Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Test user kaže...
SlavkecD3 kaže...

Stvarno sam zaboravio koliko je Diablo zarazan.

Ali nema zurbe, idem lagano, Barbar mi je glavni, s njime probijam led.

Sve sto skupim od itema s njime prebacujem preostalim likovima, pa ih dizem do barbara, trenutno sam na Witch doktoru, level 15, ostala 4 lika na lvl 20.

Ali nesto dobro se prodaje na AH, sve sto mi slabo stavim od 3k-20k zlata i ode jako brzo. Mali leveli ali se izgleda traze. 500k zlata vec skupio :)

kad sam dizao monka, nakrcao sam svoju DH s MF gearom i pol sata igrao prvo s njom i to jedan act vise da sakupim opremu za monka.

Plus kaj sam crafto opremu za njega i u manje od 10 dana (3 sata per day) stigao do lvl 60 prije azmodana ( naravno, ruby u glavi za extra xp).

A i ja kontam s DH da lupam led od levela 20+, nekako mi jako lagano s njim igrati, cak najlakse od svih likova, iza njega je tu WD, pa monk i barbar na istoj razini a wizard mi je nekako najtezi. Ili mi ne lezi.

Ali ima vremena, sad sam uhvatio malo pa koji sat s WD utrositi.

13 godina
netko je piso da kroz jedan act podere i preko 100milja
15 godina
Diablo 3

da je to moguce, sad bi imao i ja milijune...
Mozda 100milja ak se nekom posreci i nađe neke super iteme koji vrijede jako puno pa ih proda na AH

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

botovi to rade

frendu ukralo acc i bot stavilo na njega, igra dan noć već je na +20 milja bot

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Ovaj štit i one hander sam platio zajedno samo osam milijuna, lik prodavao preko chata, baš mi se posrećilo

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

to je previse po meni, ja sam opremio wizarda za 7-8M cijelog i uspio preci inferno ( govorim prije ovoga patcha ), po meni bolje da si uzeo neki source.

13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ovaj štit i one hander sam platio zajedno samo osam milijuna, lik prodavao preko chata, baš mi se posrećilo

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

to je previse po meni, ja sam opremio wizarda za 7-8M cijelog i uspio preci inferno ( govorim prije ovoga patcha ), po meni bolje da si uzeo neki source.

Pfff ti si poludio, pa source mi praktički daje sve što ovaj štit već ima, crit hit chance isti intell i all res, da ne spominjem  da ovaj štit uz sve to ima i super block i bonus ako ide uz ovaj onehander.........ovo je bilo super povoljno. Uz to one-hander ima socket i crit dmg .A i previše generaliziraš, pa mogu i ja sa lošijom opremom preći ali bih se mučio s lošijom oprmeom, ja hoću da lakše mogu act 3 farmati......

16 godina
Kralj Situacije kaže...
...pa source mi praktički daje sve što ovaj štit već ima, crit hit chance isti intell i all res, da ne spominjem  da ovaj štit uz sve to ima i super block i bonus ako ide uz ovaj onehander.........

Source ti daje min-max damage i ako je dobar source digne ti DPS drasticno.

To stit ne daje.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
Diablo 3

opet mi se posrečilo :) i pao mi ovaj item sa 0 mf samo je 5 valora bilo upaljeno i 3 lvl paragona, pošto neigram nikaj kome treba dex. želim ga prodat i gledam po ah 15 milja je najsličniji mome, kaj mislite kolko bi bilo najbolje stavit cijenu ( ja sam stavio 12 milja, nekak mi se čini najbolje naspram onog za 15)

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mauro kaže...
Kralj Situacije kaže...
...pa source mi praktički daje sve što ovaj štit već ima, crit hit chance isti intell i all res, da ne spominjem  da ovaj štit uz sve to ima i super block i bonus ako ide uz ovaj onehander.........

Source ti daje min-max damage i ako je dobar source digne ti DPS drasticno.

To stit ne daje.

Voljan sam to žrtvovati za 27 % blocka i bonus uz weapon ( A to su all res i dodatni attack speed koji je to donekle nadoknadio)............

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 19:07 (Kralj Situacije).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

gle bonus ti nikakv, dobio si  attack speed 5% i all resis 40. da si uzeo zunimasa set 3 iteme dobio bi sa prvim i drugim setom 130 int i 55 all resis ( plus na cizme bi dobio 5-6% attack i 12% movment speed i to za sve 5-6M max ) ako ti vec do attack speeda uzmes si andariel visage za sitne pare al boze moj svako igra kako god hoce i trosi pare kako hoce ;)

0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

opet mi se posrečilo :) i pao mi ovaj item sa 0 mf samo je 5 valora bilo upaljeno i 3 lvl paragona, pošto neigram nikaj kome treba dex. želim ga prodat i gledam po ah 15 milja je najsličniji mome, kaj mislite kolko bi bilo najbolje stavit cijenu ( ja sam stavio 12 milja, nekak mi se čini najbolje naspram onog za 15)

ako nekok odavde zanima taj item nek me pm-a

mrakky
16 godina
neaktivan
mrakky kaže...
mrakky kaže...

ja sam kupio bolji od tvog (ne previše bolij) za 5 miljuna, s tim da moj ima i 30% veći gf samo što je za barbara... može ti na ah stojati ne znam ni ja koliko, ali ljudi to ne kupuju u tome je problem

13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

gle bonus ti nikakv, dobio si  attack speed 5% i all resis 40. da si uzeo zunimasa set 3 iteme dobio bi sa prvim i drugim setom 130 int i 55 all resis ( plus na cizme bi dobio 5-6% attack i 12% movment speed i to za sve 5-6M max ) ako ti vec do attack speeda uzmes si andariel visage za sitne pare al boze moj svako igra kako god hoce i trosi pare kako hoce ;)

Bonus je odličan, ajde idi vidi koliko ovakve dvije stvari koštaju na AH pa onda pametuj jer je očito da napamet govoriš, bonus je super,  a najvažnije si zapravo fulao, zanemaruješ block od 27 % te još ako stavim Helm of Command daje sve zajedno 35 % i to pravi OGROMNU razliku u preživljavanju, zamisli kad ti svaki treći udarac monstera bude blokiran, to sa sourceom nemam..... a moram priznati i da je poboljšanje očito nakon što sam ovo stavio, predobro

Što se tiče Zunimasse, to iduće planiram, chest armor i dva prstena, samo što je bezobrazno skupo, posebno chest armor

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 20:31 (Kralj Situacije).
16 godina
neaktivan
domac1986 kaže...
mrakky kaže...
mrakky kaže...

ja sam kupio bolji od tvog (ne previše bolij) za 5 miljuna, s tim da moj ima i 30% veći gf samo što je za barbara... može ti na ah stojati ne znam ni ja koliko, ali ljudi to ne kupuju u tome je problem

Gear za DH-e je nekoliko puta skuplji nego za ostale, samo pogledaj cijene Andariel's Visagea, Vile Warda, Witching Houra. Iz tog razloga je DH definitivno najskuplji, samim time i najteži character za igrati.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Kralj Situacije kaže...
MaxonUniversal kaže...

Bonus je odličan, ajde idi vidi koliko ovakve dvije stvari koštaju na AH pa onda pametuj jer je očito da napamet govoriš, bonus je super,  a najvažnije si zapravo fulao, zanemaruješ block od 27 % te još ako stavim Helm of Command daje sve zajedno 35 % i to pravi OGROMNU razliku u preživljavanju, zamisli kad ti svaki treći udarac monstera bude blokiran, to sa sourceom nemam..... a moram priznati i da je poboljšanje očito nakon što sam ovo stavio, predobro

Što se tiče Zunimasse, to iduće planiram, chest armor i dva prstena, samo što je bezobrazno skupo, posebno chest armor

Pričamo o blocku količine koliko je na štitu jel tako 2k-3k?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
Diablo 3

dan dva ga bum držal na ah sa takvom cijenom pa ču lagano spuštat, neko ga bu kupil.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me jel ovo dobro i dal ista vrijedi i za kolko bi mogo prodat u AH?? ne kontam se bas u monkove

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
domac1986 kaže...
mrakky kaže...
mrakky kaže...

Gear za DH-e je nekoliko puta skuplji nego za ostale, samo pogledaj cijene Andariel's Visagea, Vile Warda, Witching Houra. Iz tog razloga je DH definitivno najskuplji, samim time i najteži character za igrati.

ok ne znam cijene amuleta, ali znam da su bootsi i rukavice za dh barem 30% a neke i 50% jeftinije nego za barbara upravo zato što mu ne treba toliki ressistance kao što barbu treba

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Svi best in slot itemi za Demon Huntera su bezobrazno skupi. Prije si se još nekako mogao snaći ako bi dežurao po aukcijama, sad je već teže.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 21:11 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svi BIS za bilo koju klasu su bezobrazno skupi ne samo za DH
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Za razliku od Demon Huntera, Barb se može napraviti složenac žutih za malo golda i fino hebeš keve kako bi naši susjedi rekli, jel. Oružja isto, sad jesu malo pale cijene napokon i za DH ali i dalje skuplje nego 1 handeri za Barba bolje kategorije. U svakom slučaju DH je skupa klasa za igrati

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 0:09 (gringo88).
13 godina
odjavljen
gringo88 kaže...
AlterEgo kaže...

Za razliku od Demon Huntera, Barb se može napraviti složenac žutih za malo golda i fino hebeš keve kako bi naši susjedi rekli, jel. Oružja isto, sad jesu malo pale cijene napokon i za DH ali i dalje skuplje nego 1 handeri za Barba bolje kategorije. U svakom slučaju DH je skupa klasa za igrati

Nisi skužio što ti je AlterEgo rekao. Top klasa opreme je za sve klase užasno skupa. A to što navodiš DH, pa za milijun golda možeš opremiti DH komplentno da može proći inferno bez problema. Chris ti je kupio komplentnu opremu za 950k golda i sa tim prošao inferno, tako da imaš krivu sliku o opremi i cijenama. Evo ti link http://www.twitch.tv/christarastv . I to je bilo još prije patch 1.0.4.0. Sad je takva oprema puno jeftinija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 1:18 (formula1live).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

prešo act 1, ubilo me mislim 6puta, čim bi se malo opustio odmah bi me zaklali. ne bih baš reko da je igra laka, istina i ne dobivam baš neku dobru opremu, al po meni već na normal igra je teža nego d2 act 1, kad malo uspoređujem tamo me nisu nijednom ubili na normalu a sada ovdje 6puta. Butcher je stvarno bio zajeban, dobio sam jedan žuti mace od njega koji sad koristim u pustinji, al vrijeme je za spavanje sutra act 2 dolazi na red. ako je sudit po početku igre, igre će bit vrlo zanimljiva, barem meni.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...
MaxonUniversal kaže...

Pričamo o blocku količine koliko je na štitu jel tako 2k-3k?

Pa lol, ni nemože biti puno veći XD što god da stavim, ugl meni je razlika nebo i zemlja sa ovo dvoje i bez...........a ovdje čim je netko ljubomoran na nekoga odmah to pokazuje pljuvanjem na njegove stvari koje sam nemože imati hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 1:30 (Kralj Situacije).
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
gringo88 kaže...
AlterEgo kaže...

Nisi skužio što ti je AlterEgo rekao. Top klasa opreme je za sve klase užasno skupa. A to što navodiš DH, pa za milijun golda možeš opremiti DH komplentno da može proći inferno bez problema. Chris ti je kupio komplentnu opremu za 950k golda i sa tim prošao inferno, tako da imaš krivu sliku o opremi i cijenama. Evo ti link http://www.twitch.tv/christarastv . I to je bilo još prije patch 1.0.4.0. Sad je takva oprema puno jeftinija.

eto čovjek je sve rekao. ja sam rekao bootsi i rukavice su jeftinije možda su druge stvari skuplje.... ali generelno tu su negdje... pogle malo koliko koštaju bootsi za barba sa recimo 55 all ress    100 str   100 vita i 12% ms.... pa usporedi to sa cijenom od dh, s tim da dh ne treba toliki ress pa ćeš vidjeti razliku

13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Pa lol, ni nemože biti puno veći XD što god da stavim, ugl meni je razlika nebo i zemlja sa ovo dvoje i bez...........a ovdje čim je netko ljubomoran na nekoga odmah to pokazuje pljuvanjem na njegove stvari koje sam nemože imati hehe

o cem ti pricas, samo ti se reklo da si mogao proci puno jefintije i doci na isto a nikakvo pljuvanje al ocito nema smisla ti nista reci jer si najpametniji. a ja sam prosao inferno i isplatio igru prije nego si ti uopce pomislio kupiti igru tako da nije ljubomora nego samo dobronamjerni savjet!

13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
Kralj Situacije kaže...

o cem ti pricas, samo ti se reklo da si mogao proci puno jefintije i doci na isto a nikakvo pljuvanje al ocito nema smisla ti nista reci jer si najpametniji. a ja sam prosao inferno i isplatio igru prije nego si ti uopce pomislio kupiti igru tako da nije ljubomora nego samo dobronamjerni savjet!

Znači ti si prešao normal, nightmare, hell i inferno do 15.5. u podne! Bravo! To se zove fanatizam! XD

15 godina
Diablo 3

Eto ako ima neko zainteresiran za kupnju, lvl 60 barb i wiz, oko 33 monk i sitno nesto dh i wd, imate PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kralj Situacije kaže...
MaxonUniversal kaže...
Kralj Situacije kaže...

Znači ti si prešao normal, nightmare, hell i inferno do 15.5. u podne! Bravo! To se zove fanatizam! XD

Ispadaš smiješan sa takvim postovima, ajde nemoj. Dečko zna što ti priča, puno je igrao i meni osobno jako puno pomaže. Primi savjet zahvali se i ne budi balkanac.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

zapeo sam na belialu na normal, jel to normalno ili se meni čini da nešto ne štima s mojom opremom? ubijam sve one ostale bez beda, al kad dođenj do njega uvijek me s.ebe onim otrovnim eksplozijama. 26level sam, nadam se da ću sutra preć na act 3, ako ne farmanje mi ne gine.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice