Hoćete enableat Change Team opcije, keep balance i autobalance? to bi bilo jako dobro
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=19485223#post19485223
Imas i na rconu....
Hoćete enableat Change Team opcije, keep balance i autobalance? to bi bilo jako dobro
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=19485223#post19485223
Imas i na rconu....
yoyo. Igra je pre kul, server je pre kul!
dajte SND :D SND FTW, bar na 1 vikend xD da ljudi koji ne igraju to vide kako je zapravo interesantno i puno zabavnije nego vecina modova ( da me ne napadnete citiram "vecina modova" ;) )
SND
Danas se server crashao bar 5 puta pa se ispricavam forumasima i igracima zbog tog. Provider je primio primjedbu i obecao "istraziti" situaciju sa crashanjem... novosti cu objavit ovdje cim ih saznam!!
Hvala na strpljenju.
obrisati
Ne bi bilo loše malo Sabotage za promjenu?? Hvala!!!
Ne bi bilo loše malo Sabotage za promjenu?? Hvala!!!
skupi si ekipu od mim 6 ljudi javi mi na steam chatu i ja promijenim!! moze?
e kak se spojit na server ??
@geek_boy1
ukucaj /connect 195.122.135.122:3144
bio sam danas malo na serveru, malo owno :) ja sam mp14 u igri, a steam mi je thegreatmp14
ocu nakon bar mjesec dana neprestanog rada alterrcona. za sad neprestano radi 2 tjdna odprilike, tako da jos nisu statistike nesto mjerodavne.. ali nije losa ideja postavit cu ih sigurno!!!
e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?
e kak stavit da se vidi u favorites bug server dodal ga ali ga ne vidim kad ga ocu kao dodat ponovo kaze mi da je vec dodan u favorite ali ko je dodan kad ga jane vidim?? moze ko pomoc?
Probaj si resetirat filtre u server borowseru.
jednak problem i kod mene, filteri nepomazu sve ostale servere vidim ali bugov nevidim, ja imam neke cudne lagove na bug serveru koje inace nemam na drugim :S
ajde na server da vas ownam
ma nema veze , bilo bi dobro da se stave neki drugi gamemodovi ubace u rotaciju
Meni samo na bugovom serveru najviše laga od svih, isto tako sam jedino na bug serveru doživio da se ruši kada je pun.
Sad pitanje za vlasnika servera, možeš li promjeniti lokaciju servera npr na italiju ili poljsku i sl.? Jer očito sa ovim ovdje nešto ne štima pošto se ruši i laga najviše
Meni samo na bugovom serveru najviše laga od svih, isto tako sam jedino na bug serveru doživio da se ruši kada je pun.
Sad pitanje za vlasnika servera, možeš li promjeniti lokaciju servera npr na italiju ili poljsku i sl.? Jer očito sa ovim ovdje nešto ne štima pošto se ruši i laga najviše
serveri koji su pogodeni rusenjem se jednostavno ruse bez nekog pametnog razloga. BUG server nije iznimka. samo nemamo srece jbg.. a sto se tice laga, meni je na puno servera lag katastrofalan dok na bugu sve radi super. sto se tice promjene lokacije, ona je moguca ali promjenom lokacije mijenja se i ip servera te svima koji ga imaju u favoritima postaje nedostupan. sad dali bi bilo pametno jos malo pricekat na server patch koji je najavljen ili riskirat da u italiji ili poljskoj opet dobijemo server koji ce se rusit, neznam. zato evo jos jedna anketa za clanove pa odlucite sami:
1: ...promijeni lokaciju servera i, neizbjezno ip
2:...pricekaj neko vrijeme mozda se stvari poprave server patchem
6 | 1:... |
---|---|
13 | 2:... |
Ak se promjeni lokacija onda će možda imati problema ovi kojima je do sada radilo normalno. I opet si na istom gov**.
Uostalom ak tebi kao vlasniku servera sve radi kako treba onda nemaš što mjenjati. Bez veze riskiraš da ti propadne novac. A ak ti nisi zadovoljan onda samo mjenjaj.
ne raZUMIJEM ZAŠTO MI SE JAVLJA KAD ŽELIM UĆ U BUG SERVER STAEM DISCONECTED-UNABLE TO CONNECT TO SERVER??!! (S TIM DA ON UČITA STAZU NAJNORMALNIJE I UČITA MI IGRU I KAD IDEM IZABRAT CLASS ON ME IZBACI I TO MI JAVLJA!!) A UĐEM U BILO KOJI DRUGI SEVER I IGRAM NORMALNO,IZAĐEM IZ IGRICE DA VIDIM KAKO RADI STEAM,SVE RADI NAJNORMALINIJE!!I TO MI SE JAVLJA OD KADA JE IZAŠAO NOVI PATCH!!JUČER ME TO TOLIKO JE**LO DA SAM JEDNOSTAVNO ODUSTAO IGRAT NA BUG-U :/ I DA....JUČER SAM BIO NA SERVERU POPODNE I IGRAO NAJNORMALNIJE,TEK MI JE NAVEČER TO POČELO JAVLJAT
Prvo isključi caps lock i onda ću možda pročitati post.
kako nemožeš pročitat?? ma javlja mi kad hoću uć u bug sever (s tim da sam preko dana igrao najnormalnije,samo navečer) steam disconnected unable to connect to sever,i izadđem iz igre da vidim šta je sa steamom i nije ništa!!!on radi najnormalnije!!uđem u drugi neki sever i radi,pa probam opet u bug i opet mi to javlja!!s time da učita stazu i ja idem izabrat class pa mi se samo to odjednom pojavi!!nerazumijem zašto,i to mi javlja od kada je novi patch došao.
Jučer sam igrao na serveru i osobno meni je TDM predosadan.
Da stavite domination i sabotage recimo,nebi bilo loše :-D
kako nemožeš pročitat?? ma javlja mi kad hoću uć u bug sever (s tim da sam preko dana igrao najnormalnije,samo navečer) steam disconnected unable to connect to sever,i izadđem iz igre da vidim šta je sa steamom i nije ništa!!!on radi najnormalnije!!uđem u drugi neki sever i radi,pa probam opet u bug i opet mi to javlja!!s time da učita stazu i ja idem izabrat class pa mi se samo to odjednom pojavi!!nerazumijem zašto,i to mi javlja od kada je novi patch došao.
A neznam ti odgovoriti što je problem, ali znam da je do tebe pošto drugima radi dobro i mogu se spajati na server.
pa kažem ti mogu se i ja spojit al povremeno mi zna javit da mi je kao steam disconnected kao npr. jučer cijelu večer! :/
i da imam i3 4gb ram ati 5730 1 gb i na pingu 70 mi lagga?!?
Jučer sam igrao na serveru i osobno meni je TDM predosadan.
Da stavite domination i sabotage recimo,nebi bilo loše :-D
Takoder. Moja osobna zelja je hq. To uglavnom igram. Da se to vrti nonstop bi bio na bugu.
Tdm je predosadan istina.
evo danas malo hq.. a za posebne zelje, kontaktirajte me na steamu pa se dogovorimo..
pa kažem ti mogu se i ja spojit al povremeno mi zna javit da mi je kao steam disconnected kao npr. jučer cijelu večer! :/
i da imam i3 4gb ram ati 5730 1 gb i na pingu 70 mi lagga?!?
Lag ti najviše ovisi o sreći jer programeri u treyarchu očito trebaju opet početi od "Hello world".
A što se tiče Steam disconnected problema probaj prema uputama na portforward.com otvorit portove za Black Ops i Steam. Možda pomogne.
dodajte me na steam: ANTEpro002
pa da igramo zajedno, stalno visim na Bug serveru al ne vidim tamo ni jednog forumaša.. :)
Kam pak glediš,svaku večer sam tam :-P