Ovako zanima me jel mi moze tko reci kako da stavim da mi bude autosave na DIRT 2, nemam original igricu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napavis u Games for Windows Liveu Offline account i to je to.
Igra ce ti se automatski spremati.
ja san se ono local registrira na games for windows,to se sve registrira,a kad iden napravit autosave pise mi operation field sve data is corrupt
ja sam uspio, samo sam iso tamo kad biras dali imas acc ja sam iso da napravim novi i kad ti bude onaj tekst biras ono create local.... i sve mi valja,
kako da napraviim taj offline acaunt?ja imam odavno svoj accaunt na win livu i kad udem u igru idem na to i trazi me seriski kljuc i nemogu dalje
Ja zaista ne shvaćam ljude koji pitaju takva pitanja....Pa očito je, ako vam ne želi spremati, i ako morate unijeti key, a vi ga nemate, da nemate orginalnu igru.
a jesi pametan...pa to svi znaju zasto bi onda ljudi davali tolike pare kad ima za dabe
a jesi pametan...pa to svi znaju zasto bi onda ljudi davali tolike pare kad ima za dabe
Da, znam da ima za đabe. I ja upravo skidam DiRT 2 preko torrenta, i nikada niti jednu igru nisam kupio jer nemam para na bacanje. Ali samo te želim upozoriti da ne postavljaš takva pitanja jer ćeš dobiti žuti/crveni karton, a vjerujem da to ne želiš.
kako da napraviim taj offline acaunt?ja imam odavno svoj accaunt na win livu i kad udem u igru idem na to i trazi me seriski kljuc i nemogu dalje
znaci kad udes u igru, idi napravi new acc i onda kad ti dode onaj tekst klikni na link "local...." negdje u sredini teksta i tamo napravi i sve radi kako treba!
Da, znam da ima za đabe. I ja upravo skidam DiRT 2 preko torrenta, i nikada niti jednu igru nisam kupio jer nemam para na bacanje. Ali samo te želim upozoriti da ne postavljaš takva pitanja jer ćeš dobiti žuti/crveni karton, a vjerujem da to ne želiš.
za ovo se nebi smjelo kaznit sa zutim/crvenim kartonom jer je to napravljeno u igrici da se moze napravit offline acc, znaci tu nema niceg ilegalnog !!!