Fallout 3 tajna

poruka: 1
|
čitano: 849
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fallout 3 tajna

Kao što znamo Fllout 3 je jako popularan zbog priče.Ali ja i još neki su priču zanemarili i otišli dublje.Kao svaka igra Fallout 3 ima svoje tajne.Npr Sonic CD ima tajnu poruku kad se na sound testu upiše određena frekvencija.Fallout 3 ima tonu kodova,ali neki od njih su posebni.U ovom slučaju ja ču govoriti o Galaxy news secret,i  Dunwich building.Ja cu pocet sa Dunwich building.Kad sam to sam isprobao vidio sam da kad se približite jednom stupu cuju se glasovi.Ali nije to ono sto je jezivo.Nego demonski glas koji se čuje.Mene je hvatala jeza neznam za vas.Ali postoji dodatak koji vam omogučuje da dobijete knjigu smrti i onda prizovete nekog demona,valjda?Tako kazu.A sad na galaxy news radio.E ovo je posebno.Ako odete u stanicu kazu da se mozete ukljuciti nekakav radio gdje ce te dobiti različite poruke.Koje naravn necete cuti izravno nego kroz moresov kod.Neki kazu da poruke mogu biti smjesne a nekad jezive.Neki kazu da su to proricanja.Npr:The queen has died.The world mourns as one days like these,we are all brits.Jezivo.Ima toga jos.Cak daje i datum MARCH.19th.2014.Eto to je to a ja cu napisati jos jedan post o Sonic CD.Hvala na pažnji {#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice