Dirt 2 Problem

poruka: 61
|
čitano: 20.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Nakon sto sam instalirao Dirt 2 pokusao sam pokrenut ali dodje samo do ongo loga od dirta 2 i jednostavno se ugasi, nema nikakvog errora... svima radi samo meni ne, neznam u cemu je problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dirt 2 Problem

Ugasi ti se kompjuter ili igra?

16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ugasi ti se kompjuter ili igra?

igra

15 godina
neaktivan

I ja sam imao problem sa Tomb Raider-Underworld na svome prošlom kompjuteru kada god bih ušao u igru pri čitanju prve mape restartovao mi se kompjuter.Sada radi bez problema na mome sadašnjem kompjuteru.Vjerujem da je to bilo do grafe.Ali tvoja grafa je jača i od moje ATI Radeon HD 4350.Ako nešto nađem javim ti.

16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Molim pomoć! Ovako, ja sam skinuo (da, skinuo,ne želim poticati piratstvo nego samo želim pomoć ako mi se ikako može pomoći) igru i kad uđem u igru,jaaaaaaaaaako mi je sporo,cak i tamo kad treba pritisnut ENTER mi je mozda 2 fpsa....neznam zašto...imate moju konfiguraciju u potpisu, čini mi se dovoljno jaka...

ajoj koja si ljencuga, pa da si malo pogledao onu temu sa Dirtom2 vec su 5 puta pisali o tome... nemoj spammatasim moju temu...

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Skini 9.11 drivere i hotfix za igru, trebalo bi pomoći.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Tema je Dirt 2 problem, ne Dodgeov Dirt 2 problem, stoga nemoj biti bahat i pričekaj dok ne dođe netko tko zna riješenje.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Kada bi netko znao rijesenje za moj problem, jer vec 2 dana trazim rijesenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Svi koji imate ovaj problem sa usporavanjem skinite patch.Probaj i ti Dodge_167 bez obzira što ti ugasi igru možda uspije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Moguće da ski skinuo lošu verziju, da je cra*k loš, mada sumnjam, probaj promjenuti drivere, i nabavi hotfix, mada sumnjam da je do drivera.

I probaj reinsall naravno.

15 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Probaj samo patch (hotfix) nemoj drajvere i to bi trebalo riješiti problem kao i svima ostalima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Dodge_167 kaže...

Moguće da ski skinuo lošu verziju, da je cra*k loš, mada sumnjam, probaj promjenuti drivere, i nabavi hotfix, mada sumnjam da je do drivera.

to mi se dogadjalo i na demo verziji  i sad na cijeloj, neznam zasto, instalirao sam hotfix i dalje ne radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:36 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
thuglife kaže...
Dodge_167 kaže...

to mi se dogadjalo i na demo verziji  i sad na cijeloj, neznam zasto, nastalirao sam hotfix

Jesi probao sa drugim driverima.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Dodge_167 kaže...
thuglife kaže...
Dodge_167 kaže...

to mi se dogadjalo i na demo verziji  i sad na cijeloj, neznam zasto, nastalirao sam hotfix

Jesi probao sa drugim driverima.

da

16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

e da. skinuo sam RELOADED verziju sa TPB

EDIT: nisam skinuo sa TPB-a nego sa To**ent.hr

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:45 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Onda stvarno neznam, probjen reinstall ako nisi, ili skini opet, sad s drugog mjesta, po mogućnosti Partisa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 18:43 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Onda stvarno neznam, probjen reinstall ako nisi, ili skini opet, sad s drugog mjesta, po mogućnosti Partisa.

Instalirao sam ponovno i stavio cr*ck ali i dalje ne radi, vidim komentare za taj to**ent da svima radi, samo meni ne...

16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
thuglife kaže...

Instalirao sam ponovno i stavio cr*ck ali i dalje ne radi, vidim komentare za taj to**ent da svima radi, samo meni ne...

Samo se regaj na partis, zahtjeva regu ali su rege stalno otvorene i ukucaj Dirt 2, link ti nemogu sedati da me ne brokvaju modovi, ako ne nađeš reci pa ću ti na PM.

16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

dobio sam ban na partisu -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

dobio sam ban na partisu -.-

Pa napravi novi e-mail i opet se regaj, to je 5 min posla sve skupa.

16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Ali glupo mi je skidati, jer mi ne radi niti DEMO niti CIJELA verzija... demo bi trebao raditi valjda normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

a probaj ponovo win instalirat koliko vidim ne preostaje ti nista drugo Neodlučan

roby
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

a probaj ponovo win instalirat koliko vidim ne preostaje ti nista drugo Neodlučan

Bojimse da je u pravu...

No ipak radije pričekaj još koje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Ma instalirat cu na drugi hard nove winse, samo neznam koje? VISTA, SE7EN, XP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

Instaliraj XP, pa ćeš viditi kako ide. Na Win 7 uvijek, bar meni ne radi neka igrica.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

to je u pravu... Bolje xp jer se zna da na njemu rade bas sve igre kako treba :)

roby
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 10:35 (petkovicroby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

ma to se događa i meni!!!!! ja sam dva puta skinuo igru i to sa različitih mjesta i crasha mi se na desktop.. isto imam Win7, al necu reinstal zbog jedne igre koja neće radit.. možda za koji dan dođe neki novi crack  Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

e kasno ste se sjetili, vec sam instalirao vistu hp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dirt 2 Problem

@nogomet 

gle ako ti se crasha a skinio si sa vise mjesta sto znaci da barem jedna mora raditi...A ako tebi neradi onda ili su win u kur** ili hardveraj :D

ti reci sta oces ali ni sljedecih 20 crac*ova ti nece pomoci ako se sada crasha dok SVIIIIIII koji su skinili  igraju bez problema stoga nespamaj i ne seruckaj :)

papa!!!!!!!!!!!

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice