Dajte mi dečku kakav savjet. Evo ovako.
Imam Windows 7.
SP igram bez problema,a multiplayer mi izbacuje i pojavljuje se neka greška na kojoj pise "iw3mp.exe has stoped working".
Da li zna netko kako to rijesiti???
Dajte mi dečku kakav savjet. Evo ovako.
Imam Windows 7.
SP igram bez problema,a multiplayer mi izbacuje i pojavljuje se neka greška na kojoj pise "iw3mp.exe has stoped working".
Da li zna netko kako to rijesiti???
dajte dečki hitno mi je
probaj reinstalirat igru, provjeri da ti firewall ne blokira igru, uzmi bolji cra*k, probaj ugasit programe koji ti rade u pozadini da ne smetaju...
apsolutno siti problem imam i ja....
reinstall ne pomaze, sad skidam realtekove audio drivere, neki kazu da je mozda do toga..
katastrofa, na xp- u radilo...
Probaj postaviti compability mode na XP sp 3
nema pomaka s novi driverima ...
fuck...
ima li ko rjesenje...
Odi u CP - Sound - desni klik unutar polja sa audio uređajima - "show disabled devices" i pod "recording" uključi stero mix
EDIT: Ova procedura ide tek nakon instalacije najnovijih drivera!
kapa do poda, hvala puno...
pomoglo je...
Novi server online!!! Pokrenuli smo novi server prvenstveno za sve one koji vole dobru zajebanciju i igru bez nekih posebnih pravila
server ip: 217.118.24.60 port 28990
Ugodnu zabavu
ja imam isti problem ko i svi vi..i ne znam ga rijesit..dajte mi recite molim vas di da skinem nove drajvere da to rijesim?
Jesi instaliro 1.6 i 1.7 patch? Instaliraj trebalo bi radit, tako je meni bilo nisam mogao pokrenut multiplayer dok to nisam instaliro
I ne zaboravite na PunkBuster. I njega moras instalirati, omogućiti u MP opcijama (premda bi po defaultu trebao biti omogućen). Kad ga instaliraš samo dodaš Call of Duty 4 u njega, provjeriš za najnoviji update i to je to.
A koji su najnoviji driveri?
ja imam isti problem s cod4 mp
trenutno imam xp
a kad uđem u cod 4 mp sam javi error iw3mp.exe has stopped working
i ja sam citao da to ima veze s realtekom al nemam onakvu opciju ko u 7
molim za pomoc
pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
xddddd
imas, ne vidi se odma, malo cackaj...
nisma ni ja vidio isti cas kad sam pogledal,...
da al ja imam windows xp a ne 7 tako da nemam sound ko ti xd
bdw. imas ti xf(odnosi se na angel of fire)
da al ja imam windows xp a ne 7 tako da nemam sound ko ti xd
bdw. imas ti xf(odnosi se na angel of fire)
chubygts
to je xf
aaa ekipa pomoziteeee
... kada zelim igrat cod 4 idem ono connect ip servera i kad ide seting up game on izađe sve se zacrni i u nekakvom prozoru posalje error koji nemrem vidit kaj pise u njemu(prije mi je slao iw3mp.exe stoped working error pa neznam mozda i sad salje)
...stvarno vec ludim jer sam dobio nove komponente a nemrem igrat cod 4 mp
...najrađe mi dođe da vratim staru maticnu i sveee =(
imam windows 7 probao sam ono s recordom , skinuo sam nove drivere za realtek i pb, uninstaliro cod 4 jedno 100 puta i vise neznam sta da napravim
molim vas da pomognite plzzz ( nisam probao jedino nove patcheve stavit , a ove prethodne sam skinuo s gamers hella a tam sam i za stari komp sknuo pa su radili)
prethodno sam prosao cod 4 i radio je a mp ne radi
xd
aaa pomoziteeee
e bok ljudovi!:D
Imam problemcic!
Ovako,kod singleplayera mi je sve super ali u multiplayeru mi je grafika nekak mutna,pa jel zna netko mozda u cemu je kvaka!?nznm jel sam dobro rekao mutna al tak nekak,nesto između trzanja i mutnje,tak nekak,graficka mi je solidna a i procesor,imam ovaj 1.6. i 1.7 patcheve.
tako sam isto imao problem u cod 2 multiplayeru dok sam igrao pa trazim po forumima u cemu je problem p ne mogu nikak naci
Na win 7 za cod 4 multi treba biti ukopčan mikrofon inače ne radi.
e bok ljudovi!:D
Imam problemcic!
Ovako,kod singleplayera mi je sve super ali u multiplayeru mi je grafika nekak mutna,pa jel zna netko mozda u cemu je kvaka!?nznm jel sam dobro rekao mutna al tak nekak,nesto između trzanja i mutnje,tak nekak,graficka mi je solidna a i procesor,imam ovaj 1.6. i 1.7 patcheve.
tako sam isto imao problem u cod 2 multiplayeru dok sam igrao pa trazim po forumima u cemu je problem p ne mogu nikak naci
Multiplayer ima posebne grafičke postavke, znači postavke koje namjestiš za sp nevrijede ti za mp nego ih u mp-u moraš ponovo namjestiti
Na win 7 za cod 4 multi treba biti ukopčan mikrofon inače ne radi.
slažem se .. imao sam isti problem i riješio se ukljucivanjem microphona...vec je raspravljeno u jednoj temi . jest malo cudno rjesenje al probajte .. trebalo bi radit
postavke su iste,imam 7-icu i znam da trebam imat ukljucen mikrofon ali meni igrica radi normalno samo sto mi je to nekako kao "mutno" pa nznm kako rijesit
ma mijenjao sam i rezoluciju i frekvenciju na sve moguce kombinacije i opet ne valja
ajde dajte mi neke proverene krekane servere [ip] plssssss
ajde dajte mi neke proverene krekane servere [ip] plssssss
maki ti si glup ili?