Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 259.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Crysis 3
crna.pantera0406 kaže...
infeqt0r kaže...
crna.pantera0406 kaže...
pa nemožeš vjerovat i dalje me izbacuje sa multiplayera, sad više nemogu prec ni glavnog u single jer mi se zamrzne i sam izbaci...??? nebi ništa rekla da nisam kupila orginal,nego bacim novce na taj mutavi crysis 3 , prvi put kupim orginal igricu,bas zbog toga da mogu nesmetano bez problema igrati "omiljenu" igricu,a onda imam od samog pocetka problema...ne kužim u čemu bi trebao biti problem,nemam pojma kaj da napravim niti kome da se žalim?? pliz neko rješenje?! ='(

Hm....da ti nije clockana grafa? Ako jeste vrati je na stock i pokusaj nekom drugom verzijom drivera za pocetak.

nije,mislim nije da nisam probala i sa klokanom,ali uglavnom je neklokana jer nemam potrebe za sada OC,ali bez obzira dignuti taktovi ili ne uvijek ista prica...a i probala sam sa svim mogucim novim beta driverima kak su izlazili za sada najbolje mi rade beta 7 sto se tise grafike,ali isto izbacuje ko i s bilo kojim drugim driverima... 

updejtaj i drivere zvuka, chipseta, dx sve updejtaj.. ovo mi vuce na neki sw problem. meni osobno isto imam original nikad nije izbacilo iz crysisa 3 a imam cf

lp,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
crna.pantera0406 kaže...
infeqt0r kaže...
crna.pantera0406 kaže...
pa nemožeš vjerovat i dalje me izbacuje sa multiplayera, sad više nemogu prec ni glavnog u single jer mi se zamrzne i sam izbaci...??? nebi ništa rekla da nisam kupila orginal,nego bacim novce na taj mutavi crysis 3 , prvi put kupim orginal igricu,bas zbog toga da mogu nesmetano bez problema igrati "omiljenu" igricu,a onda imam od samog pocetka problema...ne kužim u čemu bi trebao biti problem,nemam pojma kaj da napravim niti kome da se žalim?? pliz neko rješenje?! ='(

Hm....da ti nije clockana grafa? Ako jeste vrati je na stock i pokusaj nekom drugom verzijom drivera za pocetak.

nije,mislim nije da nisam probala i sa klokanom,ali uglavnom je neklokana jer nemam potrebe za sada OC,ali bez obzira dignuti taktovi ili ne uvijek ista prica...a i probala sam sa svim mogucim novim beta driverima kak su izlazili za sada najbolje mi rade beta 7 sto se tise grafike,ali isto izbacuje ko i s bilo kojim drugim driverima... 

updejtaj i drivere zvuka, chipseta, dx sve updejtaj.. ovo mi vuce na neki sw problem. meni osobno isto imam original nikad nije izbacilo iz crysisa 3 a imam cf

lp,

nisam ni probala forwardirati portove,a nisam ni znala do danas kako se to radi xD   tako da cu sutra probat s tim,i s sa svim novim driverima pa cemo vidjet javim {#} ak to uspije super ak ne onda cu i dalje biti tuzna ...lol :)

16 godina
neaktivan
Crysis 3

- probaj provjeriti po forumima (Crysisovim, Steamovim, Originovim, itd.) da li jos netko ima slican problem

- ako te izbacuje iz multiplayera, koju tocno gresku dobijes?  jesi li omogucila sve mrezne aktivnosti za Crysis 3 na firewallu?

- buduci da si instalirala vise grafickih drivera, jesi li ih dobro deinstalirala prije instalacije novih (tj. provjeri da mozda nemas vise drivera na sistemu i pocisti to sa CCleanerom ili Driver Sweeperom (ili Treexyjem)

- da li te izbacuje s istom greskom i iz singleplayera?  s kojom tocno?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

13 godina
neaktivan
Crysis 3

Pozdrav imam xfx 7870 8giga rama i5 3570k i na maximalnim postavkama dobijem 20-25 fps igra još nekako ide ali nije baš igrivo tako pa me zanima zašto igra šteka??

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na kojim postavkama i rezoluciji igras ?

13 godina
neaktivan
Crysis 3

1680x1050 postavke sve na max sad sam probao kloknuti grafu gpu sa 1000 na 1150 a memory sa 1200 na 1250 dobio sam negdje oko 25-31 fps igra ide nešto bolje ali neznam dali grafa smije tako radit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidi mozda je do drivera, probaj skinut zadnje ako nisi.sam crysis je jako zahtjevna igra probaj u podesavanjima iskljucit vsync i AA smanji na 2xMSAA

Ovde imas preporucene vrijednosti zanci postavke za crysis 3.

http://blogs.amd.com/play/2013/02/19/crysis3-best-on-radeon/

14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ugasi skroz AA i stavi umjesto Very high na High postavke, i obavezno zadnje drivere. Meni su zadnji driveri (Nvidia) jako puno boostali fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Stavio sam zadnje drajvere ide sad igra dosta bolje,stvarno nisam mislio da je tak zahtjevna.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veridian kaže...

- probaj provjeriti po forumima (Crysisovim, Steamovim, Originovim, itd.) da li jos netko ima slican problem

- ako te izbacuje iz multiplayera, koju tocno gresku dobijes?  jesi li omogucila sve mrezne aktivnosti za Crysis 3 na firewallu?

- buduci da si instalirala vise grafickih drivera, jesi li ih dobro deinstalirala prije instalacije novih (tj. provjeri da mozda nemas vise drivera na sistemu i pocisti to sa CCleanerom ili Driver Sweeperom (ili Treexyjem)

- da li te izbacuje s istom greskom i iz singleplayera?  s kojom tocno?

nisam gledala po drugim forumima, a iz singleplayera me ne izbacuje nego samo zabrejka, onda kad ja izadjem na deskop se pojavi close the program...

driveri su sigurno dobro stavljeni, jer nemoguce da od 7 drivera sve lose stavim, uvijek maknem drivere prije i stavim nove,ocistim sa driver sweeper-om iako skoro svaki put nema kaj obrisat jer kad odem na express uninstal sve pobrise...  

sa multiplayera me ne izbaci skroz iz igrice nego sa partije u glavni meni,i trebam se ponovno logirati... dogodilo se par puta da me bas izbacio skroz...

ugl pise nez sad tocno zaboravila sam kao server has been closed ..  

neznam nisam nista dirala sto se tice firewalla,instalirala igru preko origin-a upisala code i to je to,uopcetku je bilo ok i onda sam odjednom podivljao... evo sad ce mi buraz forwardirati te portove pa cu vidjet oce to kaj pomoc =)

13 godina
neaktivan
Crysis 3

evo da javim da sam napravila forwardiranje portova, i odigrala pet partija bez da me izbacilo... {#}, makar samo cekam da me izbaci.. kad odigram 20komada bez da me izbaci bit cu sigurna da je sad sve kako treba... {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Na kojim postavkama bi mogao igrat (1680x1050) sa GTX 460, FX 4100 i 4GB DDR3?

0 0 hvala 0
13 godina

pa antialiasing bih stavio FXAA a grafičke postavke HIGH

16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

pa antialiasing bih stavio FXAA a grafičke postavke HIGH

Hvala. Inace ja taj AA nikad ne ukljucujem osim ako stvarno nije potreban, ovisno o igrici jer dosta uzima fps-a a nekad se ne primjeti toliko pogotovo na ovakvim igrama. Nista sutra cu malo mucit komp sa ovom igricom cisto da izbacim prasinu i coolera :D

13 godina

bez antialiasinga nije to-to, barem meni. Ja vrtim sve na maximumu, nažalost {#}

16 godina
neaktivan
Crysis 3

Ja ne patim za detaljima, bitno mi je da radi kako treba AA ukljucim ako se stvarno vide one oštre linije ili nešto. Ne cjepidlačim ali onaj tko da' 2000, 3000 kn za grafičku logično je da želi ono najjače i takvima ne zamjeram.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dar01 kaže...

bez antialiasinga nije to-to, barem meni. Ja vrtim sve na maximumu, nažalost {#}

AA ne forsiram - ne smeta mi ako se vidi koji nazubljeni rub, to mi ionako djeluje nekako relanije... AA mi je u svakoj igri na minimumu, ali zato pazim na teksture i teselaciju (ako je ima). Ovog puta Crytek nam je dao dosta opcija, za razlilku od prošlog nastavka.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
Crysis 3

Evo probao sam igru sa svojom konfiguracijom i na high mi smjesno radi, nisam dalje ni htio igrat kad sam vidio 25 fps-a, sad cu stavit patch ako ce to sta popravit.

0 0 hvala 0
12 godina
Crysis 3

Jel moguće igrat multiplayer crack?! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:33 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

znaci nisam puno igrala od kad sam forwardirala portove,ali to kaj sam igrala 10 od 30 partija da me nije izbacilo,a kad bi me izbacilo pisalo bi ovo :  "connection to your session has been lost"  

iskljucila sam i firewall da vidim jel mozda i u tome problem i ista prica....i to je jedina igrica s kojom imam problema preko interneta, nez kom da se zalim sta da vise napravim??? stvarno  me vise izludjuje =(

evo ako ista ikom znaci ko bi mozda znao rjesit taj problem, imam ruter speed touch, 20  megabitni internet (Amis).... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 17:18 (crna.pantera0406).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 3

igra živo njesra ...

kreno danas igrat i već je prešao(stim da me oči bole od silnog svetla futavog u igri)

PReviše tu sve svetli :)
A napucavanje boss-ova po pola sata da ne pricam... 

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dosadno mi brate bilo,morao sam nesto radit  hhh 

KO da igram serious sam :P 

12 godina
neaktivan
Crysis 3

gospodo, je li poznat nekakav patch da upogonim moju staru dx10 karticu.????

EDIT: Ovi patchevi što ih izgulate ne vrijede ništa. Prevara. Traže lozinku za .rar i onda te pošalju na neku besmislenu stranicu gdje žele ili novce ili broj telefona. Ako imaš Android - shebu ti OS.

JOŠ EDIT: po tome što čitam po forumima izgleda da mi ne gine dx11 kartica. 

PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 17:32 (AdolvHilter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AdolvHilter kaže...

gospodo, je li poznat nekakav patch da upogonim moju staru dx10 karticu.????

EDIT: Ovi patchevi što ih izgulate ne vrijede ništa. Prevara. Traže lozinku za .rar i onda te pošalju na neku besmislenu stranicu gdje žele ili novce ili broj telefona. Ako imaš Android - shebu ti OS.

JOŠ EDIT: po tome što čitam po forumima izgleda da mi ne gine dx11 kartica. 

ne gine... jedini patch ti je da kupis dx11 karticu hahaah :)

pero
16 godina
moderator
Back777 kaže...

Ti si bar tu već godinama,i trebao bi znati gdje je mali oglasnik.

Bilo kakva prodaja na forumu je strogo zabranjena.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 22:29 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Možda mali offtopik (a možda i ne), ali koliki treba biti FPS u igrama poput Crysisa 3 da bi igranje bilo, recimo ugodno. Meni ide oko 30 sada, u akcijama i do 20, i nekako mi nije to dobro.

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bartender kaže...

Možda mali offtopik (a možda i ne), ali koliki treba biti FPS u igrama poput Crysisa 3 da bi igranje bilo, recimo ugodno. Meni ide oko 30 sada, u akcijama i do 20, i nekako mi nije to dobro.

Samo nedaj da pada ispod 30 i biti ce ok. :)

15 godina
neaktivan
Bartender kaže...

Jednostavno nadi postavke koje daju tebi zadovoljavajuci framerate. Nema tu standarda, nekome je ok i 20 kao minimum, a nekome i 40 smeta. Problem su obicno velike varijacije u framerateu, tako da gledaj da to izbjegnes.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 11:49 (Minoza).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice