Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je problem???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je problem???
homemade server
Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba
joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je proble
Ja imam dlink dsl-584t i neznam forwardat portowe zna li tko ?
Ako već radiš homemade server, najjednostavnije ti je otiđi na Garenu i kreiraj svoj server.
Ili jednostavno zakupi neki kvalitetan game server i rijesis sve probleme ...
homemade sevreri se ne isplate, zasto? Previsok ping za ostale igrace
Ili jednostavno zakupi neki kvalitetan game server i rijesis sve probleme ...
Ti to nazivas kvalitetan hosting? :S
da, najbolje da si kupis server.
A sta se sad svi pravite pametni, ako necete ili neznate pomoc decku nemorate. I zasto bi kupio server i dao 100 eura za tri mjeseca ako igra svaka tri cetri dana neki trening ili tako nesto.
A sta se sad svi pravite pametni, ako necete ili neznate pomoc decku nemorate. I zasto bi kupio server i dao 100 eura za tri mjeseca ako igra svaka tri cetri dana neki trening ili tako nesto.
xD......
a kaj ce igrat na serveru kojeg si sam napravi? Sam protiv sebe? lol kad nitko drugi nece moc igrat zbog pinga jesi car, ili im se svidja kada im je ping 200+, hmmm
xD......
a kaj ce igrat na serveru kojeg si sam napravi? Sam protiv sebe? lol kad nitko drugi nece moc igrat zbog pinga jesi car, ili im se svidja kada im je ping 200+, hmmm
Da ja tebe pitam jesi ti ikad igro na home made serveru? Jel očito nisi. Ja jesam kod frenda iz vinkovaca i imao sam ping oko 70-80 a ostali i manje jer su bili blizu njega. Tako da ne pricaj gluposti.
xD......
Da ja tebe pitam jesi ti ikad igro na home made serveru? Jel očito nisi. Ja jesam kod frenda iz vinkovaca i imao sam ping oko 70-80 a ostali i manje jer su bili blizu njega. Tako da ne pricaj gluposti.
Ne nisam lol. Igro sam cb na hommade serverima znam sta je, i igro sam na hrvatskim homemade serverima. Znam kaj pricam. Ne isplati se, ali kako je on vjerojatno #noob#, moze proc..
Pozdrav, da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.Planiram kupiti server za CoD4.Zanima me kako postaviti više admina na server(u mom slučaju 2).Hvala unaprijed.
Imate istu šifru za RCON i to je to. Može i 100 ljudi imati istu šifru i jednako se spajati na RCON i onda administrirati i što već sve ne.
daj neka netko igra u novom cod4 serveru 213.239.199.124:28963