Znima me koji je COD multyplayer trenutno najigraniji, koji ima najviše igrača, i koji bi vi preporučili za kupit?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cod4 ili cod2, mislim da je cod4 najigranij
Cilja san na nešto novije iz franšize....... Razmišljan se bili kupia nebi..... Blackops mi se ne dopada baš nešto posebno neznan koliko je ghosts popularan u mp???
Pogledaj statse na steamu... Tragično.
Mislim da je ghosts na pc najveci scam u povijesti igara, nikad necu prezalit pare koje sam dao na to, to ne pomisljaj uzet a ni nema igraca siguran sam. Meni je black ops 2 super zabavan bio, prvih 150-200 sam bas roko sa zadovoljstvom a i dan danas ga upalim nekad kad se zazelim coda. Ako ti se ne svidja black ops onda ne znam preostaje ti jedino advanced warfare s obzirom da sam cuo da je mw3 isto uzas. Ako nisi zapeo samo za cod pogledaj si battlefield 3/4, meni inace vrhunske igre. Ako pak zelis nesto malo ozbiljnije igrat tipa competitive i to definitivno uzmes cs go za 10€ ili pricekas popust neki pa uzmes za sicu neku.
Iman bf... 3 i 4 odavno.... tražin nešto jer me svrbi lova na kartici........ COD mi je onako oduvik bia drag sa konzolaških dana pa mi je palo na pamet....
sinko dragi, mani se novih cod serijala... hvataj se cod2 ili cod4... imas laddere na eu.cybergamer.com
Slazem se al mislim da on zeli vise casual igrat tako da to pada u vodu, al opet ako zeli noviji cod igrat a ne svidja mu se ni jedan black ops nastavak ostaje mu samo advanced warfare ili odustajanje od coda.
Slazem se al mislim da on zeli vise casual igrat tako da to pada u vodu, al opet ako zeli noviji cod igrat a ne svidja mu se ni jedan black ops nastavak ostaje mu samo advanced warfare ili odustajanje od coda.
ja osobno kao kompetitivni igrac starijih cod serijala (cod, cod2 i cod4) ne priznajem niti jedan novi cod... jednostavno to vise nije to... pobogu na advanced warfare imas ugradjen wallhack u singleplayeru... lol
Mozda malo offtopic, ali po meni najisplativiji FPS na PC-u za uzeti je definitivno Insurgency. Osjecaj napucavanja je skoro pa savrsen s tim da je okruzenje malo realnijeg štiha od novih COD-ova, jedino sto je gameplay dosta tezak za pocetnike, ali ako hoces jeftinu odlicnu pucacinu uzeti obavezno.
P.S. uzmi i cod i ins
ja osobno kao kompetitivni igrac starijih cod serijala (cod, cod2 i cod4) ne priznajem niti jedan novi cod... jednostavno to vise nije to... pobogu na advanced warfare imas ugradjen wallhack u singleplayeru... lol
On vjerojatno takve stvari i ocekuje i zeli.
Aj smirite strasti br1. a br2 Redovito igran bf4 al kreteni iz dice atlno nešto minjaju tvikaju i zaseru, triba mi nesto za tu i tamo odigrat neki dobar mp fps