Nakon sto sam instalirao Dirt 2 pokusao sam pokrenut ali dodje samo do ongo loga od dirta 2 i jednostavno se ugasi, nema nikakvog errora... svima radi samo meni ne, neznam u cemu je problem...
Ugasi ti se kompjuter ili igra?
Ugasi ti se kompjuter ili igra?
igra
I ja sam imao problem sa Tomb Raider-Underworld na svome prošlom kompjuteru kada god bih ušao u igru pri čitanju prve mape restartovao mi se kompjuter.Sada radi bez problema na mome sadašnjem kompjuteru.Vjerujem da je to bilo do grafe.Ali tvoja grafa je jača i od moje ATI Radeon HD 4350.Ako nešto nađem javim ti.
Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...
Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...
ajoj koja si ljencuga, pa da si malo pogledao onu temu sa Dirtom2 vec su 5 puta pisali o tome... nemoj spammatasim moju temu...
Skini 9.11 drivere i hotfix za igru, trebalo bi pomoći.
Tema je Dirt 2 problem, ne Dodgeov Dirt 2 problem, stoga nemoj biti bahat i pričekaj dok ne dođe netko tko zna riješenje.
Kada bi netko znao rijesenje za moj problem, jer vec 2 dana trazim rijesenje...
Svi koji imate ovaj problem sa usporavanjem skinite patch.Probaj i ti Dodge_167 bez obzira što ti ugasi igru možda uspije.
Moguće da ski skinuo lošu verziju, da je cra*k loš, mada sumnjam, probaj promjenuti drivere, i nabavi hotfix, mada sumnjam da je do drivera.
I probaj reinsall naravno.
Probaj samo patch (hotfix) nemoj drajvere i to bi trebalo riješiti problem kao i svima ostalima.
Moguće da ski skinuo lošu verziju, da je cra*k loš, mada sumnjam, probaj promjenuti drivere, i nabavi hotfix, mada sumnjam da je do drivera.
to mi se dogadjalo i na demo verziji i sad na cijeloj, neznam zasto, instalirao sam hotfix i dalje ne radi
to mi se dogadjalo i na demo verziji i sad na cijeloj, neznam zasto, nastalirao sam hotfix
Jesi probao sa drugim driverima.
to mi se dogadjalo i na demo verziji i sad na cijeloj, neznam zasto, nastalirao sam hotfix
Jesi probao sa drugim driverima.
da
e da. skinuo sam RELOADED verziju sa TPB
EDIT: nisam skinuo sa TPB-a nego sa To**ent.hr
Onda stvarno neznam, probjen reinstall ako nisi, ili skini opet, sad s drugog mjesta, po mogućnosti Partisa.
Onda stvarno neznam, probjen reinstall ako nisi, ili skini opet, sad s drugog mjesta, po mogućnosti Partisa.
Instalirao sam ponovno i stavio cr*ck ali i dalje ne radi, vidim komentare za taj to**ent da svima radi, samo meni ne...
Instalirao sam ponovno i stavio cr*ck ali i dalje ne radi, vidim komentare za taj to**ent da svima radi, samo meni ne...
Samo se regaj na partis, zahtjeva regu ali su rege stalno otvorene i ukucaj Dirt 2, link ti nemogu sedati da me ne brokvaju modovi, ako ne nađeš reci pa ću ti na PM.
dobio sam ban na partisu -.-
dobio sam ban na partisu -.-
Pa napravi novi e-mail i opet se regaj, to je 5 min posla sve skupa.
Ali glupo mi je skidati, jer mi ne radi niti DEMO niti CIJELA verzija... demo bi trebao raditi valjda normalno
a probaj ponovo win instalirat koliko vidim ne preostaje ti nista drugo
a probaj ponovo win instalirat koliko vidim ne preostaje ti nista drugo
Bojimse da je u pravu...
No ipak radije pričekaj još koje mišljenje.
Ma instalirat cu na drugi hard nove winse, samo neznam koje? VISTA, SE7EN, XP?
Instaliraj XP, pa ćeš viditi kako ide. Na Win 7 uvijek, bar meni ne radi neka igrica.
to je u pravu... Bolje xp jer se zna da na njemu rade bas sve igre kako treba :)
ma to se događa i meni!!!!! ja sam dva puta skinuo igru i to sa različitih mjesta i crasha mi se na desktop.. isto imam Win7, al necu reinstal zbog jedne igre koja neće radit.. možda za koji dan dođe neki novi crack
e kasno ste se sjetili, vec sam instalirao vistu hp...
@nogomet
gle ako ti se crasha a skinio si sa vise mjesta sto znaci da barem jedna mora raditi...A ako tebi neradi onda ili su win u kur** ili hardveraj :D
ti reci sta oces ali ni sljedecih 20 crac*ova ti nece pomoci ako se sada crasha dok SVIIIIIII koji su skinili igraju bez problema stoga nespamaj i ne seruckaj :)
papa!!!!!!!!!!!