Diablo 3

poruka: 6
|
čitano: 2.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Diablo 3

Evo cisto da vidim dali ima ovdje Diablo fanova i kako vam se sviđa graficki dizajn igre navdno su se ljudi bunili da je predjetinjasta. dali mozda netko okvirno zna release date, mozda netko ima koj beta key viška da nam da! :D navodno na ovom linku 

u opisu videa ispod je ekipa uspjela skinut igru i igrat ju 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 10:49 (Zaba88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

"Download stranica" izgleda ko scam. I ne vjerujem da je ovo procurilo. A sve i da je ne bih htio pokvariti dojam igre za koju se nadam da će biti igra stoljeća sa nekom poluzavršenom verzijom.

EDIT:According to the several torrent trackers, a beta version of the Diablo III game developed by the Blizzard Entertainment company is available for downloading. Browsing the pages on TTi.nu torrent tracker site, the users can find a packet named to "Diablo_III_LEAKED_BETA-TTi". A TTi torrent release.

The users, who have illegally downloaded the leaked beta version of the Diablo 3 game, claimed it is the real deal, although it of course seems a little suspicious.

SK Gaming tried to contact Blizzard regarding this matter but was unsuccessful in retrieving a reply as to whether any punishments will be given to the torrent site, or the individual leakers themselves.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 11:04 (mathmonster).

3 0 hvala 1
14 godina
Re: Diablo 3

imaš pravo samo bi si upropastio doživljaj igranja, jbg morat cu si kratit vrjeme sa sc2 do onda :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

bravo, pao si na scam... pogledaj kako lik lijepo izreza film, prvo stavi instalaciju koji svaki kreten može napravit, stavi iza wallpaper od diabla i napiše par stvari diablo blablabla... zatim pokrene ikonu iz desktopa i krene Nvidia logo koji je u dosta igra, ali nikada nije bio u blizzardovima. Nakon toga vidiš cinematics trailer od diabla 3, ali vidi se da je mnogo lošija kvaliteta od onog loga prije...  i lik stavi onog anđela animiranog...a character PICK je daj molim te od blizzardove stranice od diabla3, čak vidiš meni ( http://us.blizzard.com/diablo3/ ). A gameplay je koji je objavljen več prije godinu dana od blizzarda i lik stavi istu stvar nutra. Stvarno ima lakovjernih ljudi i sada mi je jasno zašto toliko ljudi je hackan account od blizzardovih igra, jer padate na  jbeno loše scammove.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3

nisam  pao na nijedan scamm do sada i nikad mi nije bio hakiran acount :P nego me je zaitrigiralo jer dolje na komentarima je puno ljudi napisalo da im radi :d

15 godina
Diablo 3

diablo 3 u završnoj fazi, no o datumu izlaska ništa

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice