U 2006 godini se pričalo po da se pravi Devil may cry film zna li netko što se dogodilo s tin i jeli izašlo.
To bi bia super film.
U 2006 godini se pričalo po da se pravi Devil may cry film zna li netko što se dogodilo s tin i jeli izašlo.
To bi bia super film.
Mene isto zanima,Sony je bio kupio prava za taj film zajedno sa Resident Evil-om i Onimushom i bili su najavljeni za 2008 ali ocigledno nista od toga osim Evila.
i simsi film je bio najavljen a kako sam vidio po netu nije izašao niti nisu objavljene nove vijesti kada bi mogao iazći.
što se tiče dmc filma to bi bilo preodlično. ne znam. treba malo googlat.
Nisam čuo. Bilo bi dobro da izađe. Ja čekam Max Paynea(ne film, igrICU)
Ima 12 epizoda od DMC ima ih i na youtube.!
Ima 12 epizoda od DMC ima ih i na youtube.!
Igra me je zakon stoga jedva cekam film,max payne film jos nisam gledal jer nisam nasel kvalitetne verzije,sve su snimane kamerom pa je kvaliteta katastofalna
Igra me je zakon stoga jedva cekam film,max payne film jos nisam gledal jer nisam nasel kvalitetne verzije,sve su snimane kamerom pa je kvaliteta katastofalna
Neznam ali mislim da je ipak to animacija iz igre(siguran sam 99%),kako sto sam prije napiso bio sam malo gledo na sluzbenim stranicama Sony-a i nigdje nepise da se film opce poceo snimat samo da su kupljena prava na film i da je trebalo pocet snimanje 2005.
A i slika stvarno izgleda ko iz igre kad je bolje pogledas.
Neznam ali mislim da je ipak to animacija iz igre(siguran sam 99%),kako sto sam prije napiso bio sam malo gledo na sluzbenim stranicama Sony-a i nigdje nepise da se film opce poceo snimat samo da su kupljena prava na film i da je trebalo pocet snimanje 2005.
A i slika stvarno izgleda ko iz igre kad je bolje pogledas.
Ali di si ti proci da je to slika iz filma sigurno nije neka sluzbena stranica nego neki forum ili se ja varam??
Istina tako izgleda u dvici ali sta mislis da nije neko mogo to montirat??
Nikad ne bi reko da je to slika iz animacije.a barem mozemo uzivat u igri!
Nikad ne bi reko da je to slika iz animacije.a barem mozemo uzivat u igri!
Eto vidš
Stvarno vas nerazumjem zbog cega nikad nebiste rekli da je slika iz animacije, dajte pogledajte sliku bolje lijepo se vidi okvir slike da je 2D, dajte ljudi pa na PS2 su znale bit bolje animacije, a opet ponavljam film se nikad nije poceo snimat.
Eto samo da ti kazem meni je isto s...., a daj pogledajte bolje malo nema nikakve sjene, okvir slike je 2D pikseli se poklapaju,...
A opet te ja pitam posto nisi odgovorio na pitanje, di si ti izvuko da se film snimo??? Opet se ponavljam nema nikakve informacije o tom filmu pa ni na sluzbenim stranicama od Sony-a koji ima prava na taj film.
Pa opet pitam di si izvuko tu informaciju?? A ako je to i neko stavio na neki drugi forum kao vijest pa valja i sam znas kakva danas s... pisu samo da bi bili u sredistu pozornosti.
ak malo bolje pogledate sliku, skuzit cete da se radi o glumcu Christian Baleu
da to je onaj lik koji glumi batmana
neko se malo poigro u photoshopu i ofarbo mu rukavice i odjecu, te mu stavio bijelu danteovu frizuru
e sad posto se sjecam da je Bale maho pistoljima u equilibriumu, mal sam potrazio slike na googleu i vidi vraga, stvarno on
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/equilibrium/equilibrium_1.jpg
eto, misterija razrijesena
Eto svaka cast care!!
dobro nije iz filma,al bome nije ni iz animacije u igri.
neko se malo poigro u photoshopu i ofarbo mu rukavice i odjecu, te mu stavio bijelu danteovu frizuru
e sad posto se sjecam da je Bale maho pistoljima u equilibriumu, mal sam potrazio slike na googleu i vidi vraga, stvarno on
možda su išli priko fotoshop-a radit film pa pobojali rukavice i dodalji kosu
Sto mislite o ton
aaaaa