Devil may cry Movie

poruka: 31
|
čitano: 3.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Devil may cry Movie

U 2006 godini se pričalo po da se pravi Devil may cry film zna li netko što se dogodilo s tin i jeli izašlo.

To bi bia super film.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Mene isto zanima,Sony je bio kupio prava za taj film zajedno sa Resident Evil-om i Onimushom i bili su najavljeni za 2008 ali ocigledno nista od toga osim Evila.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

i simsi film je bio najavljen a kako sam vidio po netu nije izašao niti nisu objavljene nove vijesti kada bi mogao iazći.

što se tiče dmc filma to bi bilo preodlično. ne znam. treba malo googlat.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Nisam čuo. Bilo bi dobro da izađe. Ja čekam Max Paynea(ne film, igrICU) Belji se

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Devil may cry Movie
Horagio kaže...

Nisam čuo. Bilo bi dobro da izađe. Ja čekam Max Paynea(ne film, igrICU) Belji se

je li tko gledao max payne fil? je li dobar?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Horagio kaže...

je li tko gledao max payne fil? je li dobar?
  ja sam gledao film. super je
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2,4 GHz, Intel Johannesburg DQ35JO, 2010 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM), NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB), ViewSonic VG930m-3 [19" LCD] (QC2072801629), Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9, HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Ima 12 epizoda od DMC ima ih i na youtube.!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
skandalouz kaže...

Ima 12 epizoda od DMC ima ih i na youtube.!

To je Devil may cry anime (crtič) a ne film
17 godina
Devil may cry Movie

Igra me je zakon stoga jedva cekam film,max payne film jos nisam gledal jer nisam nasel kvalitetne verzije,sve su snimane kamerom pa je kvaliteta katastofalna

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
tommy2103 kaže...

Igra me je zakon stoga jedva cekam film,max payne film jos nisam gledal jer nisam nasel kvalitetne verzije,sve su snimane kamerom pa je kvaliteta katastofalna

Ako misliš na film DMC i jedva ga čekaš.Nažalost neče izači.
Slika iz filma koji je trebao izači je ispod. 
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 13:49 (Dinjo).
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
 Sta nije to animacija iz igre???
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...
Dinjo kaže...
  Sta nije to animacija iz igre???
  Ne.I ja san prvo mislija da je ali san pročita na nekoj stranici da je scena iz tog filma koji je triba biti.I lik nema baš istu facu ka u igrici
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 20:24 (Dinjo).
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Neznam ali mislim da je ipak to animacija iz igre(siguran sam 99%),kako sto sam prije napiso bio sam malo gledo na sluzbenim stranicama Sony-a i nigdje nepise da se film opce poceo snimat samo da su kupljena prava na film i da je trebalo pocet snimanje 2005.

A i slika stvarno izgleda ko iz igre kad je bolje pogledas.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...

Neznam ali mislim da je ipak to animacija iz igre(siguran sam 99%),kako sto sam prije napiso bio sam malo gledo na sluzbenim stranicama Sony-a i nigdje nepise da se film opce poceo snimat samo da su kupljena prava na film i da je trebalo pocet snimanje 2005.

A i slika stvarno izgleda ko iz igre kad je bolje pogledas.

Nevirujen iman sve dijelove dmc-a i gleda san sve animacije nevirujen da mi je što promaklo.
Tako dante izgleda u dvici a u dvici je grafika ajmemajko i na animacijama uopče ne ispruži tako pištolj ko što je na toj slici 
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Ali di si ti proci da je to slika iz filma sigurno nije neka sluzbena stranica nego neki forum ili se ja varam??

Istina tako izgleda u dvici ali sta mislis da nije neko mogo to montirat??

0 0 hvala 0
17 godina
Devil may cry Movie

Nikad ne bi reko da je to slika iz animacije.a barem mozemo uzivat u igri!Belji se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Nikad ne bi reko da je to slika iz animacije.a barem mozemo uzivat u igri!Belji se

slažem se što se tiče animacije
17 godina
protjeran
Devil may cry Movie

Eto vidš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Stvarno vas nerazumjem zbog cega nikad nebiste rekli da je slika iz animacije, dajte pogledajte sliku bolje lijepo se vidi okvir slike da je 2D, dajte ljudi pa na PS2 su znale bit bolje animacije, a opet ponavljam film se nikad nije poceo snimat.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Devil may cry Movie

Evo pa usporedi lika iz igrice i iz filma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Eto samo da ti kazem meni je isto s...., a daj pogledajte bolje malo nema nikakve sjene, okvir slike je 2D pikseli se poklapaju,...

A opet te ja pitam posto nisi odgovorio na pitanje, di si ti izvuko da se film snimo??? Opet se ponavljam nema nikakve informacije o tom filmu pa ni na sluzbenim stranicama od Sony-a koji ima prava na taj film.

Pa opet pitam di si izvuko tu informaciju?? A ako je to i neko stavio na neki drugi forum kao vijest pa valja i sam znas kakva danas s... pisu samo da bi bili u sredistu pozornosti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

ak malo bolje pogledate sliku, skuzit cete da se radi o glumcu Christian Baleu

da to je onaj lik koji glumi batmana Namigiva

neko se malo poigro u photoshopu i ofarbo mu rukavice i odjecu, te mu stavio bijelu danteovu frizuru

e sad posto se sjecam da je Bale maho pistoljima u equilibriumu, mal sam potrazio slike na googleu i vidi vraga, stvarno on Smijeh

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/equilibrium/equilibrium_1.jpg

eto, misterija razrijesena

When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown in to the sea

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil may cry Movie

Eto svaka cast care!!

0 0 hvala 0
17 godina
Devil may cry Movie

dobro nije iz filma,al bome nije ni iz animacije u igri.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
detonator kaže...

neko se malo poigro u photoshopu i ofarbo mu rukavice i odjecu, te mu stavio bijelu danteovu frizuru

e sad posto se sjecam da je Bale maho pistoljima u equilibriumu, mal sam potrazio slike na googleu i vidi vraga, stvarno on Smijeh

koliko ti je trebalo vremenski da to otkriješ i kako si uopće do toga došao? divim ti se

EDIT: znači ništa od filma... šteta...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 14:15 (Raving Rabbid).
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
detonator kaže...

koliko ti je trebalo vremenski da to otkriješ i kako si uopće do toga došao? divim ti se

Na IMDB-u piše da film treba doći 2010.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
detonator kaže... ak malo bolje pogledate sliku, skuzit cete da se radi o glumcu Christian Baleu

ma cim sam vidio sliku "dantea" nest mi je bilo poznato u toj faci, nakon par sekundi gledanja sam skuzio da se radi o Baleu
pa posto nisam htio samo napisat da je to Bale, jer bi onda opet rasprava pocela (je-nije), oso sam potrazit dokaz
i kao sto rekoh, odma mi je pao na pamet equilibrium, jer se sjecam da je bale tamo mahao pistoljima, oso na google pictures i imo srecu da je odma na prvoj stranici bio taj wallpaper di je bale u toj pozi sa pistoljem
sto se tice pamcenja oko filmova, scena, glumaca/ica i dr. glava mi je prepuna toga, pamtim sve i svast, nije da zelim neg se jednostavno pohrani i eto Namigiva
When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown in to the sea
17 godina
neaktivan
detonator kaže...
Raving Rabbid kaže...
detonator kaže... ak malo bolje pogledate sliku, skuzit cete da se radi o glumcu Christian Baleu

ma cim sam vidio sliku "dantea" nest mi je bilo poznato u toj faci, nakon par sekundi gledanja sam skuzio da se radi o Baleu
pa posto nisam htio samo napisat da je to Bale, jer bi onda opet rasprava pocela (je-nije), oso sam potrazit dokaz
i kao sto rekoh, odma mi je pao na pamet equilibrium, jer se sjecam da je bale tamo mahao pistoljima, oso na google pictures i imo srecu da je odma na prvoj stranici bio taj wallpaper di je bale u toj pozi sa pistoljem
sto se tice pamcenja oko filmova, scena, glumaca/ica i dr. glava mi je prepuna toga, pamtim sve i svast, nije da zelim neg se jednostavno pohrani i eto Namigiva
 fotografsko pamćenjeSmijeh
17 godina
protjeran
Devil may cry Movie

možda su išli priko fotoshop-a radit film pa pobojali rukavice i dodalji kosu

Sto mislite o ton

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 16:39 (Dinjo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Devil may cry Movie

aaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice