COD4 Server

poruka: 15
|
čitano: 3.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD4 Server

Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je problem???

hmm....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD4 Server
dvix-xx kaže...

Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je problem???

homemade server

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...
dvix-xx kaže...

Dakle, napravio sam server doma i radi super, samo posto imam dynamic IP moram svaki put kad upalim komp frendovima slat IP. Probo sam namjestit DynDsn ali nikako nece. Imam i DynDns Updater. Uglavnom, kada se neko proba

joinat preko xxxx.mine.nu:28960 nece uc. Pise Connection Timed Out. A kada pokusaju uci preko moje IP adrese udju bez problema. Moze pomoc. U cemu je proble

Ja imam dlink dsl-584t i neznam forwardat portowe zna li tko ?Nevinašce

tinac
16 godina
neaktivan
COD4 Server

Ako već radiš homemade server, najjednostavnije ti je otiđi na Garenu i kreiraj svoj server.

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD4 Server

Ili jednostavno zakupi neki kvalitetan game server i rijesis sve probleme ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD4 Server

homemade sevreri se ne isplate, zasto? Previsok ping za ostale igrace

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neso kaže...

Ili jednostavno zakupi neki kvalitetan game server i rijesis sve probleme ...

Ti to nazivas kvalitetan hosting? :S

[url=http://www.userbars.be][img]http://img398.imageshack.us/img398/1037/18842rw3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
COD4 Server

da, najbolje da si kupis server.

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD4 Server

A sta se sad svi pravite pametni, ako necete ili neznate pomoc decku nemorate. I zasto bi kupio server i dao 100 eura za tri mjeseca ako igra svaka tri cetri dana neki trening ili tako nesto.

MIJENJAM KLJUČ ZA BC 2 BETU ZA STARCRAFT 2 BETA KLJUČ
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 16:03 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

A sta se sad svi pravite pametni, ako necete ili neznate pomoc decku nemorate. I zasto bi kupio server i dao 100 eura za tri mjeseca ako igra svaka tri cetri dana neki trening ili tako nesto.

xD......

a kaj ce igrat na serveru kojeg si sam napravi? Sam protiv sebe? lol kad nitko drugi nece moc igrat zbog pinga jesi car, ili im se svidja kada im je ping 200+, hmmm

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 16:16 (GTX M4RV3L).
16 godina
neaktivan
GTX M4RV3L kaže...
TopGun kaže...

xD......

a kaj ce igrat na serveru kojeg si sam napravi? Sam protiv sebe? lol kad nitko drugi nece moc igrat zbog pinga jesi car, ili im se svidja kada im je ping 200+, hmmm

Da ja tebe pitam jesi ti ikad igro na home made serveru? Jel očito nisi. Ja jesam kod frenda iz vinkovaca i imao sam ping oko 70-80 a ostali i manje jer su bili blizu njega. Tako da ne pricaj gluposti.

MIJENJAM KLJUČ ZA BC 2 BETU ZA STARCRAFT 2 BETA KLJUČ
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...
GTX M4RV3L kaže...
TopGun kaže...

xD......

Da ja tebe pitam jesi ti ikad igro na home made serveru? Jel očito nisi. Ja jesam kod frenda iz vinkovaca i imao sam ping oko 70-80 a ostali i manje jer su bili blizu njega. Tako da ne pricaj gluposti.

Ne nisam lol. Igro sam cb na hommade serverima znam sta je, i igro sam na hrvatskim homemade serverima. Znam kaj pricam. Ne isplati se, ali kako je on vjerojatno #noob#, moze proc..

15 godina
neaktivan
COD4 Server

Pozdrav, da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.Planiram kupiti server za CoD4.Zanima me kako postaviti više admina na server(u mom slučaju 2).Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
COD4 Server

Imate istu šifru za RCON i to je to. Može i 100 ljudi imati istu šifru i jednako se spajati na RCON i onda administrirati i što već sve ne.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
COD4 Server

daj neka netko igra u novom cod4 serveru 213.239.199.124:28963

i love cod4

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: