F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)

Zbog cega? Netko ti brani da vozis time trial?

Uostalom samo ime govori cemu sluzi mod.. svasta..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 21:35 (C.J.B.).
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ajde mi recite neki program skojim da poslikam i stavim sliku na net

jer sam na tipkovnici odzovil u australiji vrijeme 1.23.479

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

neznam zkj je takca kvaliteta slike inače igram sve na full ali bitno je vrijeme

i to na tipkovnici

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

neznam zkj je takca kvaliteta slike inače igram sve na full ali bitno je vrijeme

i to na tipkovnici

Jel to sa doktorovim setup-om?

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
IvanKovacic kaže...

i to na tipkovnici

Jel to sa doktorovim setup-om?

da

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

To je ovakav krug recimo?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

da samo kaj si ti na volanu i naravno pol kruga ideš po travi tak mogu i ja

16 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

i to na tipkovnici

A kaj će ti racing line?

15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
C.J.B. kaže...

da samo kaj si ti na volanu i naravno pol kruga ideš po travi tak mogu i ja

To nije moj krug.

Ja sam svoj stavio na prethodnoj stranici..

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Vozim karijeru sa Caterhamom, staza Bahrain i počne kiša (wtf kiša u bahrainu??). Svi uđu u boks i promjene gume za kišu, meni govori ovaj preko team radio-a da uđem u boks i promjenim gume, sto ja napravim, ali oni mi opet stave option gume. Da li se to treba nesto namjestiti prije utrke da stave gume za kisu, kad pocne kisa ili??? Vozim u Monaco-u i opet ista stvar. Budem prvi, pocne kisa, meni ne promjene gume i na kraju zavrsim u ogradi:( Ljudi pomagajte!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Nitko nezna???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

0 0 hvala 2
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ima li tko problema sa online-om u PS3 verziji? Već 2-3 tjedna otkako sam ukucao pass ne mogu pronaći niti jednu custom sesiju...online radi, jerbo kada mi netko pošalje invite, onda deremo.

Izvan sebe sam, pobogu što mi je činiti?

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 16:14 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

predobro, samo da je nac free apk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

predobro, samo da je nac free apk

Tražio sam, ali štanga... možda čak i kupim... Sigurno bi kupio da je ista apliakcija i za GTR2 i rFacotr i ostale naslove, ovako samo za F1.... Iako djeluje odlično...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

F1 2012 modding

8192x8192 HD bolidi, (4096x4096 također) HD garaže, update staza, HD volani, Ultra HD gume plus habanje, FXAA filter, elctronic flag.............

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
briatore kaže...

Ima li tko problema sa online-om u PS3 verziji? Već 2-3 tjedna otkako sam ukucao pass ne mogu pronaći niti jednu custom sesiju...online radi, jerbo kada mi netko pošalje invite, onda deremo.

Enibadi na livadi?

...kradem avatare
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 11:21 (briatore).
16 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Da li se to treba nesto namjestiti prije utrke da stave gume za kisu, kad pocne kisa ili??? Vozim u Monaco-u i opet ista stvar. Budem prvi, pocne kisa, meni ne promjene gume i na kraju zavrsim u ogradi:( Ljudi pomagajte!!!!!

Imaš negdje namješteno (meni je na volanu) quick menu iz kojeg namještaš vrstu benge, balans kočnica i koje gume stavljaš iduće.

Namjestiš si prije ulazka u boks da hoćeš wet i to je to.

14 godina
briatore kaže...
briatore kaže...

Enibadi na livadi?

Probaj izbrisati Pass, ponovno ga skinuti i instalirati. Neznam što drugo moš napravit.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Dali se kome dogodilo...

Monaco utrka izlazi Safety car, nastupa crvena zastava, objašnjenje te restart utrke

I na restartu su mi promjenili prednje krilo koje je bilo oštećeno {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 8:53 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bome jos ovo nisam imao :O  ;)

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Kakav nered... 100% utrka, Legend, razbio se u kvalifikacijama, startao devetnaesti, opako garenje i dolazak na osmu poziciju, (na startu se probio četiri pozicije, dobar setup) safety car, crvena zastava, restart, završio osmi, kazna od +20s radi nepoštivanja plave zastave, (opravdano, bio sam u borbi i nisam pazio) no ipak završio na desetom mjestu i u bodovima, samo trinaest bolida završilo utrku.......

Poredak nakon utrke

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 10:18 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Došavši do Kanade u karijeri zaključio sam da AI na Legend previše vara te modao database datoteku po guideu sa Racedepartmenta. Tu sam malo više opisao situaciju.

Jednostavno, po računici iz ove tablice AI na Legend je savršen!! I oni su tako "poboljšali" Legend težinu naspram prošlogodišnjeg naslova.

A ovdje je minimalno modana Legend težina koja nakon šta sam odvozio kvalifikacije u Australiji radi odlično.

U Austaliji je sada Button imao pole position oko 1.25.500, dok je prije tweakanja pole bio 1:24.100. Uzevši u obzir da je u RL Hamilton uze pole sa 1:24.922, treči imao već 1:25:336 ovaj default Legend je ipak prebrz!

*nema smisla uspoređivat vremena iz Time trila-a i karijere jer u kvalifikacijam u karijeri nema šanse odvozit isto vrijeme kao u TT, (u TT su savršene gume, može se downshiftata jako brzo, uglavnom bolid je savršen)

Trolololo kaciga

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 16:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ja koliko sam shvatio, ovaj F1 nije ni pusta kopija onog prošlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ljudi moji molim vas da mi neko objasni kako igrati spilt screen na f1 2012 ....ne mogu to nasteliti nikako....isto tako je i sa snimanjem karijere al to cu nekako sa patchem rijesiti....znaci da li neko zna kak igrati split screen...............................................

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

............

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:49 (doktor1).
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

U početku mi je je otvaralo igru u malom prozoru pa sam namjestio na veliki prozor i tako igrao par puta i sad ničim izazvanim mi ne želi ući u igru. Kad palim igru pojavi se Slika od igre

http://imageshack.us/photo/my-images/560/f1problem.jpg/ zatim crni ekran i vrati se desktop. Znaći radila je sad više ne radi, sumnjam na problem sa rezolucijom.

Deinstalirao sam je, međutim ostale su postavke od rezolucije, znam da nije do kompjutera jer ima solidnu konfiguraciju, ima li tko ideja do čega je?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice