Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 57.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dark Souls 2

Prvo sam si reko "OMG, ovo je jos jedna jadna pjesma, ko ovo uopce posta?" , ali nekako prije nego sam uspio ugasiti prozor, pocelo je imati smisla... I u tom jednom... polureperskom izdanju, pjesma iznosi sve moje frustracije blighttownom. Toxic? WTF is that?!

Igrao sam bez guida, pa nisam znao da postoji i drugi ulaz koji... ako ga znate dobro iskoristit, ne zanimaju vas itemi i zelite preskocit cijelo to podrucje, omogucuje da bez frustracija (ali sa jako dalekim bonefireom) dodjete do bossa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dark Souls 2

Haha :D Iskreno, ovako nebi ni moja baba umirala...

16 godina
Cobanac kaže...

Da, da, jer svi su se rodili citajuci guidove i sa 300 sati ingame u Dark Souls serijalu...

Ne znam cemu ti komentari, toliko je lako umrijet... Kad cujem nesto u stilu "proso sam cijelu igru, a umro samo 12 puta" dodje mi zlo... Samo u blighttownu imam preko 20 smrti, na zeni-pauk bossu sigurnih 30ak. Neki igraju prvi put, nisu igrali deamon souls i da, JAKO lagano se umire... Slazem se da se ne gleda zombije dok ti ne skoce za vrat, ali u blighttownu je toliko lako umrijet da je to strasno. Ako krivo krenes sa svih strana krenu zombiji na tebe, brzi su i pojedu te u sekundi.

13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

ma ja idem na straznji ulaz uvijek 

da nebi bezveze zivce gubio :)

A pauk zena ... nisam imo problema s njom previse izfarmao sam si Balder Side Sword i deri samo :D 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Evo stigao mi ključ sa G2A prije jedno dva tri sata, igra preloadana i spremna za pokretanje. Ako tko hoće nek me slobodno doda na stamu pa da bacimo koji co-op (mmatrix05 je nick) ili PVP. Da stražni ulaz spašava, mada ima dobrog plijena u gornjem dijelu.

0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

Igra se pojavila i u "shopovima",a  ja u jedinici tek pozvonio drugo zvono {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 20:41 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mmatrix kaže...

Evo stigao mi ključ sa G2A prije jedno dva tri sata, igra preloadana i spremna za pokretanje. Ako tko hoće nek me slobodno doda na stamu pa da bacimo koji co-op (mmatrix05 je nick) ili PVP.

Ja sam mislio da ne možeš birat s kim igraš.

16 godina
marrR kaže...

kak ne, samo morate imati otprilike isti soul level  soul memory i dogovorite se gdje jedan postavi summoning sign. No sav progress se stvara samo u svijetu hosta... tako da bi onda trebali 2 puta igrati. Summoning bjelih fantoma se inače koristi kod teških djelova igre, bosseva i kada vas napadaju drugi fantomi(aka drugi igrači)

btw, ja tek sutra dobivam g2a ključ no skidam reloaded verziju igre. Mislim ono pauzirati skidanje, prekopirati fajlove reloaded verzije(naravno ne crackanu) i onda verify napraviti pa se nadam da ce mi steam prihvatit pa da sutra mogu zaigrati bez ponovnog skidanja

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 23:55 (acca).
13 godina

gledam stream kod TB-a i neznam šta se desilo s DS2 i onim iz trailera ali ovo ne izgleda ni priblizno onak. Zapravo,bez hejta,izgleda dost grdo za PC igru.

13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

A cuj ja sam sad ujutro upalio igru , stavio sve na high i igra izgleda cisto solidno bolje neg na konzolama 

Kaj se mene tice grafika ne mora bit nista bolja jer svi ostali aspekti igre su vrhunski

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...
marrR kaže...

kak ne, samo morate imati otprilike isti soul level  soul memory i dogovorite se gdje jedan postavi summoning sign. No sav progress se stvara samo u svijetu hosta... tako da bi onda trebali 2 puta igrati. Summoning bjelih fantoma se inače koristi kod teških djelova igre, bosseva i kada vas napadaju drugi fantomi(aka drugi igrači)

btw, ja tek sutra dobivam g2a ključ no skidam reloaded verziju igre. Mislim ono pauzirati skidanje, prekopirati fajlove reloaded verzije(naravno ne crackanu) i onda verify napraviti pa se nadam da ce mi steam prihvatit pa da sutra mogu zaigrati bez ponovnog skidanja

2 puta igraš, al zato dobiješ 1.5 puta više soulsa za bossove (barem je u jedinici bilo tako za co-op). Ja sam samo od gapping dragona i one pauk tete nadogradio pyro glove do kraja. A i zabavno je igrat s drugim ljudima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 8:41 (mmatrix).
16 godina
Dark Souls 2

Sa covenantima igras N puta radi napredovanja u covenantu... usput fino sakupis soulova i svega.

Sa frendovima nisam igrao, njima se ovo bas ne igra (ne original u svakom slucaju, sto iskljucuje online komponentu)...

Ja osobno nemrem docekat doc sa posla doma da mogu igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dark Souls 2

ovu igru jednostavno nema smisla piratizirat... previše toga se propušta. ovo je samo opaska samom sebi jer je nisam uboo na vrijeme a boga mi je ne mislim piratizirat.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

ovu igru jednostavno nema smisla piratizirat... previše toga se propušta. ovo je samo opaska samom sebi jer je nisam uboo na vrijeme a boga mi je ne mislim piratizirat.

slažem se, ovo je definitivno igra s najorginalnije odrađenim multiplayerom i igranjem u offline modu se propuštaju najbolja strana igre, konstanto viđati duhove drugih igrača kako putuju na istim mjestima u svojem svjetu, vidjeti njihove smrti, čitati i ostavljati poruke, pomočni fantomi i invazije neprijateljskih, pridruženje covenantima i branjenje ili lov u određenim zonama na druge igrače i td i td

BTW... evo upravo sam pokrenuo igru. NEMOGU vjerovati kako je dobro OPTIMIZIRANA. Na mojem 5 godina starom kompu SOLIDNIH 60 FPSA lockano bez dropova na MAX postavkama. Još nisam igrao akcijsku igru koja se osječa tako "glatko"

Onaj req. koji su izdali je totalan bullsh!t, igra se može igrati na prastarim mašinama

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 11:18 (acca).
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Cobanac kaže...

Da, da, jer svi su se rodili citajuci guidove i sa 300 sati ingame u Dark Souls serijalu...

Ne znam cemu ti komentari, toliko je lako umrijet... Kad cujem nesto u stilu "proso sam cijelu igru, a umro samo 12 puta" dodje mi zlo... Samo u blighttownu imam preko 20 smrti, na zeni-pauk bossu sigurnih 30ak. Neki igraju prvi put, nisu igrali deamon souls i da, JAKO lagano se umire... Slazem se da se ne gleda zombije dok ti ne skoce za vrat, ali u blighttownu je toliko lako umrijet da je to strasno. Ako krivo krenes sa svih strana krenu zombiji na tebe, brzi su i pojedu te u sekundi.

Haha ma znam ali na 1:17 je stvarno urnebesno. Onako, ide pretrcavat i zatim pored toliko raspolozivog prostora bas naleti na onog goblina i umjesto da samo nastavi  (udario te udario kaj sad) ide ih udarat s onim broadswordom *facepalm*

Nisam sad mislio ono "omg kakav nubara pa ja bi to odma rijesio", jasno mi je da je sve ionako odglumnjeno da bi se uklapalo u pjesmu ali je presmijesno kako umire i to je to

15 godina
Dark Souls 2

Sta je bolje za pocetnike borba u blizini ili daljini??!?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lmutak kaže...

Sta je bolje za pocetnike borba u blizini ili daljini??!?

daljina, definitivno lakše. Sorceryjem je igra 3 puta lakša

I grafika je po meni nevjerojatno dobra za to koliko je zahtjevna igra. Ne izgledaju sve zone fantastično no prošetajte se po stepenicama koje vode u zemlju i pogledajte tu zonu... Jbena atmosfera

15 godina
neaktivan

U blizini. Zabavnije je (puno) i brze se nauce neke osnovne mehanike koje ce kroz igru biti potrebne poput rollanja, a tu su jos parryianje, backstabanje i ostale stvarcice koje borbu cine dinamicnijom. Spellovi su fun do određene mjere ali nije to jednostavno to kao borba u blizini. Na pocetnom stadiju igre mi je bilo lakse sa sorcerrerom, a kasnije sam se toliko nazivcirao na nekim dijelovima ko npr. shrine of amana da sam respeco u strenght i poceo igrat warriora s 2 handed greatswordom i preporodio se. Sad cleric (Hexovi) je totalno druga prica. Oni su najaci u singleplayeru protiv obicnih cudovista i bossova, ali im se lagano dodgati u PvPu tako da ne cine bas najbolju klasu za to al eto za speedrun su vrh. 

Moje glediste :Ez game ez life - cleric, Hard game boring life - sorcerer, fun life fun game - sve ostalo

16 godina
Dark Souls 2

zapravo sada sam probao clerica i sorcera i moram reci da je start puno lakši s clericom. Ma i u PvPu su hexi jaki kad imaju brzi casting speed i ako jednom pogodiš otiđe 70-100% hpa čak i na visokim soul levelima

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Ne znam, meni je igrat ranged u dark souls ko igrat solo u MMO-u -> moze se, ali naprosto nije to to.

Da ne velim da se puno toga nece naucit ako se igra ranged - naprosto koliko god je teze u starting area ako savladas mehanike igre u meleeu, mozes kasnije radit sto zelis... Meni je toliko zao sto sam se ogranicio na block i nisam u potpunosti savladao parry (iako ga mogu dosta cesto napravit sa odredjenim shieldovima) u DS1 da bi najradije krenuo u pocetne mape samo da vjezbam parry.

Ranged je varljiv, imam osjecaj, i steci cete "laznu sigurnost" da igra nije toliko teska... dok vam nesto ne skoci u melee range, onda necete znat sto sami sa sobom i plakat kak je igra nemoguce teska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Block i parry su definitivno jaaaaaako nerfali u ovoj igri, činilo mi se pa sam googlao i eto... ljudi se slažu. Započeti cu s clericom jer cilj mi je poginuti što manje puta kad vec prvi put igram, raditi dosta invazija i odigrati cijelu igru u human formi, kasnije cu se charactera specijaliziratii na 2 handed weapon, hexe i roll dodganje

uveli su i novu mehaniku tako da se više ne može bunkerati iza štita i čekati priliku, dobiš free repost ako uloviš protivnika da blokira i baciš guard brake

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 13:37 (acca).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Pitanje...dali se isplati uzeti onu RU verziju pa prebacit na eng jezik itd.? Uzeo bih si danas igru pa gledam sta mi je isplativije.

Na Kinguinu uzimam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cryosis kaže...

Pitanje...dali se isplati uzeti onu RU verziju pa prebacit na eng jezik itd.? Uzeo bih si danas igru pa gledam sta mi je isplativije.

Na Kinguinu uzimam

tu se znaju desiti komplikacije i onda svaki minipatch kojeg izbace opet treba cekati manual update za tu verziju i td... ja sam samo uzeo global. jbmti još nije stigao key... obečali su da ce danas sve poslati

16 godina
odjavljen
Dark Souls 2

uzeo na steamu... ne želim imat neke komplikacije zbog 7eura

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

uzeo na steamu... ne želim imat neke komplikacije zbog 7eura

Hm...nije bas 7 eura,razlika je nekih 15-20 eura...ova RU je nekih 16E a global 42E

Znaci u svakom slucaju ne isplati se cupati zivce radi toga.Nista pricekati placu pa onda krecemo ... XD

EDIT:Pardon...krivo skuzio

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 17:40 (Cryosis).
16 godina
Dark Souls 2

Ja sam platio global verziju preorder 20€

Ono sto mi je sada problem je da ne vidim preorder iteme, komande su uzas, blago receno, i dalje se pokazuju tipke za xbox iako igram na PC-u -> pretpostavka je da koristim controler!?!? Kao pise u opcijama koje su tipke na tastaturi/misu koristene, ali onda ih treba zapamtit valjda i pogadjat koja je koja u uputama sto se moze gdje stisnut...

Strasno...

Ono sto je dobro je grafika, mis, sve komande koje se uspiju naucit napamet i slicno, jer je puno bolji port od Dark Souls, ono sto je lose je da je to i dalje los port... sa potencijalom da bude bolji.

Zna li netko gdje prijavim nedostatak preorder bonusa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Koja je najbolja klasa za početnika? Igrao sam keca možda dva-tri sata, ali sam odustao zbog loše odrađenog porta. Sada krećem na dvojku i dvoumim se između warriora i knighta. Možete li mi malo pojasniti koja je razlika?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 20:08 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja sam platio global verziju preorder 20€

Ono sto mi je sada problem je da ne vidim preorder iteme, komande su uzas, blago receno, i dalje se pokazuju tipke za xbox iako igram na PC-u -> pretpostavka je da koristim controler!?!? Kao pise u opcijama koje su tipke na tastaturi/misu koristene, ali onda ih treba zapamtit valjda i pogadjat koja je koja u uputama sto se moze gdje stisnut...

Strasno...

Ono sto je dobro je grafika, mis, sve komande koje se uspiju naucit napamet i slicno, jer je puno bolji port od Dark Souls, ono sto je lose je da je to i dalje los port... sa potencijalom da bude bolji.

Zna li netko gdje prijavim nedostatak preorder bonusa?

Ako si kupio s neke polulegalne stranice kao g2a, g2play i sl., nećeš dobit bonus osim ako ti pri kupnji nisu eksplicitno rekli da igra dolazi s tim.

Alex Mercer kaže...

Koja je najbolja klasa za početnika? Igrao sam keca možda dva-tri sata, ali sam odustao zbog loše odrađenog porta. Sada krećem na dvojku i dvoumim se između warriora i knighta. Možete li mi malo pojasniti koja je razlika?

Ne utječe to na igru previše, razlika je u početnoj opremi i to što warrior ima nekoliko jedinica više u statsima za magiju (izgubljenih 5 levela ako ideš na čisti melee build).

13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

polu legalne stranice ? WTF

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

polu legalne stranice ? WTF

ne nabavljaju igre od izdavača, ali im oni ne mogu ništa zbog nekakvih rupa u zakonu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice