Dayz standalone vs warz

poruka: 18
|
čitano: 4.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dayz standalone vs warz

Pozdrav, da napomenem nezelim poticati nikakav flame wars niti slicno, zanima me iskreno misljenje trenutnih igraca dayz, i onih koji imaju neke informacije o dayz standalone i warz , da mi kazu +/- htio bih poceti igrati jednu takvu igru , pa imam dilemu izmedju te dvije ( molim bez komentara " ova je bolja i cao " zanima me neki detaljni info, zasto ? kako ? 

koliko sam sam upoznat ovi iz dayz vise forsaju relase standalone jer se "kao boje " warz nesto slicno je pisao i njihov PR , znam da ce biti u obje igre kao neke bolesti kojima se mozes zaraziti i moras naci recepte po mapi da se izljecis , ali dali netko zna razlike u finesama , naravno dvije su igre 2 razlicita engine , sto ih razlikuje ? :D

g3AR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dayz standalone vs warz

DayZ možeš i neskrozlegalno isprobati, a preorder za WarZ je nekih stotinjak kuna, probaj DayZ i na temelju toga koliko ti se svidi/ nesvidi kupi jednoga.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dayz standalone vs warz

sretno sa "neskrozlegalnom" verzijom igre ,izgubio sam i živaca i 2 dana,pgledao barem 10 tutorijala , 5 puta reinstal svega,

naskidao se patcheva ,te za arma ,te za dayz ,te za servere i nakraju nisam uspio odigrat igru...

ako nije do bad cd key greške,onda su nekomaptibilne verzije servera ili bad cd key pri instalaciji !?! (u kojoj ne traži serijski!)...itd....

na kraju sam odustao, možda ti budeš imao sreće{#}

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dayz standalone vs warz

Radi bez ikakvih problema, meni i jos trojici koji su pratili isti tutorial.

Uglavnom sto se tice DayZ vs WarZ mogu samo reci za DayZ da kad ispeglaju bugove i glitcheve kojih ima jako puno da ce biti fantasticna igra... svida mi se sve od mape, realnosti oruzja, koristenje mikrofona za direktno razgovaranje u igri s nekim likom koji je blizu....

Sto se tice WarZ cini mi se da vise izgleda kao Call Of Duty i iskreno ne privlaci me bas, ali dat cu mu sansu kad izade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 11:07 (Motorbreath).
13 godina
protjeran
Dayz standalone vs warz

Ja uzimam WarZ

Da budemo jasni imam i DayZ orginal ali izgubis previse zivaca.Zahtjevi za igru su jako veliki cak i kad igras na najnizim postavkama.A kolko trebas cekat da se konektas na server o tome necu ni pricat

WarZ po svemu vidjenom ce biti super igra.Ja cu ovih dana nabacit  preorder za onu 2. verziju.Developleri su jako puno toga obecali pa cemo vidjeti.

Imat cu 3xgues keya pa ako hoce nekom cu ga i udjielit.

The king is back!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dayz standalone vs warz

Ja igram sa 4 godine starom 4870 512 mb kojoj je jos smanjena voltaza i clock na 1920 x 1080 medium :)

2 0 hvala 0
13 godina
Masterpiece kaže...

Ja uzimam WarZ

Da budemo jasni imam i DayZ orginal ali izgubis previse zivaca.Zahtjevi za igru su jako veliki cak i kad igras na najnizim postavkama.A kolko trebas cekat da se konektas na server o tome necu ni pricat

WarZ po svemu vidjenom ce biti super igra.Ja cu ovih dana nabacit  preorder za onu 2. verziju.Developleri su jako puno toga obecali pa cemo vidjeti.

On pita za standalone, a ne mod. A i taj dugi loading je više/manje zbog servera

Aut vincere, aut mori!
13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...

Ja uzimam WarZ

On pita za standalone, a ne mod. A i taj dugi loading je više/manje zbog servera

Standalone je samo najavljen.

Ja nisam cuo ni vidio tocan datum izlaska niti ikakv video koji pokazuje da se taj standalone uopce radi.

Sad sam bas napravio preorder Warz-a za Pioner edition tako da krecem sljedeci tjedan odmah od 15. u Alphu pa mozete ocekivati neke dojmove!

BTW za igru mozete platiti i putem Tisak kioska a ima i 20+ drugih platnih opcija

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 12:54 (Masterpiece).
17 godina
Dayz standalone vs warz

za warZ cemo vise inputa imati od 15.10 jer ce tad moci zaigrati alphu svi koji su kupili legend i pioneer pack. Najjeftinija verzija ima discount do 20.10, 20$.

Ono sto me na prvi pogled jako odvlaci od dayZ je engine, star je i ne bas privlacan, s druge strane vjerujem da je realnost oruzja i ostalih stvari bolja nego u warZ.

Ni engine od warZ se nije bas proslavio u proslosti(problemi s konekcijom) al izgleda puno puno ljepse.

dayZ, ovako malo sto sam procitao spominje max 50 igraca po serveru, sto je malo u usporedbi od max 250 igraca na warZ serveru.

uglavnom ja cekam reakcije igraca na warZ alphu i onda cu vidit sta kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Masterpiece kaže...

Ja nisam cuo ni vidio tocan datum izlaska niti ikakv video koji pokazuje da se taj standalone uopce radi.

Otkad mora postojati datum izlaska da bi se neka igra morala raditi? Standalone je službeno najavljen i igra bi trebala izaći u 11. mjesecu, ako ne i ranije. I nemoj pričati o nečemu dok se o tome ne informiraš, ispadaš neozbiljan.

Aut vincere, aut mori!
13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...

Otkad mora postojati datum izlaska da bi se neka igra morala raditi? Standalone je službeno najavljen i igra bi trebala izaći u 11. mjesecu, ako ne i ranije. I nemoj pričati o nečemu dok se o tome ne informiraš, ispadaš neozbiljan.

Dovoljno sam informiran,znaci po tebi igra izlazi sljedeci mjesec iako nisam vidio niti jedan screenshoot niti jedan gameplay cak ni teaser?!

The king is back!
13 godina
Masterpiece kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Dovoljno sam informiran,znaci po tebi igra izlazi sljedeci mjesec iako nisam vidio niti jedan screenshoot niti jedan gameplay cak ni teaser?!

Nije po meni, onaj tko već radi na igri je rekao da bi mogla izaći već 11. mjesec. Odi na forum tamo pa gledaj, a netrebaš se praviti djiot' pa reći "da prema meni igra izlazi sljedeći"...

Aut vincere, aut mori!
13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nije po meni, onaj tko već radi na igri je rekao da bi mogla izaći već 11. mjesec. Odi na forum tamo pa gledaj, a netrebaš se praviti djiot' pa reći "da prema meni igra izlazi sljedeći"...

Neda mi se prepirat ok izlazi sljedeci mjesec.

Ja sam napravio preorder za Warz.DayZ mi se bas i ne svidja zbog svakakvih bugova/glitcheva/chitera ali ima dobar koncept te ga WarZ kopira i nadam se unaprjedjuje :D

The king is back!
13 godina
Masterpiece kaže...

Ja sam napravio preorder za Warz.DayZ mi se bas i ne svidja zbog svakakvih bugova/glitcheva/chitera ali ima dobar koncept te ga WarZ kopira i nadam se unaprjedjuje :D

WarZ ne kopira koncept od Dayz-a, osim što su survival, nevidim ništa slično između ti dviju igara. A i Warz nekako izgleda kao arkadna, i 3. put govorim isto, da nije službeno da će izaći sljedeći mjesec, već je to okvirno gledan mogući izlazak. Kao da jbnom zidu govorim.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
neaktivan
Dayz standalone vs warz

WarZ i DayZ su prema svemu sudeci nebo i zemlja, jedna pretendira da bude arkada dok druga pretendira da bude vojna simulacija sa zombijima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Točno je da je public aplha/beta testiranje standalone verzije DayZ-a najavljeno za 11. mjesec.

A drugo je to da je razvoj WarZ-a poče 2010.godine, tako da WarZ ne kopira koncpet nego ga razvija duže, samo što je uspjeh DayZ-i ubrza izdavanje WarZ-a(ovo su developeri napomenuli kroz nekoliko intervjua) :)

12 godina
Dayz standalone vs warz

Jel igra tko ovo?Ako da, kazite koji server,pa mozemo zajedno.

Mislim na WarZ

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 23:09 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel igra tko ovo?Ako da, kazite koji server,pa mozemo zajedno.

Mislim na WarZ

ne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice