Dirt 2 ; kako autosave ?

poruka: 10
|
čitano: 3.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

Ovako zanima me jel mi moze tko reci kako da stavim da mi bude autosave na DIRT 2, nemam original igricu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

Napavis u Games for Windows Liveu Offline account i to je to.

Igra ce ti se automatski spremati.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

ja san se ono local registrira na games for windows,to se sve registrira,a kad iden napravit autosave   pise mi  operation field  sve data is corrupt 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

ja sam uspio, samo sam iso tamo kad biras dali imas acc ja sam iso da napravim novi i kad ti bude onaj tekst biras ono create local.... i sve mi valja,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

kako da napraviim taj offline acaunt?ja imam odavno svoj accaunt na win livu i kad udem u igru idem na to i trazi me seriski kljuc i nemogu dalje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

Ja zaista ne shvaćam ljude koji pitaju takva pitanja....Pa očito je, ako vam ne želi spremati, i ako morate unijeti key, a vi ga nemate, da nemate orginalnu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dirt 2 ; kako autosave ?

a jesi pametan...pa to svi znaju zasto bi onda ljudi davali tolike pare kad ima za dabe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dirt 2 ; kako autosave ?
bongy kaže...

a jesi pametan...pa to svi znaju zasto bi onda ljudi davali tolike pare kad ima za dabe

Da, znam da ima za đabe. I ja upravo skidam DiRT 2 preko torrenta, i nikada niti jednu igru nisam kupio jer nemam para na bacanje. Ali samo te želim upozoriti da ne postavljaš takva pitanja jer ćeš dobiti žuti/crveni karton, a vjerujem da to ne želiš.

15 godina
neaktivan
bongy kaže...

kako da napraviim taj offline acaunt?ja imam odavno svoj accaunt na win livu i kad udem u igru idem na to i trazi me seriski kljuc i nemogu dalje

znaci kad udes u igru, idi napravi new acc i onda kad ti dode onaj tekst klikni na link "local...." negdje u sredini teksta i tamo napravi i sve radi kako treba!

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
bongy kaže...

Da, znam da ima za đabe. I ja upravo skidam DiRT 2 preko torrenta, i nikada niti jednu igru nisam kupio jer nemam para na bacanje. Ali samo te želim upozoriti da ne postavljaš takva pitanja jer ćeš dobiti žuti/crveni karton, a vjerujem da to ne želiš.

za ovo se nebi smjelo kaznit sa zutim/crvenim kartonom jer je to napravljeno u igrici da se moze napravit offline acc, znaci tu nema niceg ilegalnog !!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice