Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 370.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous
Bartender kaže...

Da pitam kao potencijalni igrač ove ige

- znači igra dođe 40-60 dolara, da li će biti mjesečna pretplata ili je to to ? da li se unutra nadogradnje i sve (vozila, oprema..) može kupovati stvarnim novcem ili in game lovom? ili oboje?

- da li vam je ogra dobra, nakon početnog ushita, sada kad je već neko vrijeme dostupna (bar beta :)?

40-60eura je cijena, koliko znam nece bit mjesecne pretplate.Jedino sto ce trebat platit extra su vece ekspanzije igre( slijetanje na planete, fps modul itd).

Nadogradnje se za sad mogu kupit samo in game lovom,neznam dali je planiran kakav cash shop.

Igra je cisto ok,naravno da ima nekih stvari koje mi se ne svidaju al savrsena igra ne postoji.

Za sad je samo zajebancija i isprobavanje svih stvari u igri jer ce bit wipe za par dana a onda krecemo za ozbiljno.

Beta pristup je moguce kupit jos samo par dana.

17 godina
neaktivan

Neće biti moguća offline igra kao što su obečali na početku. Konekcija na servere će biti nužna, a djelomično je razlog i to što bi igra bez drugih igrača bila prazna.

Spominje se po netu da je jedan od problema koje ED za sada ima preveliki prostor tj. da je svemir toliko velik da zna proći dosta vremena bez da se naleti na nekoga i da to bude zamorno malo.

Osobno se nisam puno maknuo od tutorial misija još ranije pa ne nisam imao takav dojam ali vidjet ćemo..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

meni je drago sto nece biti off line moda,jer me samo interesuje MP, a i velicina univerzuma , mozda samoca i usamljenost navedu nas da budemo vise friendly kad sretnemo drugog igraca...

Ma ,  tko zna kako ce sve to funkcionirati na kraju.

3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ccccc..  ekipu je zbilja pogodilošto nema offline moda.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo ako nekog zanima

Elite Dangerous Premiere Livestream veceras u 8 gmt

http://www.twitch.tv/elitedangerous

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
brane82 kaže...
Evo ako nekog zanima

Elite Dangerous Premiere Livestream veceras u 8 gmt

http://www.twitch.tv/elitedangerous

Uuuuuu, bude se pogledalo ;)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

Nije bio loš livestream..  

Moram isprobat najnoviju vrziju klijenta :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Bio je to zanimljiv pocetak gamme:)

Evo ja sam zaglavio negdje oko sistema cosi i cini se da nemogu dalje barem zasad, cak i nakon prodaje oruzja brod mi nema domet da krenem nekamo dalje tako da se nonstop vrtim unutar 10istih sustava.
Onaj drugi besplatni brod je na "samo" 140ly udaljenosti.
Gledao sam da kupim drugi brod al nude se samo viper i cobra.

Nekako uspijevam zaraditi pare na dostavne misije i bilo je nesto od istrazivanja na pocetku.

I nekako mi se cini da sam sam ovdje, vidio sam svega par igraca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim da je Mercenary edition dostupan za 40 eur. Jel' ima to smisla kupovati ili pricekati release 16.12?

Koliko vidim, jedino zanimljivo od goodiesa je  "Your very own Eagle fighter ship docked in a secondary location in-game". Nisam bas stigao pratiti razvoj, vrijedi li to preordera? :) Tnx.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pa nije ti eagle bas nis puno bolji od pocetnog broda al mozes ga prodat i onda imas vise para za laksi start.

14 godina
neaktivan
brane82 kaže...
Pa nije ti eagle bas nis puno bolji od pocetnog broda al mozes ga prodat i onda imas vise para za laksi start.

Tnx.. ma pricekat cu onda sluzbeni release, koji kredit vise ili manje... zao mi je sta sam propustio onaj lifetime insurance popust :)

12 godina
neaktivan
Koliko znam backeri ce uz onaj eagle i popust na osiguranje dobit i jos jedan dodatan brod, planirano je da ce bit 25 brodova dostupnih za igrat al digli su to na 30.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Iz Elite:Dangerous Newsletter #51:

"Everyone who has already pre-ordered the game, or does so from today until the 16 December, can immediately download and play a Single Player Combat Training Demo!"

"...everyone who pre-orders Elite: Dangerous will, from today, be able practice their flying skills before getting access to the whole game.

The Single Player Combat Training Demo contains seven different scenarios for new Pilots to play now and hone their combat and flying skills before the release of the full game on December 16th."

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Moram isprobat jesu li popravili podršku za Xbox controller...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja sam se na pocetku dosta mucio sa tipkovnicom i mišem al uspio sam sve namjestit, kad ima opcija za upravljane kao u jumbo-jeta.

Inace ono sa borbenim treningom je sasvim ok, da nebude bas izivljavanja na novim igracima:)

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skinovi za brodove su na popustu a ima i besplatnih.

https://store.elitedangerous.com/eur/

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Skinuo Combat demo. Najveći mi je problem kak podesit kontrole. Imam hotas i pedale, ne mogu odlučit kak je najbolje podesit. Za sad imam jostick za pitch i roll, pedale za jaw, kočnice na pedalama ne koristim za ništa, lateralni i vertikalni potisnici su na hat switchu na ručki gasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FLes kaže...

Skinuo Combat demo. Najveći mi je problem kak podesit kontrole. Imam hotas i pedale, ne mogu odlučit kak je najbolje podesit. Za sad imam jostick za pitch i roll, pedale za jaw, kočnice na pedalama ne koristim za ništa, lateralni i vertikalni potisnici su na hat switchu na ručki gasa.

Možda postoje neki predefinirani setup-i.

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
Isprobavaj razlicite kombinacije kontrola pa ces vidjet sto ti najvise odgovara, znam iz iskustva da zahtjeva dosta vremena i strpljenja.

12 godina
neaktivan
ED cockpit

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pff, nisam izdrzao i kupio sam pre-release. Prosle su godine i godine od moje zadnje simulacije, tako da teze suxam trenutno u kontrolama :)

Kombo misa i tastature mi je skoro neigriv, sa tim da sam isprobavao sve kombinacije x-z osi. Onda sam izvadio iz prasine i podruma starog Geniusa F23 (8 button i gljiva). Ide malo bolje sada ali mi je trebalo svejedno deset minuta za prvu trening misiju :) . A i joys mi je prilicno mekan i rasturen, klanje prljavih pobunjenika u xwingovima je uzelo svoj danak.

Vi koji se spremate za izlazak igre, sta imate od control hardvera? Koji bi bio nekakav best buy? Nekakav prihvatljivi hotas? Imam negdje i dve pedale sa volanom, mozda bi se mogle prispojit :)

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
brane82 kaže...
ED cockpit

svidja mi se ovo..., samo,imao bih ozbiljnihn obiteljskih  problema kad bih ovo realizovao,mozda bi nekako i proslo sa manjim monitorima ?! ;

Setup:
Projektoren: 3 x BenQ TH681 Full HD 3D DLP
Touch-Interface: Selbstgebautes Amaturenbrett mit 3 Treckstor Ventos 10.1 Surftabs, Software: Roccat Power Grid
Sprachbefehle: VoiceAttack Software mit Voice-Feedback
Headtracker: TrackIR (passiv rückwärtig)
Gestenerkennung: nicht aktiv im Video: LeapMotion Controller
HOTAS Joystick: Saitek X52 Pro
Tastatur: Logitech G19
Grafik: Crossfire 2x Sapphire RADEON R9 290 Tri-X OC mit AMD Eyefinity, Auflösung 5760 x 1080
Sound: Logitech z 5500 5.1

17 godina
neaktivan
mcf kaže...

Vi koji se spremate za izlazak igre, sta imate od control hardvera? Koji bi bio nekakav best buy? Nekakav prihvatljivi hotas? Imam negdje i dve pedale sa volanom, mozda bi se mogle prispojit :)

Isto imam problema s kontrolama i odlukom što koristiti..  M/KB je zaista loše, moram isprobat Xbox kontroler pa nikako da ulovim vremena.

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan

Evo ja probao i rudarenje i cak sam se iznenadio koliko para se moze zaradit.

Evo nasao sam neki asteroidni pojas....hm pa nemoze se bas tak nazvat, vise je kao 8 komada kamenja negdje u svemiru al ima skupih metala i dobra je zarada.

Vec napamet znam koji mi se od tih 8 komada najvise isplati obradivat:)

[IMG]http://i.imgur.com/q4IAEVC.jpg[/IMG]

2 0 hvala 0
17 godina

Za zaraditi neke pocetne pare miniranje je super, posebno kada se koristi relog exploit*.

(izadjes u glavni meni, vratis se u igru = tvoj precious kamen se opet napunio Palladiuma :P)

Ali najvise vremena oduzme trazenje Metallic - Precious/Major Reserve asteroida.

Ja jucer prosao 100+ neistrazenih sustava i niti u jednom nisam nasao ovo.

Sada se prebacio malo na trading.

Uz malo proucavanja marketa bez problema se nadju stanice u istom sistemu koje imaju medjusobnu potraznju.

Tako da krenem s 60T golda i vratim se s 60T Galliuma - round trip = 116000k u manje od 10min.

Jos malo stize Type6 pa ce to biti 230k svakih 10min {#}

Ako se rudari Platina koja je 18k/T, svjedno je nemoguce doseci ovakve cifre jer puno vremena oduzme sakupljanje djelova.

Trade FTW!11 {#}{#}

Potpis:
Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Evo igra jos nije pravo ni pocela a galakticki centar je vec osvojen, jos malo pa nece bit vise ni zanimljivih stvari za posjetit:)

Vise informacija ovdje: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=68235

0 0 hvala 0
12 godina

Onima koji hoće HOTAS. Probao sam naći nešto u RH i nema. Jedina je nada narućiti od negdje ali baš ne dostavaljju u Banana Republiku. :( Čak sam probao prek elite stranice i na listi smo gdje ne dostavljaju. :( Ako netko zna kako nabaviti HOTAS i voljan je organizirat moglo bi se skupit nas par pa kupimo u jednom paketu koliko treba. Možda padne i neki popust! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Onima koji hoće HOTAS. Probao sam naći nešto u RH i nema. (...)

http://www.gameshop.com.hr/

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/saitek-pro-flight-x-55-rihno/217426.aspx

12 godina
neaktivan

Izgleda da cemo za pocetak imati dostupno samo 15 brodova od 30 obecanih, ostali ce kao doc kasnije.

Nemogu se sad sjetit gdje ali prije nekoliko tjedana sam procitao da ce za pocetak dosta sadrzaja bit nedostupno jer se ne stigne ubacit i testirat zbog obecanog  izlaska igre u 2014.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ovo za ~1000kn, jel' bi se uklapalo u elitu? :) http://oscarmagno.hr/madcatz-saitek-x52-flight-system.html

Dado, jesi probao xbox kont? Jel' ima netko jos kakav predlog za kontrole ? Moj stari f23 je definitivno na pragu krepanosti, pa trazim neku soluciju. Mis/tastatura mi je definitivno los izbor. Ne znam, nekako mi ne leze kontrole, SC AC mi se cini da mi puno bolje lezi. Mozda je vrijeme za jos jednu rundu Tie Fightera sa nedavne GOGove akcije.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice