Ja uzeo sa CDKeys shopa za 43 eura, ali kod mogu dobiti tek 25.2. ništa od preloada
Ja uzeo sa CDKeys shopa za 43 eura, ali kod mogu dobiti tek 25.2. ništa od preloada
Dap i ja. Drugi će već igrati dok ćemo mi tek ključ dobiti. Jbg to je cijena za 20 eura uštede. Možda pošalju 24.2 navečer. Premda se već sutra u ponoć može igrati.
Ah, bitno da mogu u petak nakon posla sjesti i upaliti osobni airplane mode do ponedjeljka
Dugo nisam bio toliko uzbuđen zbog igre.

Kakve recenzije jebeš mi sve! Hrpetina ih je reklo da je ovo najbolja igra koju su ikad igrali.
stavljam ovdje link od SkillUpa, on je sam preproučio da tko ne želi spoilere da samo sluša kao podcast i da ne gleda video.
edirt: ja reko stavit ću link, a linka nigdje. Evo ga
Bas me zanima hoce li mi prestic dojam koji sam imao sa Dark Souls kad sam ga igrao prilikom izlaska....800+ sati....
Nadam se da hoce ❤❤❤❤
Bas me zanima hoce li mi prestic dojam koji sam imao sa Dark Souls kad sam ga igrao prilikom izlaska....800+ sati....
Nadam se da hoce ❤❤❤❤
Rookie numbers
skillup je rekao da je njemu bilo sve dobro, grafa 2080 TI
Da cuo sam. Mah danas svaka budala objavi svasta na twiteru itd. Skillup je bar pouzdan.
https://opencritic.com/game/12090/elden-ring
Samo Mario je bolje ocjenjen.
Dap i ja. Drugi će već igrati dok ćemo mi tek ključ dobiti. Jbg to je cijena za 20 eura uštede. Možda pošalju 24.2 navečer. Premda se već sutra u ponoć može igrati.
Pa reka sam vam za instant gaming. Meni su jucer poslali key, preloadano vec.

Skida se Elden Ring 😄
GOTY
Nedavno ponovio Dark Souls remastered rijesio JOS jednom Demons Souls remake i sad nakon Horizona me ceka Elden....
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ehh da zaboravio i nedavni ponovni prolaz Sekira gdje jos moram rijesit zadnjeg bossa samo
PS5 verzija je trenutno na 98% sto je cini mi se rekord koji drzi Ocarina of Time
Pc i Xbox verzije su na 95%
Znaci laksa je igra,vjerujem ne prelagana.
Znaci laksa je igra,vjerujem ne prelagana.
Vjerujem ne puno. Gledao neki dan live na twitchu. Lik je 1h izgubio na bossa. I boss fight izgleda stvarno zajebano.

Ja cu Ps5 radi Dual Sennse a za VRR svakako stoji ali valjda ce i Ps5 uskoro dobit VRR.

18+
Na bugu ocekujem 11/10 ocjenu . Je, bu to dobro...