Ima li u fifi nekih stvarnih natjecanja kao što su liga prvaka i europska liga (pc verzija)? Davno sam igrao zadnju fifu (2005).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ima svih liga koje imaju licencu, ali lige prvaka i europske lige nema jer licence za ta dva natjecanja posjeduje konami, tj. FIFA neće imati točan naziv lige prvaka i europske lige, ali će u njoj biti pod drugim nazivima. PES će imati pravi naziv i jednog i drugog natjecanja (još ima od prošle godine), a ove godine će imati i Super kup i onaj copa libertadores.
FIFA ima ECC kao ligu prvaka
Pa ima svih liga koje imaju licencu
Malo sam glupo postavio pitanje , ustvari i zanimalo me samo za ove dvije lige ,a lige petice i slične nacionalne se podrazumijevaju (barem ove licencirane).
U pesu je bila liga prvaka ali je bila nepotpuna (par klubova je falilo ,ne znam jesu li updateom ubacili sve).
Mislim i nije toliko bitno, ali što se tiče nogometa , liga prvaka i europska liga su mi najzanimljivije za pratiti.
taj preview je za xbox i ps3, a ovo je tema za fifa 11 pc
A šta bi trebalo, za svaku igru otvoriti po 3 teme za svaku platformu?
A šta bi trebalo, za svaku igru otvoriti po 3 teme za svaku platformu?
pa bi kad su dosta drugacije kad fifa 11 za konzole nije slicna fifi 11 za pc
pa bi kad su dosta drugacije kad fifa 11 za konzole nije slicna fifi 11 za pc
Možeš to "dosta" obrazložiti pa nabrojati razlike osim pro passing i personality ? Igra je i više nego slična ali nije ista i to je činjenica..
ja još uvijek ne vjerujem da je to to.........da će fifa stvarno bit ng na pc-u.....:D
Evo i FIFA PC review-a
http://www.fifa4fans.de/special_fifa11pc_review_gamescom.php
Čovjek kaže da je FIFA11 daleko najbolja FIFA što se ikada pojavila na PC-iju ...
Evo i FIFA PC review-a
Čovjek kaže da je FIFA11 daleko najbolja FIFA što se ikada pojavila na PC-iju ...
uff..preedobro..jedva cekam..demo i novu grafu imam..preee...
Evo i FIFA PC review-a
Pa lakše im je bilo napravit najbolju na pcu nego najgoru
Iako više volim PES zbog toga što je zabavniji od FIFE (neki put zna biti naporan ) ova FIFA izgleda solidno. Uvod u utakmicu gdje igrači se pozdravljaju izleda vrlo dobro, samo što nisu implementirali razmjenu grbova i bacanje novčića, ali dobro moraju pokazati timove. xD
ima kakve novosti o novom gameplay filmiću?
ima kakve novosti o novom gameplay filmiću?
nešto je zatišje ....
http://soccerlens.com/shirts/fifa-11-shirtskits-most-realistic-ever/7526/
evo za kritičare sportske opreme ... kao da su vas čuli ...
ja još uvijek ne vjerujem da je to to.........da će fifa stvarno bit ng na pc-u.....:D
J*bo vas marketing :D
šta znači ng, apsolutno ništa...
ng znači port sa konzola sljedeće generacije a dosada je bio port sa ps2 zato svi sad govore da ce fifa 11 biti ng na pc-u a ovaj pro passing i personality + ce biti samo na konzolama , ali mene zanima jedna stvar dali ce se i na pc-u moći igrati ko golman
ng znači port sa konzola sljedeće generacije a dosada je bio port sa ps2 zato svi sad govore da ce fifa 11 biti ng na pc-u a ovaj pro passing i personality + ce biti samo na konzolama , ali mene zanima jedna stvar dali ce se i na pc-u moći igrati ko golman
Neće. To je samo za konzole (barem samo ove godine)
još samo 9 dana........jao........xDD
Gledam isječak nove fife na jubitu i ne čini se loše. Ali jedna stvar me strašno nervira - igrači su preagilni. Prebrzo mjenjaju smjer, Za milisekundu skrene za 90 stupnjeva!!!
Kad izlazi demo? PS: sta kazu da će biti fifa kao sa konzola? Ako je tako već bi bio i red da PES na pcu dobije konkurenciju
Kad izlazi demo? PS: sta kazu da će biti fifa kao sa konzola? Ako je tako već bi bio i red da PES na pcu dobije konkurenciju
trebao bi sredinom mjeseca
na PC neće biti ista kao na konzolama (neće biti personality+, pro passing etc.) ali će koristiti isti engine
trebala bi biti nešto između FIFE WC i FIFE 11 na konzolama
Super izgleda ova verzija za PC. Moga bi nakon 100 godina opet instalirat FIFU.
Veliki propust - igračima su predobre lošije noge. Maoluda i Clichy idu pravo i desnom vode loptu, Terry dribla lijevom nogom...