BUG Online Game Server - CoD:BO zaključana tema

poruka: 245
|
čitano: 66.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
16 godina
moderator
RE: BUG Online Game Server - CoD:BO
thesekiman kaže...

Hoćete enableat Change Team opcije, keep balance i autobalance? to bi bilo jako dobro

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=19485223#post19485223

Imas i na rconu....

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 10:24 (pirat).
15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - CoD:BO

yoyo. Igra je pre kul, server je pre kul!

dajte SND :D SND FTW, bar na 1 vikend xD da ljudi koji ne igraju to vide kako je zapravo interesantno i puno zabavnije nego vecina modova ( da me ne napadnete citiram "vecina modova" ;) )

SND

Zduna
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Danas se server crashao bar 5 puta pa se ispricavam forumasima i igracima zbog tog. Provider je primio primjedbu i obecao "istraziti" situaciju sa crashanjem... novosti cu objavit ovdje cim ih saznam!!

Hvala na strpljenju.

jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

obrisati

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 20:39 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne bi bilo loše malo Sabotage za promjenu?? Hvala!!!

0 0 hvala 0
16 godina
sako9800 kaže...

Ne bi bilo loše malo Sabotage za promjenu?? Hvala!!!

skupi si ekipu od mim 6 ljudi javi mi na steam chatu i ja promijenim!! moze?

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

e kak se spojit na server ??

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@geek_boy1

ukucaj /connect 195.122.135.122:3144

bio sam danas malo na serveru, malo owno :) ja sam mp14 u igri, a steam mi je thegreatmp14 

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Joka....Ajd pliz nabaci ovdje na forum ako možeš onu statistiku servera! Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
AZBLA kaže...
Joka....Ajd pliz nabaci ovdje na forum ako možeš onu statistiku servera! Hvala!

ocu nakon bar mjesec dana neprestanog rada alterrcona. za sad neprestano radi 2 tjdna odprilike, tako da jos nisu statistike nesto mjerodavne.. ali nije losa ideja postavit cu ih sigurno!!!

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?

Probaj si resetirat filtre u server borowseru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 17:53 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

jednak problem i kod mene, filteri nepomazu sve ostale servere vidim ali bugov nevidim, ja imam neke cudne lagove na bug serveru koje inace nemam na drugim :S

ajde na server da vas ownam

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 18:27 (lamborghini murcelago lp640).
14 godina
neaktivan
i meni se lagovi na bug severu javljaju,al to je radi TDM-a,uvijek su na njima lagovi do bola jos pogotovo ako je ping iznad 70!zato sam i jucer brijo da imas aimbot al sam skuzio kasnije da ti je ping bio na nekih 45,a i jos sam ja bio udaljen nekih 15-ak metara od rutera i na drugom katu,a ruter je dolje:)) sorry! ee zasto ne stavite malo hardcore??
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
i meni se lagovi na bug severu javljaju,al to je radi TDM-a,uvijek su na njima lagovi do bola jos pogotovo ako je ping iznad 70!zato sam i jucer brijo da imas aimbot al sam skuzio kasnije da ti je ping bio na nekih 45,a i jos sam ja bio udaljen nekih 15-ak metara od rutera i na drugom katu,a ruter je dolje:)) sorry! ee zasto ne stavite malo hardcore??

ma nema veze {#} , bilo bi dobro da se stave neki drugi gamemodovi ubace u rotaciju

14 godina
neaktivan
da,najbolje bi bilo da se rotira svako malo
16 godina

Meni samo na bugovom serveru najviše laga od svih, isto tako sam jedino na bug serveru doživio da se ruši kada je pun.

Sad pitanje za vlasnika servera, možeš li promjeniti lokaciju servera npr na italiju ili poljsku i sl.? Jer očito sa ovim ovdje nešto ne štima pošto se ruši i laga najviše

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni samo na bugovom serveru najviše laga od svih, isto tako sam jedino na bug serveru doživio da se ruši kada je pun.

Sad pitanje za vlasnika servera, možeš li promjeniti lokaciju servera npr na italiju ili poljsku i sl.? Jer očito sa ovim ovdje nešto ne štima pošto se ruši i laga najviše

serveri koji su pogodeni rusenjem se jednostavno ruse bez nekog pametnog razloga. BUG server nije iznimka. samo nemamo srece jbg.. a sto se tice laga, meni je na puno servera lag katastrofalan dok na bugu sve radi super. sto se tice promjene lokacije, ona je moguca ali promjenom lokacije mijenja se i ip servera te svima koji ga imaju u favoritima postaje nedostupan. sad dali bi bilo pametno jos malo pricekat na server patch koji je najavljen ili riskirat da u italiji ili poljskoj opet dobijemo server koji ce se rusit, neznam. zato evo jos jedna anketa za clanove pa odlucite sami:

1: ...promijeni lokaciju servera i, neizbjezno ip

2:...pricekaj neko vrijeme mozda se stvari poprave server patchem

6 1:...
13 2:...
jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ak se promjeni lokacija onda će možda imati problema ovi kojima je do sada radilo normalno. I opet si na istom gov**.

Uostalom ak tebi kao vlasniku servera sve radi kako treba onda nemaš što mjenjati. Bez veze riskiraš da ti propadne novac. A ak ti nisi zadovoljan onda samo mjenjaj.

14 godina
neaktivan

ne raZUMIJEM ZAŠTO MI SE JAVLJA KAD ŽELIM UĆ U BUG SERVER STAEM DISCONECTED-UNABLE TO CONNECT TO SERVER??!! (S TIM DA ON UČITA STAZU NAJNORMALNIJE I UČITA MI IGRU I KAD IDEM IZABRAT CLASS ON ME  IZBACI I TO MI JAVLJA!!) A UĐEM U BILO KOJI DRUGI SEVER I IGRAM NORMALNO,IZAĐEM IZ IGRICE DA VIDIM KAKO RADI STEAM,SVE RADI NAJNORMALINIJE!!I TO MI SE JAVLJA OD KADA JE IZAŠAO NOVI PATCH!!JUČER ME TO TOLIKO JE**LO DA SAM JEDNOSTAVNO ODUSTAO IGRAT NA BUG-U :/  I DA....JUČER SAM BIO NA SERVERU POPODNE I IGRAO NAJNORMALNIJE,TEK MI JE NAVEČER TO POČELO JAVLJAT

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvo isključi caps lock i onda ću možda pročitati post.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako nemožeš pročitat?? ma javlja mi kad hoću uć u bug sever (s tim da sam preko dana igrao najnormalnije,samo navečer) steam disconnected unable to connect to sever,i izadđem iz igre da vidim šta je sa steamom i nije ništa!!!on radi najnormalnije!!uđem u drugi neki sever i radi,pa probam opet u bug i opet mi to javlja!!s time da učita stazu i ja idem izabrat class pa mi se samo to odjednom pojavi!!nerazumijem zašto,i to mi javlja od kada je novi patch došao.

16 godina
neaktivan

Jučer sam igrao na serveru i osobno meni je TDM predosadan.

Da stavite domination i sabotage recimo,nebi bilo loše :-D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kako nemožeš pročitat?? ma javlja mi kad hoću uć u bug sever (s tim da sam preko dana igrao najnormalnije,samo navečer) steam disconnected unable to connect to sever,i izadđem iz igre da vidim šta je sa steamom i nije ništa!!!on radi najnormalnije!!uđem u drugi neki sever i radi,pa probam opet u bug i opet mi to javlja!!s time da učita stazu i ja idem izabrat class pa mi se samo to odjednom pojavi!!nerazumijem zašto,i to mi javlja od kada je novi patch došao.

A neznam ti odgovoriti što je problem, ali znam da je do tebe pošto drugima radi dobro i mogu se spajati na server.

14 godina
neaktivan

pa kažem ti mogu se i ja spojit al povremeno mi zna javit da mi je kao steam disconnected kao npr. jučer cijelu večer! :/

i da imam i3 4gb ram ati 5730 1 gb i na pingu 70 mi lagga?!?

15 godina
BajserSmajser kaže...

Jučer sam igrao na serveru i osobno meni je TDM predosadan.

Da stavite domination i sabotage recimo,nebi bilo loše :-D

Takoder. Moja osobna zelja je hq. To uglavnom igram. Da se to vrti nonstop bi bio na bugu.

Tdm je predosadan istina.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina

evo danas malo hq.. a za posebne zelje, kontaktirajte me na steamu pa se dogovorimo..

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa kažem ti mogu se i ja spojit al povremeno mi zna javit da mi je kao steam disconnected kao npr. jučer cijelu večer! :/

i da imam i3 4gb ram ati 5730 1 gb i na pingu 70 mi lagga?!?

Lag ti najviše ovisi o sreći jer programeri u treyarchu očito trebaju opet početi od "Hello world".

A što se tiče Steam disconnected problema probaj prema uputama na portforward.com otvorit portove za Black Ops i Steam. Možda pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:27 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

dodajte me na steam: ANTEpro002

pa da igramo zajedno, stalno visim na Bug serveru al ne vidim tamo ni jednog forumaša.. :)

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kam pak glediš,svaku večer sam tam :-P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice