CS Vs COD zaključana tema

poruka: 71
|
čitano: 10.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

Šta je bolje nekima jedno nekima drugo
Meni drugo

Amo oldtimeri branite malo cs...........=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CS Vs COD

COD4 je najbolji FPS u povjesti čovječanstva. Tko još danas igra CS??? Nemože se ni zumirati puškom lol. Grafika užas, ma cs je shrot totalni.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CS Vs COD

Evo oldtimera pa kažem da je COD bolji,.....2ka je najaca u povijesti al sad sam na 4 trenutno,5 cu preskkocit ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 14:38 (troublemaker).
16 godina
neaktivan

Moj čovik
Cod rastura

17 godina
neaktivan
CS Vs COD

America's Army?

Nitko se nije sjetio najrealnijeg mogućeg multiplayer FPS-a?

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

COD je bolji!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

cod2 zakon

I <3 COD2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potpuno bespotrebna tema. Naročito ako uzmemo u obzir da su to dvije potpuno različite igre.
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
16 godina
protjeran
kavasaki kaže...

COD4 je najbolji FPS u povjesti čovječanstva. Tko još danas igra CS??? Nemože se ni zumirati puškom lol. Grafika užas, ma cs je shrot totalni.

tacno, imam neki cudan predosjecaj da ce CoD: MW 2 biti kao WaW (ne nacin igre, nego to da ce se igrati nekih 5-6 sedmica, a onda nazad na cod4
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
CS Vs COD

Tema nema smisla, te dvije igre su prerazličite...  Osobno preferiram CS jer ga igram otkad znam za sebe i uvijek i zauvijek će biti #1 igra u mom srcu.

@i_rambo_plache: AA je puno realniji od CS-a i COD-a ali najrealnija MP pucačina niti blizu.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

Tema nema smisla, te dvije igre su prerazličite...  Osobno preferiram CS jer ga igram otkad znam za sebe i uvijek i zauvijek će biti #1 igra u mom srcu.

@i_rambo_plache: AA je puno realniji od CS-a i COD-a ali najrealnija MP pucačina niti blizu.

koliko ja znam Operation Flashpoint je vishe simulator nego realna pucacina, sto se takodjer moze spomeniti u ovoj priciCool
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
CS Vs COD

e pa to je samo jedan primjer puno realnije igre od AA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

CS: Source,kratko i jasno,ali i 1.6 mi je bolji od cod-a ako izuzmemo grafiku.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
CS Vs COD

Ovo dvoje se nemože uspoređivati nikako.

Kako usporediti igru koja je izašla nekada davno (iako ima source isti je ko 1.6 samo s boljom grafikom) i igru koja ima 4-5 nastavaka i svi su noviji od cs-a (ne znam jedino za jedinicu).

Ja preferiram obadvije i igram ono što mi se u tom trenutku igra.

CS je bolji od coda jer imaš energiju, nemožeš se oporavit pa onda ko nov opet u napad, nemožeš sam protiv sviju nikako, dok u codu dođe lik pobije 10 njih, a cod je bolji po levelanju, većim mapama, više modova, itd.

Uglavnom obadvije se jednako dobre.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 23:29 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CS Vs COD

ok vi koji serete po cs... recite mi tko je od vas igrao cs duze od 1 mjesec, tko je kupio steam i probao malo pravoga cw hakla, a ne doma s botovima??

usporedivati grafiku iz coda s cs-om??? imas ti mozak? kad je izasao cs, a kad cod? i da... od kad je grafika mjerilo dobre igre???

ak nekaj niste igrali kak spada nemojte to niti usporedivati... ova tema je full glupa...

i da samo da se zna, nemam nist protiv cod-a, bas suprotno, nauzival sam se u njemu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CS Vs COD

ZAKLJUČAK:    Counter-Strike RUUULZZZZZ!!!

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CS Vs COD

ja dosta igram CS 1.6,al nije ni blizu cod-u 2 

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

ja dosta igram CS 1.6,al nije ni blizu cod-u 2 

Kad nerazumis igru Belji se
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan

Jednostavno cod........CS ima los nacin igre,bombe izgledaju prevelike i sporo idu,pucanje lose,logika,grafika sve lose.........istina da je davno izasao CS ali opet cod je bolji

17 godina
CS Vs COD

Super bi bilo kad bi ljudi komentirali igre koje su igrali duze od sat vremena, i ako nisi dobar u nekoj igri to ne znaci da ona ne valja (to je za sve one koji pljuju CS:S).

Reci cu jos samo jedno: CS se igra na svim velikim gaming natjecanjima. CoD je zabavan ali: my vote goes to CS:S.

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

moj glas ide cod-u.zabavniji je,bolja grafika.

ja sam zaboravio na counter strike kad je izasao codOsmijeh

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrao sam i CS i CoD i obe igre su mrak. Ono sto me kod njih privlaci je brzina i sama fizika igre. Kod CS-a mi se svidja sto je vise aim orijentiran dok CoD jos uvijek ima onaj Spray and Pray element pomalo.

Trenutno igram COD4 i moj je favorit u ovom trenutku, ali to niposto ne znaci da je puno bolji od CS-a.

Jednostavno to je nesto sto mi trenutno odgovara.

Usporedjivati grafiku u te dvije igre je besmisleno jer ih ipak dijeli poprilican broj godina.

Ipak, moj najdrazi online shooter je jos uvijek W:ET.

Konstantna akcija, ali posebno nacin igre u kojem cijelu mapu moras raditi niz objectiva da bi izvrsio konacni objective mape je mrak.

Takodjer, razcijanje abilitija kroz mapu i dobijanje malih dodataka uz to je mrak.

Nadam se da ce o blizoj buducnosti netko doci sa slicnim konceptom u online shooteru jer to je bilo mrak

16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
zv'jer2 kaže...

koliko ja znam Operation Flashpoint je vishe simulator nego realna pucacina, sto se takodjer moze spomeniti u ovoj priciCool
 To je i moje misljenje. Operation Flashpoint je jedna od najrealnijih igri do sad (a proizvedena je prije nekih 8 g ako se ne varam)
Ok grafika je uzas ali je za svoju izvedbu Operation Flashpoint bio 4 g ispred svoga vremena.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 16:29 (uljez).
16 godina
neaktivan

CS kad savladas tehniku

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

COD FTW

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CS Vs COD

Ajte ljudi cega i vi igrate...Counter Strike??? To je staro ko biblija! COD4 je puno zanimljivij, puno je lijepše igrat jer ima bolju grafiku i nadogradnju oruzja, ima levele, puno su mocnije staze...A da ne napominjem pro mod... Ajte ljudi vi i vas CS. To se igralo 90-tih.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 11:40 (kavasaki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Ajte ljudi cega i vi igrate...Counter Strike??? To je staro ko biblija! COD4 je puno zanimljivij, puno je lijepše igrat jer ima bolju grafiku i nadogradnju oruzja, ima levele, puno su mocnije staze...A da ne napominjem pro mod... Ajte ljudi vi i vas CS. To se igralo 90-tih.

Si čuo za CS:S? Probao sam obje igre i po meni je bolji CoD4, makar je i CS izvrstan.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
protjeran
Horagio kaže...
kavasaki kaže...

Si čuo za CS:S? Probao sam obje igre i po meni je bolji CoD4, makar je i CS izvrstan.
  Isti ***** kao i CS 1.6 samo što je temeljen na Half Life 2 (Source) Engine-u.
Al opet je to shrot. COD4 MP Rules!!! 
Po čemu vam je taj CS tako dobar?!?
Uopće nije zanimljivo. 
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 11:58 (kavasaki).
16 godina
protjeran
uljez kaže...
Bes7 kaže...
zv'jer2 kaže...

To je i moje misljenje. Operation Flashpoint je jedna od najrealnijih igrai do sad (a proizvedena je prije nekih 8 g ako se ne varam)
Ok grafika je uzas ali je za svoju izvedbu Operation Flashpoint bio 4 g ispred svoga vremena.
 grafika nema nikakve veze, vazno je da ju je vojska prihvatila kao vojni simulator, sto daje dodatnu ocjenu igri i zanemaruju grafiku, pa cak ni NASA u onim svojim simulatorima nema dobru grafiku, jer ocjena grafike simulatorima je 3/10 , simulatori cak i ne trebaju imati dobru grafiku, jer grafika zbunjuje igrace, tj vojnike u ovom slucaju, jer sto vise detalja, to se vise paznje na njih obraca
17 godina
neaktivan
CS Vs COD

Ja sam CS igro igro najmanje nekih 5-6 godina imam i steam, i igra mi je super al sam preso na cod4 zbog drustva cijelo drustvo mi je  pocelo igrat cod pa sa moro i ja.

Glas za CS...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice