uvjek nedostajati ono nešto, pored dobre fizike i mehanike.

Istina, ali trenutno nema nikakve alternative. Možda slijedeće godine...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve dok se ne ulovi joystick u ruke i ne odigra, mozemo mi laprdat koliko hocemo. Ali da je graficki jaka, to je sigurno...

Oni što meni nedostaje je specifičan problem, i uopće mi nije potrebno da probam igru da bi skužio da li se radi o tome. Ne osjećam daljinu i to je to. Evo imam jedan zgodan primjer iz jednog drugog sporta a to su skijaški skokovi. Tko je ikada pratio navedeni sport, skužio što se desi kada skakač uhvati tzv. "zračni jastuk" i samim tim produži let za još koji metar.

Lopta prilikom šuta mora preći određeni put bez da netko isjeće dio tog puta, što se pak u fifi manifestria tako što lopta dobije neki boost, i odjednom osvane u mreži, i na taj način mene uskrati za onu neizvjesnost, tj., onaj moment u kojem sam igrač a i publika još nezna što će se desiti. Pogledaj Lukin gol protiv Man U i vidjet ćeš kada je on sam skužio da je lopta u mreži. Zbog toga u FIFI nikad nećeš vidjeti gol sličan onome kojeg je nedavno postigao Navas protiv Tottenhama. Pogledaj na youtubeu i vidjet ćeš kako, kuda i kojom brzinom je putovala ta lopta, te kako je Hugo bio nemoćan.

Ja stvarno neznam kako da se pravilno izrazim i dočaram cijelu stvar, ali znam da sve ovo, ima veze sa brzinom, dimenzijama i prostorom, što znači da odogovor treba tražiti na području fizike, sa kojom sam ja davno raskrstio. Zato velim, ostao je isti onaj štih kao kod current gen. fife, a samim tim ništa novo osim kozmetički.

El Principe
13 godina
FIFA 14

Zato se ovo zove igra, a ovo real life opticke iluzije i fizikalni zakoni... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zato se ovo zove igra, a ovo real life opticke iluzije i fizikalni zakoni... {#}

Za ove "real life optičke iluzije" (kako si naveo), recept ima KONAMI, ali oni nikao da srede neke osnovne i jednostavnije stvari...

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 11:58 (KODAK17).
13 godina
FIFA 14

Koji je to recept ? Da ti svaki put prije nego opucas u 16m zasteka igra ? Ili da ti igrac prije udarca klizi jedno 0,5-1m dok ne pukne ? Nema KONAMI nista osim veliki community i fan boye... Dok smo godinama sibali PES jedni kod drugih ko ekipa i zezanciju terali, ali s ovim su pretjerali i svi, ali bas svi, smo presli na FIFU... Dok izade Next Gen na komp to ce biti to...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja si pak mislim da bi moglo biti još i gore.

Konami je skroz propao i PES 14 će uskoro dijeliti uz 24 sata. EA s druge strane ima velikih problema sa BF 4, spominju se i sudske tužbe, padaju im dionice, pa je pitanje da li će i slijedeća FIFA dobiti jednaka sredstva za razvoj ili će znajući da je malo vjerojatno za PES comeback, napraviti još i manje.

Malo je bilo pozitivnih pomaka sa 13 na 14 (što se mene tiče kupio sam ju isključivo jer je tempo sporiji što je onako, banalna promjena), a novi engine će teško riješiti probleme koje FIFA već dugo ima. Premali golovi, prekratak i preuzak teren, prespore duge lopte, momentum u FUT-u i hrpa glupih situacija koje se mogu dogoditi. U 3 godine nisu uspjeli ispolirati Impact Engine pa ne znam na temelju čega očekujete da će Ignite biti nešto puno bolji.

Ono, tko zna, možda se EA potrudi pa se FIFA 15 vrati na staze slave 12-ice. Samo poznavajući EA i njihovu "fuck the consumer" politiku to i nije baš realno. Štoviše, baš me interesira kako će sad samo nekoliko mjeseci kasnije taj engine moći raditi na prosječnom PC računalu, a danas ne može jer su računala preslaba.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Koji je to recept ? Da ti svaki put prije nego opucas u 16m zasteka igra ? Ili da ti igrac prije udarca klizi jedno 0,5-1m dok ne pukne ? Nema KONAMI nista osim veliki community i fan boye... Dok smo godinama sibali PES jedni kod drugih ko ekipa i zezanciju terali, ali s ovim su pretjerali i svi, ali bas svi, smo presli na FIFU... Dok izade Next Gen na komp to ce biti to...

Samo uživaj!

Imam oba proizvoda (orginal), i dobro znam vrline i mane, i jednih i drugih.

El Principe
13 godina
KODAK17 kaže...
SimeKZ kaže...

Samo uživaj!

Imam oba proizvoda (orginal), i dobro znam vrline i mane, i jednih i drugih.

Nisi jedini, imam i ja... Samo sta PES sam upalio odigro par tekmi i to je to. Kad vidim da u online nema publike, sudaca... reko WTF, nema kise, snijega ?! WTF ? :D U 2013/14 godini... hahahhaha. 90% licenci nema... PES 6 sa novim updateom i grafikom je televizor u boji za ovo prema ovom sta se tice igrivosti. 

Necu dalje u raspravu ovo je FIFA 14 tema, ali mi ne mozes reci da u PES udarac ima taj osjecaj kao u RL, to je kao da si reko da krave lete i seru zlatu.

17 godina
Hexfire kaže...
Štoviše, baš me interesira kako će sad samo nekoliko mjeseci kasnije taj engine moći raditi na prosječnom PC računalu, a danas ne može jer su računala preslaba.  

U informatici jedna godina je strašno puno.. inače, današnja prosječna računala nisu preslaba već je preslabo ono kaj ljudi prosjećno imaju doma. Pogle samo do kojeg su prosjećnog računala došli istražujući korisnike na steamu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 13:57 (movie).
15 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...
Štoviše, baš me interesira kako će sad samo nekoliko mjeseci kasnije taj engine moći raditi na prosječnom PC računalu, a danas ne može jer su računala preslaba.  

U informatici jedna godina je strašno puno.. inače, današnja prosječna računala nisu preslaba već je preslabo ono kaj ljudi prosjećno imaju doma. Pogle samo do kojeg su prosjećnog računala došli istražujući korisnike na steamu?

Joj daj molim, to je bila samo izlika jer nisu mogli smisliti bolju. Pa igre prodaju hardver. Svjesni su da bi malo tko kupio PC verziju skoro identične igre, a kamoli tek kupovao novi hardver radi nje. Bilo im je jeftinije izbaciti staru igru na PC i to je to. Nikakve prosječne konfiguracije tu nisu imale svoju ulogu. Al ono, fanboyz gonna fanboy.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

znači uzmem fifu i nabijem je na k {#}c tko je zmislio

No pain no gain
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Joj daj molim, to je bila samo izlika jer nisu mogli smisliti bolju. Pa igre prodaju hardver. Svjesni su da bi malo tko kupio PC verziju skoro identične igre, a kamoli tek kupovao novi hardver radi nje. Bilo im je jeftinije izbaciti staru igru na PC i to je to. Nikakve prosječne konfiguracije tu nisu imale svoju ulogu. Al ono, fanboyz gonna fanboy.

Objektivno, jedini razlog je promocija novih konzola i davanje im neke važnosti veće od objektivne vrijednosti... no da ljudi doma imaju svašta, imaju...

Ne znam kako im je jeftinije raditi tri verzije iste igre? Kaj nije jednostavnije i jeftinije jedna verzija na tri različite platforme pa samo prilagodba za svaku?

Isto tako kažeš da su svjesni kako bi malotko kupio identičnu igru pa su onda izdali skoro identičnu igru? Mazohisti ili što? Namjerno si režu prodaju?

Koliko vidim i ove godine prodaja ide sasvim dobro bez obzira što su nas sve počastili starim engineom... nadam se da će "SLJEDEĆE" godine ispraviti nepravdu!

Obrati pozornost na ovo sljedeće... živcira me kad pišete slijedeće godine. Nitko nikoga ne slijedi već se svi nadamo da ćemo sljedeće godine dobiti next gen fifu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 15:17 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Ne znam kako im je jeftinije raditi tri verzije iste igre? Kaj nije jednostavnije i jeftinije jedna verzija na tri različite platforme pa samo prilagodba za svaku?

Ja se nemogu oteti dojmu, da se ovdje radi o nadograđenom current gen. engine-u pod  imnom "ignite engine", koji je samo dobro ušminkan i doveden do "savršenstva". Prodaju muda pod bubrege, jer štih je ostao isti. 

Još nisam prežalio FIFA 14 demo(PC)...Za mene je ono bilo fantastično i nešto najbolje što sam igrao, jednostavno sam imao sam osjećaj da su se zeznuli i plasirali nam next gen. demo.

El Principe
17 godina
KODAK17 kaže...

Ja se nemogu oteti dojmu, da se ovdje radi o nadograđenom current gen. engine-u pod  imnom "ignite engine", koji je samo dobro ušminkan i doveden do "savršenstva". Prodaju muda pod bubrege, jer štih je ostao isti. 

Još nisam prežalio FIFA 14 demo(PC)...Za mene je ono bilo fantastično i nešto najbolje što sam igrao, jednostavno sam imao sam osjećaj da su se zeznuli i plasirali nam next gen. demo.

Odmah u startu da se ogradim od bilo kakvog branjenja, na kraju krajeva ove godine su me dobro nagazili no činjenica je da su ove godine radili nekoliko verzija iste igre i po meni ovo na PS4 je samo početak nečega što će nas očekivati u nadolazećim godinama. Igra grafički izgleda sjajno. Detalji su dobili zasluženu pozornost i pridonose realizmu same igre. Sam gameplay nije dobio ništa novog osim bolje fluidnosti i interakcije igrača na terenu. Očito se u ovoj prvoj verziji next gen fife pozornost samo posvetila grafičkim detaljima a sve ostala poboljšanja možemo očekivati u sljedećem nastavku.

Vrlo vjerojatno zbog toga i nismo dobili next gen fifu na računalima uz već onu činjenicu kako se ove godine promoviraju konzole nove generacije jer one su glavni izvor zarade u godinama koje slijede... no da je ovo lijep iskorak, je... slažem se s tobom i netko tko fifu igra ili samo gleda površno vrlo vjerojatno ne bi vidio nikakve razlike između sadašnje i next gen fife... no oni koji igraju svakodnevno odamh će primjetiti razna poboljšanja koja utjeću na sam gušt igranja.. je li to dovoljno? Ne znam ali znam da za 10 eura uzimam next gen fifu pa ću u njoj uživati do punokrvnog next gen naslova sljedeće jeseni..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

pa ovo je najodvratnija fifa do sada,znaci zadnjih 10 utakmica samo abuseri over the top lopti ili ubacaja,pa to se nemoze igrat protiv toga,moze on 30 puta probat i nece mu uspjet ali ce 31 put uspjet,pa ovo je odvratno stvarno,pa sa finesse shotovima je bilo prekrasno,nitko nije ni pomisljao o ubacajima,a ne ovo sad.uzimam mjesec dana pauze jer je ovo odvratno

3 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Bilo je takvih ko ti sta neznaju igrat pa pljuju po igri.

Don't hate the game, hate the player ! 

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Mic_zap kaže...

pa ovo je najodvratnija fifa do sada,znaci zadnjih 10 utakmica samo abuseri over the top lopti ili ubacaja,pa to se nemoze igrat protiv toga,moze on 30 puta probat i nece mu uspjet ali ce 31 put uspjet,pa ovo je odvratno stvarno,pa sa finesse shotovima je bilo prekrasno,nitko nije ni pomisljao o ubacajima,a ne ovo sad.uzimam mjesec dana pauze jer je ovo odvratno

Sta on ima posjed lopte 90%, nemos blockat ubacaj, ili nemas LB i RB?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
Mic_zap kaže...

Ne kužim? Zašto je igra odvratna ako netko igra s 6 u obrani ili samo forsa L1+ trokut? Lik ima svoj stil igre a tvoj je zadatak zahebati ga i pobijediti ako možeš a ako ne možeš onda izgubiš i to je to..  Danas igram s likom koji ništa cijelu tekmu ne radi osim samo duge sa svoje polovice. Vodim 1-0, promašim nekoliko zicera i onda lik s 40 m iz okreta bubne dugu na moju drugu stativu i torres zabije s korner linije.  Nemoguća situacija. I kaj sad? Mogao sam s golmanom ići po loptu ali sam msilio da će otići u golaut..  nisam, popio sam gol, do kraja i drugi iz slične situacije i izgubio sam a ubijeđen sam da sam bio tri puta bolji.

No on je zabio dva a ja nisam i to je cijela priča.

Mene više smetaju oni koji mi cijelo vrijeme siluju igrače i ne daju igrati a sudac im ništa ne svira. Protiv takvih mi je stvarno teško igrati. Čim primim loptu već sam na travi ili me vuče, gura, siluje dok me ne baci u aut..

svatko ima neki stil igre i kaj je tome igra kriva?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice