COD2 - Multiplayer - Windows 8

poruka: 23
|
čitano: 18.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jel još netko ima problema sa igranje Multiplayera u COD2 na Windowsima 8 ???

Ja imam problem i sa COD2 i sa COD4 .

Single player mi sve radi normalno, bez greške, al čim probam pokrenut multiplayer onda mi izbaci, niti ne pokuša uć u igru...

Ona greška, tipa there was an error, bla,bla....

Jel neko još ima problema?? 

Švrljo sam okolo po netu i vidim da nisam jedini s tim problemom, al nitko nema neko rješenje...

Inače imo sam to sve instalirano na Windows 7 x64 Ultimate, sve je radilo normalno.

Ovo su isto Windows 8 x64 Enterprise i instaliro sam uredno sve, iz nule, instraliro patcheve i ništa....

Samo dobivam tu grešku.

Probo sam par stvari :

Run as Administrator - NIŠTA

Compatibility Mode - Win XP SP2,3 , Win 7, Win Vista - NIŠTA

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

e prebaci se na finalnu verziju sustava windows 8 pro. na pro verziji ti je problem da u cod 4 te izbaci kau u 7 svako toliko eror ali u 8 nakon minutu nonstop a kod cod2 u muntiplejer da udes trebas cekat nekih 2 minute. pisat ce ti not responding ali nkod tih 2 minute sve radi super. zato bolje na windows 8 pro nego enterprise

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: COD2 - Multiplayer - Windows 8

I ja imam isti ovaj problem kao i moj brat na laptopu..

Imam win8 professional, singleplayer radi sve ok..

.kad upalimo multiplejer (black screen) moramo cekat bar 5 min da se ucita a poslje je sve ok...kako smanjiti to da ne cekam prodje me zelja dok se ucita. pomagajte
jos posebno ako je neki war ili nesto mogu zavrsit war dok ja udjem u igru... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:24 (cod2win8).
12 godina

kaka greska dode... ? Pod kojim imenom ? i dali je windows org ? 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Al ovo je finalna verzija Windowsa 8...

Enterprise je "najjača" verzija, Pro je slabija verzija.

Al dobro, to i dalje ne objasnjava moj problem i zake sve radi normalno osim multiplayera...

Kaj je u toj .exe datoteci da rusi i COD2 i COD4 :( .

I inače imam i Win 8 Pro i ista stvar se dogada.

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Spoji mikrofon ili slušalice, nebitno, na MIC in.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

To mi je isto neko već reko, al mi je zvučalo malo bedasto da bi pomoglo...

Ajd baš budem probo kad stignem, pa bumo vidli

12 godina
neaktivan
Rješenje!

Ok, pronašao sam brzo i jednostavno rješenje!

Znači, odite desnim klikom na shortcut COD2 Multiplayera i onda na Properties, pa onda Compatibility.

Zatim označite Run this program in compatibility mode for: (onda iz padajućeg menija odaberete) Windows XP (Service Pack 3) i označite dolje ono Run this program as an administrator i onda OK !

Ako pokušate otvoriti igricu, vidjet će te da vam se miš "zaglavio" u gornjem lijevom kantunu:

Samo pretisnite dva puta tipku Start na tipkovnici ili Ctrl + Esc i miš i igrica će raditi ispravno!

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
a

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni samo kresa igra idem sa kompatibility mode ali opet isto zna li ko kako da to rijesim ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Save kaže...

Meni samo kresa igra idem sa kompatibility mode ali opet isto zna li ko kako da to rijesim ?

Si probao pokrenuti igru kao Admin ?

Majke mi
13 godina
neaktivan
Da ... opet cash
Suba
13 godina
neaktivan

windows 8.1 sve gore navedene opcije sam pokušao i dalje mi cod2 mp exe stopped working

igram preko xfirea

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 14:18 (ralejak).

0 0 hvala 0
14 godina

Nadam se da još netko osim mene igra cod2 i da će znati rješenje za moj problem. Kod uzimanja punkbaster screenshota, screenshoti su mi ljubičasti. Na Windowsima 8 je to bio slučaj ako je u igri uključen antialising. Na Windowsima 10 je i sa isključenim antialisingom screenshot ljubičast. Kako dobiti normalan screenshot na Windowsima 10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu, igra li iko ovo na win 10? imam problem pri pokretanju multiplayera, imam black screen koji minut, a to me lagano nervira, pa jel ima ko ikakvo rješnje da mu radi, proba sam neke cake sa googla, minja san kompatibiliti u win xp s2 i s3 i win 7 i ova neka caka sa slušalicama al ni to ne pomaže

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

pokreni ga kao admin, stavi klavicu na to

premjesti folder u program files

12 godina
neaktivan

očeš reć da ga uninstaliram pa stavim u program files? kako će raditi ako samo premjestim folder

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2019 10:49 (xDISORDERx).
6 godina
neaktivan

ma samo cut i paste u folder

ja inace imam cijelu instalaciju na eksternom i kad stavim nove winse samo prebacim folder na komp i sljaka, tako da ne bi trebalo nista pomrsiti

15 godina
xDISORDERx kaže...

da ne otvaram novu temu, igra li iko ovo na win 10? imam problem pri pokretanju multiplayera, imam black screen koji minut, a to me lagano nervira, pa jel ima ko ikakvo rješnje da mu radi, proba sam neke cake sa googla, minja san kompatibiliti u win xp s2 i s3 i win 7 i ova neka caka sa slušalicama al ni to ne pomaže

Da li ti igra radi uopće nakon tog kojeg minuta?

12 godina
neaktivan
SeaCucumber2 kaže...

ja inace imam cijelu instalaciju na eksternom i kad stavim nove winse samo prebacim folder na komp i sljaka, tako da ne bi trebalo nista pomrsiti

radi igra al i dalje ne rješava problem..

Vkm996 kaže...
xDISORDERx kaže...

je, al mi se neda čekat svaki put

15 godina
xDISORDERx kaže...
SeaCucumber2 kaže...

radi igra al i dalje ne rješava problem..

Vkm996 kaže...
xDISORDERx kaže...

je, al mi se neda čekat svaki put

Onda ne znam. Imam windows 10 i isti problem, samo čekanje je oko 30 sekundi.

6 godina
neaktivan

ovo su ti moje postavke

12 godina
neaktivan

proba san al ništa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: