CS Vs COD zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 10.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
CS Vs COD

kao što rekoh:

"@kavasaki:

Nakon nekoliko pročitanih tvojih postova sumnjam u tvoju inteligenciju i mislim da nije vrijedno raspravljati s tobom, u ovoj temi od sada tvoje postove ignoriram... kao da pričaš sa 10. godišnjim djetetom."

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

neznam di ti vidis skill u CS, moras stat naciljat u glavu i ko ima vise srece pobjedi. debilno.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: CS Vs COD

de lega jos se usudis pitat.pa naravno cod.ma ono je sranje cisto.cod je predobar.al cod je bolji jer ima bolje programere itd..........al cs je stara igra ajme.

AMD Cool & Quiet
16 godina
protjeran
nadimak888 kaže...

neznam di ti vidis skill u CS, moras stat naciljat u glavu i ko ima vise srece pobjedi. debilno.....

ray_OGF kaže...

de lega jos se usudis pitat.pa naravno cod.ma ono je sranje cisto.cod je predobar.al cod je bolji jer ima bolje programere itd..........al cs je stara igra ajme.

Pravi ljudi koji prepoznaju kvalitetu.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
16 godina
protjeran
kavasaki kaže...
nadimak888 kaže...

ray_OGF kaže...

Pravi ljudi koji prepoznaju kvalitetu.
 komentar na post: neznam di ti vidis skill u CS, moras stat naciljat u glavu i ko ima vise srece pobjedi. debilno..... od: nadimak888

ovako, ja sam na strani CoD-a ali sam bivsi igrac CS 1.6, koliko ja znam za CS je potrebna sva oprema za FPS, drugo, nije ti to botu jedan ciljaj u glavu pa ko ima vise srece pobijedi, sto jest jest, ovo ti je neka vrsta strategije u FPS formatu, razvij strategiju i imate veci skor, ali definitivno, CS se nemoze mjeriti sa CoD-om
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

cs:source siluje sve cod-ove

43zla produkcija original

0 0 hvala 0
17 godina
nadimak888 kaže...

buahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha

vidim neki ne znaju ni značenje riječi "skill"...
"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
CS Vs COD

stari cs 1.6 je legendaran, source nije to to vise, los aiming, itd itd

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
nadimak888 kaže...

buahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha

vidim neki ne znaju ni značenje riječi "skill"...

aj mi ti gaymeru onda objasni.
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

Državni Inspektorat za Procjenu Gluposti Forumskih Tema je donio zaključak da je ova tema otišla krivim putem.

Je, na slici mi je cura. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CS Vs COD

Igrao sam CS davno u lanu, oko 2 godine....bilo je dobro, zabavno itd.

Otkako sam uveo internet samo igram CoD2 i CoD4.

Moj glas ide za CoD, bolji sadrzaj i zanimljiviji je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice