Kaj se moze trejdat??
Summonas me i ostavis item na podu
Meni bi trebo bit vidljiv (bar je tak bilo na prijasnjim souls igrama )

Kaj se moze trejdat??
Summonas me i ostavis item na podu
Meni bi trebo bit vidljiv (bar je tak bilo na prijasnjim souls igrama )
zna li netko može li se i di u Zagrebu kupiti ova igra za PC?
OK a tko će ti onda upgrejdati estus flask?
Ma lako za Estus, ali ona je također i jedina kod koga se može level up-ati.
LOL, da... eto mu hard core igre sad...
Nego, gdje vi nabavljate gear? Ja sam 60 level i nikako da nađem nešto pristojno. Igram sa knight armorom i fire longswordom više od deset sati.
Loot je uvijek lošiji od onoga što već imam, a kod merchanta isto nema ničeg dobrog i skupog. Kako to?
ja sam bio našao samo light leather armor tamo kod kornjača i to je to... ne računam ona sranja što mobovi ispuštaju (undead helm itd). oružja i štitova još i kako tako ali armora -JOK. doduše nisam ni bio dalje od onog područja forest of the giants
OK a tko će ti onda upgrejdati estus flask?
Ma lako za Estus, ali ona je također i jedina kod koga se može level up-ati.
LOL, da... eto mu hard core igre sad...
Krenuo sam ponovno, kao knight, tako mislim lika i razvijati, HP/DEX/STR, pobijedio sam vjerojatno prvog in-game bossa (spoiler: Last Gianta) nakupio duša (oko 17K + 6K što on dadne), te šta mi preporučate da nabavim od armora? Da odem kod onog lika u Majuli, ili da nekom srećom nagrindam nešto?
Uzmite u obzir da sam slučajno pao sa cliffa i našao neki Morning Star item lol, prilično dobro nakon što sam se level-upao. A kod onih ptičica sam stavio Petrified Something i dobio ring od kojeg nenormalno šljaštim.
Gdje da se uputim sad nakon tog bossa? Da idem ubijati one ogromne knightove po arenama koji su suprotno od smjera u Majuli koji vodi ka Forest of the giants? Njih sam trojicu iskasapio nekako, i postoji soba gdje su trojica (to je malo zeznuto i edgy), a ne želim ići dalje ako nema ništa interesantno osim duša.
Ako ces koristit teski armor oonda imas za pokupit jedan nakon drugog bossa (pursuer) i dobijes odlican mac
http://m.youtube.com/watch?v=c839HD-uJC4
I razvijaj ili srt ili dex
Ja recimo idem na dex i str sam doveo do 16 i iznad necu ic jer mi oruzje tolko zahtjeva
I vi koji ste novi procitajte si ovo malo
http://darksouls.wikia.com/wiki/Parameter_Bonus
Znaci oruzja imaju scaling na temelju vaseg skilla
Str,dex,int ,faith od S do E
Oruzje koje ima S za recimo Dex skill dobit ce najveci moguci damage bonus dok je E najslabiji bonus
Vecina oruzja imaju npr E za Strenght i S za Dex ili obrnuto te se stoga ne isplati dizat oba skilla visoko nego samo ono za koje cete dobit najveci bonus
Nego, gdje vi nabavljate gear? Ja sam 60 level i nikako da nađem nešto pristojno. Igram sa knight armorom i fire longswordom više od deset sati.
Loot je uvijek lošiji od onoga što već imam, a kod merchanta isto nema ničeg dobrog i skupog. Kako to?
Kak ti misliš lošije, pa nema kod oružja velike razlike, koristi ono što ti se sviđa, bilo koje oružje ubija sve u par poteza, osim koplja i bodeža koji loš dmg kompenziraju movesetom.
Kak ti misliš lošije, pa nema kod oružja velike razlike, koristi ono što ti se sviđa, bilo koje oružje ubija sve u par poteza, osim koplja i bodeža koji loš dmg kompenziraju movesetom.
Ma ima razlike kak nebi bilo recimo claymore je odlicna stvar i dosta bolji od longsworda
Ja se pripremam za koristenje mirrah greatsword-a koji je jedan od najboljih Dex oruzja
Onaj trgovac sa armorom na pocetku igre dobije nove i odlicne setove nakon kaj kod njega potrosite 16000 souls
Onaj trgovac sa armorom na pocetku igre dobije nove i odlicne setove nakon kaj kod njega potrosite 16000 souls
Nezz jeli to bas tak pametno ali ja tog lika uvijek ubijem da bi dobio njegov armor xD Predobro izgleda, a osim toga taj armor vam daje bonus duse nakon sta ubijete neprijatelje i to puno, pa se deset puta brze izlevelate nego sto bi inace, a ja tak i tak ako igram heavy armor lika uzmem armore od enemya, a ako igram onako ninja light armor style, tad mi ni ne treba armor.
Gdje da se uputim sad nakon tog bossa? Da idem ubijati one ogromne knightove po arenama koji su suprotno od smjera u Majuli koji vodi ka Forest of the giants? Njih sam trojicu iskasapio nekako, i postoji soba gdje su trojica (to je malo zeznuto i edgy), a ne želim ići dalje ako nema ništa interesantno osim duša.
U onoj sobi gdje su trojica obavezno prvo skreni lijevo i to preporučam svima, tamo je u škrinji jedan od najkorisnijih itema u igri - ring of binding.
A onda se vrati u istu sobu i skreni desno kako bi dalje napredovao u igri.
Pa nebi reko
Soulse mozes lagano farmat , a imas i prsten i sa istom funkciom
Silver serpent ring
Pa nebi reko
Soulse mozes lagano farmat , aimas i prsten i sa istom funkciom
Silver serpent ring
Ma ring of binding onemogućava da se health prepolovi, nema nikakve veze s dušama.
Ma odgovarao sam onom iznad tebe al sam na mobu pa sam spor ;)
Ma ima razlike kak nebi bilo recimo claymore je odlicna stvar i dosta bolji od longsworda
Moj vatreni Claymore+5 sa 30 faith radi efektivno 30 dmga više od shortsworda+6.
Claymore fire je izuzetno slab obican je duplo jaci od shortsworda tak da ti je greska bila ic na fire claymore
Claymore fire je izuzetno slab obican je duplo jaci od shortsworda tak da ti je greska bila ic na fire claymore
Imaju isti scaling (ne ovisi o osnovi), tak da i za obične razlika može bit nekih 50. Wiki veli da je na +5 razlika 67, to dođe na isto jer shortswords troši manje stamine, ali izgleda da je +10 razlika već osjetna.
Razlika je 90 no kaj je bitnije claymore je osjetno duzi
No on mi se cini nekak slab naspram ostali oruzja nije ono kaj je bio u Dark Souls 1 :/
Pogledaj Curved Dragon Greatsword Base Damage je 400 na +5 i jos ima S scaling na Dex
Razlika je 90 no kaj je bitnije claymore je osjetno duzi
No on mi se cini nekak slab naspram ostali oruzja nije ono kaj je bio u Dark Souls 1 :/
Pogledaj Curved Dragon Greatsword Base Damage je 400 na +5 i jos ima S scaling na Dex
Nisam došao do tog zmajčeka, ali navodno treba pišat krv da ubiješ tu beštiju.
hahaha da tak i izgleda :D
Postoji li išta da se lik brže kreće u heavy armoru, nešto kao u Skyrimu?
Third Dragon Ring
Royal Soldier's Ring
i naravno dizes Vitality skill
Uglavnom hoces podignut maximum equip load jer nakon 70% ti lik radi fat roll
cim manji postotak lik ti je brzi i dalje radi roll
Ja ne razumijem zasto bi itko koristio heavy armor osim ako planiras umjesto dodganja pustiti da te udaraju..
Ja ne razumijem zasto bi itko koristio heavy armor osim ako planiras umjesto dodganja pustiti da te udaraju..
Pa ja onda ostanem bez medalje kad vas smelter demon samo jednom okerafi.
Naravno da ih neću pustiti da me udaraju, ali kad me već uspiju pogoditi heavy armor će me bolje obraniti i potrošiti manje healtha.
Pa ja onda ostanem bez medalje kad vas smelter demon samo jednom okerafi.
Smelter radi fire dmg na udarac a heavy armor je tu uglavnom da te stiti od fizickog dmg-a. A ionako kada imas light armor svejedno te ne ubije u jednom udarcu, a nakon svakog udarca ionako popijes flask i regenas si hp tako da ti je svejedno ubio on tebe u 2 udarca ili 3,4, a da ne govorim da se sa light armorom desetak puta lakse dodgat onim chunky napadima. Kod heavy armora mi je jedini plus sta izgledas onako badass dok trcis sporo
Jos sam zaboravio rec, armor ionako igra jako malu ulogu u ovoj igri jer se ionako 99% dmg-a blocka sa shieldom, a oni attackovi koji ignoraju shield su uglavnom nemoguci za izmaknut s heavy armorom tak da je koristenje heavy armora jednostavno prevelika zrtva. Light armor za dodganje, 100% dmg block shield za primanje udarca. To je najbolja varijanta
Kako se radi parry s mišem i tipkovnicom? Imam već 20 sati i još uvijek ga ne znam napraviti.
Kako se radi parry s mišem i tipkovnicom? Imam već 20 sati i još uvijek ga ne znam napraviti.
http://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/23zq0s/mousekeyboard_fix/ - napravi ovaj tutorial, promjeni z na y i bindaj si jump na shift+ space
Nakon 50 sati prošao sam igru s tim da sam kojih 10 sati proveo na PvPu i još 5 da skupim i upgradam do kraja sav željen gear prije kraja
Ovo mi je postala omiljena igra, sada obaveze pa kroz ljeto krečem sa ng+ pa do ng+++++++++++
Igrao sam nekih 30 sati Dark Souls 2, vec drugi put reinstaliram igru jer me kontrole izbijaju!
Ne zelim da igram PC igru sa dzojstikom, ne mogu vjerovati da su napravili tako sugav port za PC jednostavno ne mogu!@