Prije dva dana članovima Gamespota omogućeno je sudjelovanje u testiranju C&C 4. Pošto sam pokrenuo igru nisam baš ostao zadovoljan (uz grafiku koja je prekrasna) sistemom igre. Za razliku od svih dosadašnjih naslova C&C-a ova nije base building strategija. Pa me zanima igra li još netko ovu betu i njegovo mišljenje!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam clan gamespota ...A di to mogu skinuti??
Pozdrav
Moras biti član, ali "Total subscriber", točnije moraš platiti godišnju članarinu, onda ti omoguće skidanje programa i testiranje bete. Ne znam možeš li još sudjelovati. Svi ostali koji nisu full članovi moći će sudjelovati početkom 2010.
aaaaaaaaaa e to je druga stvar :)
btw tnx ;)
kane wrath je bio odlican,ali ovaj novi sa tim novim nacinom igranja hm,hm,hm
mozda bude pravo smece i kraj za c&c,ali tko zna...bumo vidili....
Ima svoje mane ali i prednosti. Recimo, mana je što nema base bulidinga i skupljanja resourca, ali opet prednost je uživanje u bitkama, multifunkcionalnosti jedinica, sad se igra bez problema 5v5, za sad na testiranju ljudi su također podijeljeni.
Ne razumijem, ak ne skupljas resurse, kog vraga onda radis? Moze mi neko objasniti?
Zauzimaš mjesta "Commad points" i kupiš kristale na pojedinim mjestima koji ti omogućuju prelazak u sljedeću razinu gdje dobivaš noce jedinice - malo jest komplicirano no zanimljivo :)
tank rush, harvesteri, tiberium, baze, zidovi i obelisci su srz c&c tiberium serije, ove spike o checkpointsima mi suxaju ovako na prvu...
Ima svoje mane ali i prednosti. Recimo, mana je što nema base bulidinga i skupljanja resourca, ali opet prednost je uživanje u bitkama, multifunkcionalnosti jedinica, sad se igra bez problema 5v5, za sad na testiranju ljudi su također podijeljeni.
5vs5 funkcionira samo jer je igra za daj sistem napravljena, međutim problem je što 1vs1 ne funkcionira a to je srž RTS-a. Šta ćeš ako nemaš još 3-4 prijatelja koji su kupili igru, šta ako svi oni ne mogu igrati u isto vrijeme? Cijeli sustav je blesav. Resource management ne postoji, čime ekonomija ide niz brdo. Frendovi mi kažu da je na dulje vrijeme igra i zabavna, međutim ne planiraju je kupiti (a ni ja u tom kontekstu). Previše žele biti druge igre, umjesto da porade na onom što je igru učinilo onim što jest.
Ovima u EALA je mislim i jasno da bi mogli imati uspješnu igru da ispeglaju stari recept, međutim svjesni su i toga da će ovako više zaraditi. Još je smiješno, u svakom novom izdanju C&C-a seru o nekom supportu i obećavaju neće patchove koje na kraju nikad ne izdaju. Kompetetivno je C&C osuđen na propast. Po meni bi neka kombinacija C&C3 i RA3 ekšli ispala jako dobra i kvalitetna igra, koja patchovana može imati jako veliku dugotrajnost, međutim to se neće dogoditi.
tank rush, harvesteri, tiberium, baze, zidovi i obelisci su srz c&c tiberium serije, ove spike o checkpointsima mi suxaju ovako na prvu...
Nego šta.
Nadam se samo da neće totalno upropastiti ovaj CA sa onim odvratnim cartoon-lookom iz RA3....
Jel igra ko , evo ja dobio key i skidam upravo, ima 1,5 gb ?
gdje se moze nabaviti eky?
Preko game spota .
Ej,ljudi danas sam skinuo Command and Conquer 4.Napisao bih vam link ali bi me blokirali!Samo da pitam zna li netko register key?!