Crysis razlike u grafi

poruka: 12
|
čitano: 5.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis razlike u grafi
pitanje

molim vas za pomoc zanima me koja  je razlika izmedu high i veryhigh rezolucije

ako jesu velike razlike  dali se moze sakatit ljude i dali se pojave jos neke vrste
zivotinja -osim galebova,kornjaca,sumskih pticica,kokosi,leptira,zaba,rakova,riba,morski pas.... nemam vistu pa neznam kako je to na veryhigh rezoluciji

ako mi kazete da je velika razlika uzimam vistu ahahha pozdraf

zelim raditi na kompjuterima a neznam dali bi znao dovoljno hahaahha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis razlike u grafi

koliko ja znam high je dx9 a very high je rezerviran za dx10 e, sad, naravno da postoje neki koji su vec uspjeli otkljucati very high na dx9, a koliko ja kuzim dx 10 i very high postavke omogućuju unistavanje objekata...

Save the Cheerleader, save the world.

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis razlike u grafi

Ovde imaš objašnjeno sve što te zanima, detaljno i sa ilustrativnim skrinšotovima (mislim da će te najviše interesovati strane 5-7).

EDIT: Zapravo, verovatno će te još više interesovati poslednja strana i podnaslov "Enabling 'Very High' Settings Under Windows XP or Vista DX9". Vredi napomenuti da "very high" pod DX9 nije baš sasvim isto što i onaj "pravi", no razliku (osim u performansama) ćeš teško spaziti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2008 0:28 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis razlike u grafi
Boris4Topusko kaže...

koliko ja znam high je dx9 a very high je rezerviran za dx10 e, sad, naravno da postoje neki koji su vec uspjeli otkljucati very high na dx9, a koliko ja kuzim dx 10 i very high postavke omogućuju unistavanje objekata...

Heh, nije istina, kad startaš igru biraš dal hočeš igrat u DX9 ili u DX10 modu, na high možeš igrat u oba moda, nema tu high rezervirano za DX9, ko ti je to rekel??Smijeh
Normalno na XP-u nema DX10, pa ni nemožeš birat u kojem hoćeš igrat...

AMD Athlon(tm) 64 X2 4000+ @ 2.83GHz
2x1GB DDR2 800 (353x2MHz)
ATi sapphire 3870
FORTRON 400W PNF
17 godina
razlike su vrlo malo skoro pa ne uočljive a još stim ti usporava igru DX10.
ja bi ti preporučio da igraš na high
17 godina
neaktivan

da li ima very high na dx 9?

Save the Cheerleader, save the world.
17 godina
neaktivan
Crysis razlike u grafi

Moze se simulirati mjenjanjem postavka.

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2209704,00.asp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis razlike u grafi

Evo probao sam ja nesto...

1600x1200 AA 4x

HIGH

VERY HIGH DX9

Jedva sam se mogao pokrenuti sa mjesta...kompjuter mi je preslab :) ali sam uspio nekako napraviti screenshot

I nema mi neke razlike... trebao sam napraviti negdje gdje ima vise sunca i drveca ali sada mi se neda opet

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2008 11:30 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
vidi se neka razlika pogledajte samo šumu na slici s jedne i s druge slike...
17 godina
neaktivan
Crysis razlike u grafi

A ima neke razlike ... Kada nebi stekalo mozda bi i igrao na very high..

Ali meni i na high ne ide bas savrseno tako da nista od toga... :))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ništa od sakaćenja u dx 10. Sve ti je isto osim loma svitlosti kroz palmine grane i odsjaja sunca na morskoj površini. Možda su teksture još bolje ali i na high su ok. To te zanima i to primjetiš prvih 5 minuti, a onda se navikneš. Moja preporuka je igrat ga na xp-u jer na visti i nije baš...

Ali zato assassin creed, zasad, bolji na visti!Po meni, prva igra u kojoj vidim razliku i u grafici i u igrivosti.

Mene zanima hoće li koji mod za crysis.

Inače ekipa kako su vama legli oni vanzemaljci u igri? Meni je igra do ulaska u planinu onako, može proć uz grafiku neviđenu. Ali nakon ulaska u planinu KATASTROFA! Sve u svemu, nadam se nekom dobrom modu jer šteta grafike.

A što se tiče paljenju very high postavki u xp-u, i to sam učinio ali nije to to. Meni više izgleda da je to modanje izbornika nego same grafike.

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Ivan(4) kaže...

Ovde imaš objašnjeno sve što te zanima, detaljno i sa ilustrativnim skrinšotovima (mislim da će te najviše interesovati strane 5-7).

EDIT: Zapravo, verovatno će te još više interesovati poslednja strana i podnaslov "Enabling 'Very High' Settings Under Windows XP or Vista DX9". Vredi napomenuti da "very high" pod DX9 nije baš sasvim isto što i onaj "pravi", no razliku (osim u performansama) ćeš teško spaziti.

pa kompa eto sve sam tamo pogledo ali vidim ja da taj dx10 je jedan teski i bed mislim vide se neke promjene ali nista vrijedno spomena e hvala decki sto ste se namucili
Cool

zelim raditi na kompjuterima a neznam dali bi znao dovoljno hahaahha
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice