Jel doša onaj update sa kroserima??? Ne mogu dočekat više....
monster, sculacdh još samo večeras njemačka.....
Evo tek sad sjeo za comp, nekak sam mislio da je danas zadnji dan :(
trebo sam u četvrtak onda sam imo nešt vremena, šteta
Sinoć upalim kad vidim nove animacije u meniju i novi intro. Lijepo sada izgleda.
Prvo što sam probao je bio Daily event Cross racing mislim da je bila Norway sa Citroen DS3. I onda jeza. Čim je počela trka osjetim / čujem lomljenje u volanu u krivinama i kontam pokvario se volan. Probam neki drugi klasični rally event sa drugim vozilom i sve je OK. E sad ne znam je li to neki novi bug ili feature ali osjećaj je ružan u vožnji. Ako neko od vas ima Logi G27 neka proba da vidim je li do igre ili je moj volan počeo rikavat.
Kakav je osjećaj vozit krosere, jedva čekan isprobat evo skida mi se 2gb/17gb.. estmtd dwnld tm 27h... još malo još malo
Sinoć upalim kad vidim nove animacije u meniju i novi intro. Lijepo sada izgleda.
Prvo što sam probao je bio Daily event Cross racing mislim da je bila Norway sa Citroen DS3. I onda jeza. Čim je počela trka osjetim / čujem lomljenje u volanu u krivinama i kontam pokvario se volan. Probam neki drugi klasični rally event sa drugim vozilom i sve je OK. E sad ne znam je li to neki novi bug ili feature ali osjećaj je ružan u vožnji. Ako neko od vas ima Logi G27 neka proba da vidim je li do igre ili je moj volan počeo rikavat.
Probam čim sjednem za komp.
Kakav je osjećaj vozit krosere, jedva čekan isprobat evo skida mi se 2gb/17gb.. estmtd dwnld tm 27h... još malo još malo
A zavališ se u stolicu, palicu u ruke i polako snajpaš.......pardon voziš
Ako mislis na rally cross odnosno FIA World Rallycross vec je dugo to vani pa si vjerojatno i sam to odigrao. Ako mislis na motore onda vjerojatno pratis krivu igru. Osobno nisam jos nigdje vidio da su najavili motore niti da ce ih ikada dodati.
i meni je tako na g29. il su nesto sa citroenom zeznuli il sa rallycrossom. i problem je sa forcefeedbackom gdje povremeno se prekida pa pali opet pa ispada ko da trga volan. imao sam slicnih problema u jednoj drugoj igri. vjerojatno ce popraviti ubrzo patchem.
Ako mislis na rally cross odnosno FIA World Rallycross vec je dugo to vani pa si vjerojatno i sam to odigrao. Ako mislis na motore onda vjerojatno pratis krivu igru. Osobno nisam jos nigdje vidio da su najavili motore niti da ce ih ikada dodati.
Ma pusti Duju, zajebaje.
kako ne, Dirt Rally MotoCross Expansion.... guglaj pa ces vidit, rekli su da ce s ovim updateom ali evo izgleda da kasni, citam sad na službenoj stranici da će na kraj lita doć tek..... da nisu mehaniku dovljno dobro napravili
Dirt Rally danas ima nekakav virus, svi koji krenu igrat Fuketa Kurwa skine im se virus na komp koji nije nešto opasan ali ipak može nekakve privatne datoteke izbrisat pa pripazite ovih dana....
A meni su govorili za prjatelje u glavi, a vidi njega cilu temu sam sa sobon priča.....
Ah samo 2 puta sam odvozio shakedown i u komadu svih 6 stageva!
probio se na prvo mjesto za sad, na kraju sa jednim svjetlom :)
Ja sam se po trećem stage-u razbacao k'o đubre po vinogradu, Benji-style. Ali je on zato ovo fino odvozio
Ja sam se po trećem stage-u razbacao k'o đubre po vinogradu, Benji-style. Ali je on zato ovo fino odvozio
Nakon Monaca nisam htio ni komentirati ništa, opet sam bio izletio sa staze .
Ali ovaj event mi je sjeo ko budali šamar. A i slušao sam onog lika što nešto priča pored mene.
Dobro je bilo. II i III mjesto ispod sekunde razlike i trojica razlike samo 4 sek. Nije bilo lako jer su i mene vile nosale par puta ali imao sam sreće da nisam imao većih sudara
Finsku sam počeo odlično, ali već od trećeg stagea je bilo svega..... pirueta tu - fišek tamo... jedanput sam završio na krovu - svjetla mi crkla kroz žbunje ... uglavnom zanimljiva trka Jbt teško je bez vježbe jer nema više da je neko slab, sve je to tu negdje.
Završen je event 5 (Finland) sezone 7 i pobjednik je Mrski. Opa ovo bi ti moglo preći u naviku
Čestitke!!!
Ukupni poredak glasi:
čestitke svima koji su odvezli jer je ovo do sada namjanja razklika u vremenima vozača. (najgušće)
I došli smo do zadnjeg eventa ove sezone, Švedska.
Sorry nisam ni skužio post....
Imam logitech G27.
Piruetica na 160+ Km/h i ostao na stazi
http://plays.tv/video/5715615f81fd580e86/barrel-roll-lololo?from=user
http://plays.tv/video/571562476b14ee09e6/barrel-roll-cam2?from=user
fora kako skupi ruke dok leti
http://plays.tv/video/571564a84ba5d33b47/barrel-roll-on-160-km-h?from=user