Call of Duty: Ghosts

poruka: 988
|
čitano: 271.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Multiplayer mod iz ghostsa{#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Govore novi engine kad ono u behind the scenes vidim IW5 u dolnjem desnom kutu.

IW5 je codename za MW3 sto još više potvrđuje da koriste stari engine.

A kad ono i ikona od MW3 koju još nise uspjeli promjenit u taskbaru.

http://i.imgur.com/wMTjkyc.jpg

http://i41.tinypic.com/1dzwrb.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 16:43 (Firefox72).
Moj PC  
12 0 hvala 4
14 godina

Svaka čast za oko sokolovo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty: Ghosts
Firefox72 kaže...

haha, koja lakrdija{#}

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
16 godina
moderator

Zato i nismo vidjeli neke prevelike razlike...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Realistični prikaz svjetla u Codu :D

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
23 1 hvala 1
12 godina
Firefox72 kaže...

iw5 do sada nije imao ni jedan cod, stoga NOVI JE, odnosno nadograden stari

cod ne radi nove engine vec nadograduje stari od quake

12 godina
neaktivan
b00 kaže...
Firefox72 kaže...

IW5 se ne odnosi na engine nego na igru. IW5 je 5 po redu Infinity ward igra koja je bila MW3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:55 (Firefox72).
13 godina
protjeran
Volvox kaže...

Realistični prikaz svjetla u Codu :D

ma reko sam ja odmah da je osvjetljene tog novog COD-a blago receno zaqurac... danasnje next gen djindje mindjze su radiosity, voxel cone tracing tj svakojako "fejkanje" ray tracing efekta, a ovi iz"IW" se hvale self shadowingom i dinamicnim sjenama, p1zdarijama koje su bile cudo tehnologije tamo prije 100 godina{#}

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
12 godina
Firefox72 kaže...
b00 kaže...
Firefox72 kaže...

IW5 se ne odnosi na engine nego na igru. IW5 je 5 po redu Infinity ward igra koja je bila MW3.

ne razumijem te, pojasni malo

12 godina
neaktivan
b00 kaže...
Firefox72 kaže...
b00 kaže...
Firefox72 kaže...

ne razumijem te, pojasni malo

Kod Infinity Ward je:

Call of duty 1= IW1

Call of duty 2= IW2

Call of duty 4: Modern Warfare=IW3

Call of duty : Modern Warfare 2=IW4

Call of duty: Modern Warfare 3 =IW5

A kod treyarcha je codename T.

Call of Duty 2: Big Red One=T1

Call of Duty 3=T2

Call of Duty: World at War=T3

Call of Duty: Modern Warfare: Reflex=T4 (za Wii ako niste znali )   

Call of Duty: Black Ops=T5

Call of Duty: Black Ops 2=T6

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:01 (Firefox72).
14 godina

Bitno da se mene popljuje kad kažem da nema nikakve revolucije u tom novom codu. Gledam slike po netu i filmiće, žalosno je što ljudi sprdaju sad to.

Mislim, što im to treba, opet se brukat tako?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
protjeran

Vidjet ces ti GTA V{#}

14 godina
C4R3ON kaže...

Vidjet ces ti GTA V{#}

Možda i neću, jel potvrđen za PC uopće?

Sry na offu.

On:

Cod:G multiplayer filmić je potvrđen za e3, sigurno? Jer nisam nigdje vidio za ziher.

btw. evo screenova.

http://www.pcgamer.com/gallery/call-of-duty-ghosts-screenshot-analysis-special-forces-jungles-random-armchairs-and-frightened-fish/call-of-duty-ghosts-more-jungle-still/

Ajmo bacit oči.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:05 (fila2208).
13 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...

Vidjet ces ti GTA V{#}

Ovaj pak uspoređuje kruske i jabuke lol
Ljubomorne duše mogu da mi puše
13 godina
neaktivan

Štaje hočes metak u glavu a sine

J.L
16 godina
neaktivan

nisam ni ocekivao novi engine. Znalo se odavno da ce ic na starom.

Tehnicki govoreci, ovo je novi engine, jel svako pekljanje po starom i njegova izmjena se moze nazvati novim. Marketing is a b*tch!

Al ruku na srce, svaka cast koliko godina ga koriste i nadopunjuju, a jos vridi...

ako sljedeci bude trajao upola manje godina bit ce dobar{#}

Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
Abomb kaže...

nisam ni ocekivao novi engine. Znalo se odavno da ce ic na starom.

Tehnicki govoreci, ovo je novi engine, jel svako pekljanje po starom i njegova izmjena se moze nazvati novim. Marketing is a b*tch!

Al ruku na srce, svaka cast koliko godina ga koriste i nadopunjuju, a jos vridi...

ako sljedeci bude trajao upola manje godina bit ce dobar{#}

Pa baš i nije, svuda je najavljivan novi. Vidi prvi post teme, di lik priča o novom engineu. I novi cod je flagship product od novog, nextgen xboxa, očekivao bi čovjek onda nešto novo.

Engine od coda nije loš, da se on glancati ali nije to to, kad druge igre što SP što MP  idu naprijed, rade nove engine rade na novostima cod ostaje stari.

Iako ima ekipe koja to voli i poštuje jer mu radi na starijem računalu, potencijalno odbija hrpu ljudi. 

Primjetio sam novi trend a to je da svaki cod video na youtube (ok, ne svaki ali vidim često da stariji filmići su puni hejta) ima više dislajkova nego lajkova i stalno se ekipa ispod svađa, i pljuju jedni druge. Mislim ne znam čemu, to, kao da je nekom naškodio ako dislajka video lol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 12:39 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 13:00 (Dad0).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Tresla se brda, rodio se niš, dakle opet isto.

I ovaj slide kojim se hvale je već moh:warfighter prodao odavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 13:03 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa baš i nije, svuda je najavljivan novi. Vidi prvi post teme, di lik priča o novom engineu. I novi cod je flagship product od novog, nextgen xboxa, očekivao bi čovjek onda nešto novo.

Engine od coda nije loš, da se on glancati ali nije to to, kad druge igre što SP što MP  idu naprijed, rade nove engine rade na novostima cod ostaje stari.

Iako ima ekipe koja to voli i poštuje jer mu radi na starijem računalu, potencijalno odbija hrpu ljudi. 

Primjetio sam novi trend a to je da svaki cod video na youtube (ok, ne svaki ali vidim često da stariji filmići su puni hejta) ima više dislajkova nego lajkova i stalno se ekipa ispod svađa, i pljuju jedni druge. Mislim ne znam čemu, to, kao da je nekom naškodio ako dislajka video lol.

a novi...Novi je... izglancan je i stavljen +1 broj. To svugdi prolazi kao novi... to ti e kao da uzimas sad novi Clio... djava je novi, uglavnom je stari sa nekakvim glupim poboljsanjima.

Eto tebi kao fanu BF-a je isto... ne ide ni novi BF na novi engine koji najavljivaju nego su cisto popravili stari i iskoristili vise njegovih mogucnosti koje u trici nisu uspjeli i zalipili novi broj.

za pravi novi engine triba nekoliko godina radit. isplakat dobro, pustit malo krvi i onda kad se zavrsi onda cijeli svijet cuje. A ovo kad oni kazu nonsalantno da je neki novi engine to se odma zna da je zamazano...

a virujem da je i jedan razlog sta ne minjaju , ova publika koja ima losije masine. mogu ljudi govorit sta oce al ima dobar dio ljudi koji ce igrat COD samo jel mogu samo to igrat a sta je poznatije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 13:52 (Abomb).
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Mozda u MP-u bude novi PERK vezan za pasa...

Ili kill streak bonus... svakih 5 killova posaljes cucka da trci po mapi i ubija ljude....

u cod-u WaW to i je 7 streak bonus, 60 sekundi se spawnaju psi koji napadaju neprijateljski tim, tako da moguće :D

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
14 godina
Abomb kaže...

a novi...Novi je... izglancan je i stavljen +1 broj. To svugdi prolazi kao novi... to ti e kao da uzimas sad novi Clio... djava je novi, uglavnom je stari sa nekakvim glupim poboljsanjima.

Eto tebi kao fanu BF-a je isto... ne ide ni novi BF na novi engine koji najavljivaju nego su cisto popravili stari i iskoristili vise njegovih mogucnosti koje u trici nisu uspjeli i zalipili novi broj.

za pravi novi engine triba nekoliko godina radit. isplakat dobro, pustit malo krvi i onda kad se zavrsi onda cijeli svijet cuje. A ovo kad oni kazu nonsalantno da je neki novi engine to se odma zna da je zamazano...

a virujem da je i jedan razlog sta ne minjaju , ova publika koja ima losije masine. mogu ljudi govorit sta oce al ima dobar dio ljudi koji ce igrat COD samo jel mogu samo to igrat a sta je poznatije.

Ok, ali bf je počeo na ovome:

http://en.wikipedia.org/wiki/Refractor_Engine

A sad se radi na frostibite engineu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_(game_engine)

Dakle nastupila je drastična promjena i novi engine. Ne misliš li da je vrijeme da i za cod to nekad dođe?

14 godina
neaktivan

fila ajde pusti ih vidiš da ne vide ili nežele vidjet,

tko god je gledao on dva filmića i zna engleski jedino šta je onaj tip rekao za engine je da je novost uređivanje vojnica od glave do pete i promjenjive mape tipa ona drva koja padnu nakon nekog vremena pa se otvori taj dio mape,ribe kojima se približiš pa se miču i takve gluparije....

i po jednom dijelu videa se vidim (kad gađa onog tipa na neznam jel to mostić ili šta već) onaj isti engine koji krasi cod već godinama ,jedino šta je grafika poboljšana pa vam na prvu možda drugačije izgleda ali 100% sam siguran da je to isti engine sa tim eto nazvat ćemo ih "dodatcima".

u biti kad izađe gameplay sve će se vidjet ,ali nažalost ništa revolucijalno ne očekujte od engine-a.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 3 hvala 1
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

fila ajde pusti ih vidiš da ne vide ili nežele vidjet,

tko god je gledao on dva filmića i zna engleski jedino šta je onaj tip rekao za engine je da je novost uređivanje vojnica od glave do pete i promjenjive mape tipa ona drva koja padnu nakon nekog vremena pa se otvori taj dio mape,ribe kojima se približiš pa se miču i takve gluparije....

i po jednom dijelu videa se vidim (kad gađa onog tipa na neznam jel to mostić ili šta već) onaj isti engine koji krasi cod već godinama ,jedino šta je grafika poboljšana pa vam na prvu možda drugačije izgleda ali 100% sam siguran da je to isti engine sa tim eto nazvat ćemo ih "dodatcima".

u biti kad izađe gameplay sve će se vidjet ,ali nažalost ništa revolucijalno ne očekujte od engine-a.

Ma mislim, hejtaju me nepotrebno. Iznesem mišljenje kako sam razočaran viđenim, te sam očekivao više, ali to se valjda ne smije. Usporedim dvije igre koje su rivali, valjda se ne smije i to.

Budem pratio temu, ali neću pisat više za to konkretno, jer vidim da im smeta, nekima, ako nije isto kao i njihovo mišljenje.

Ali velim, čeka se E3 tamo ćemo konkrentije vijedti pa procjeniti jel čemu.

16 godina

Problem je fila u tvojem stavu, problem je u tome što upadaš u temu kao kreator BF-a sa svim ponosima svijeta i prosipaš pamet na temelju ničega.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
dreammaker kaže...

Problem je fila u tvojem stavu, problem je u tome što upadaš u temu kao kreator BF-a sa svim ponosima svijeta i prosipaš pamet na temelju ničega.

Kakav stav? Razočaranje viđenim i usporedba sa još nekim shooterom koji je trenutno popularan? Stav, najavili su nešto veliko a na kraju fejlali i to se ne libim tu reći?

I već sam rekao ali ponovit ću, kome se ne sviđa moj ''stav'' ima ignore button :)

I nisi mi odg, kakvo je tvoje viđenje jedne nextgen igre, kako ona izgleda? Kao i lastgen, ili bi trebala ponuditi igračima nešto novo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 15:14 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
dreammaker kaže...

Kakav stav? Razočaranje viđenim i usporedba sa još nekim shooterom koji je trenutno popularan? Stav, najavili su nešto veliko a na kraju fejlali i to se ne libim tu reći?

I već sam rekao ali ponovit ću, kome se ne sviđa moj ''stav'' ima ignore button :)

I nisi mi odg, kakvo je tvoje viđenje jedne nextgen igre, kako ona izgleda? Kao i lastgen, ili bi trebala ponuditi igračima nešto novo?

Nažalost next gen je unaprijeđenje u određenim segmentima last gena. Smanjenje igrivosti na račun više DLCeva i nešto bolje grafike. Pa pogledaj si samo toliko omiljeni BF3 i usporedi ga sa BC2 u svoje vrijeme. Next gen je nekada značio revoluciju, sada to ne znači. Barem ne po viđenome na PS4 i XONE konferencijama.

Kao što primjećuješ ja nisam razočaran novim CODom, bar ne zasad, no pošto ti jesi mene je zanimalo što je točno loše u novom COD-u na što mi nisi znao normalno odgovoriti već su drugi useri koji ne se*uckaju tu konstantno došli i bacali primjere lošeg, nedorečenog itd

najlakše je s*at

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 15:23 (dreammaker).
14 godina
dreammaker kaže...

Nažalost next gen je unaprijeđenje u određenim segmentima last gena. Smanjenje igrivosti na račun više DLCeva i nešto bolje grafike. Pa pogledaj si samo toliko omiljeni BF3 i usporedi ga sa BC2 u svoje vrijeme. Next gen je nekada značio revoluciju, sada to ne znači. Barem ne po viđenome na PS4 i XONE konferencijama.

Kao što primjećuješ ja nisam razočaran novim CODom, bar ne zasad, no pošto ti jesi mene je zanimalo što je točno loše u novom COD-u na što mi nisi znao normalno odgovoriti već su drugi useri koji ne se*uckaju tu konstantno došli i bacali primjere lošeg, nedorečenog itd

najlakše je s*at

Naravnon da ne znači, kada te iste konzole diktiraju danas igre. To što konzole ne mogu više, jače i bolje to je problem, jer one diktiraju sve.

Cod mora bit kakav je, pojeli bi se da nemaju 60fps. Što je loše u novom codu? Ma ništa osim što se ekipa po cijelom internetu sprda sa svime što je prikazano.

Toliko najava da ide novi engine i novo sve, na kraju opet isto, eto to je loše, zato što opet nisu napravili apsoulutno ništa. Vau sad će ti se riba maknut kad joj priđeš blizu. Stvarno, to je novina neka jel?

Da se razumijemo, iako sam već 5 puta rekao nisi valjda ubra. Iako igram bf, cijenim cod kao igru i franšizu. Dapače istoj sam dao, preko 1000 sati kroz razne nastavke. Ponudila je dosta toga dosad, ali mislio sam da je vrijeme da krene dalje sa novim sadržajima i engineom, a ne stalno isto i izmišljat neke mehanike koje su druge igre obradile ako ne i bolje nego što će ovaj.

Nadam se da se varam, da će E3 pokazati novi cod koji najavljuju, nešto novo svježe i zanimljivo.

Jedini problem je ovdje što tebe konkretno vrijeđa moje mišljenje o codu, ne razumijem zašto, nisi ga ti napravio.

Ali ajde evo tebi za ljubav, a i ostalima koji vole čitati samo mišljenja kao njihovo, neću više o tome jer vidim da vas vrijeđa lol.

Čekam e3.

I još jednom, ako ne znaš di se ignore button nalazi, budem ti pokazao, samo se javi. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 16:32 (fila2208).
16 godina

Je li ovo jedna od onih rasprava koja će završiti ako ti netko kaže da je BF bolji? Jer ako je tako ja ću ti to pokloniti samo da nas ostaviš na miru. 

Znam gdje se ignore button nalazi, ali nisi vrijedan toliko da upadneš na moju ignore listu {#}

šumski put je bio ravan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice