Ja sam za da danas krenemo sa klasičnom rotacijom koja će biti inače...
Vi?
38 | Da |
---|---|
3 | Ne |
Ja sam za da danas krenemo sa klasičnom rotacijom koja će biti inače...
Vi?
38 | Da |
---|---|
3 | Ne |
Ajd nećemo ovdje chatat. To smo već rekli, ne?
Server prebačen na rotaciju koja će biti i ubuduće.
evol bio na BUG serveru lijepo igram (dobro za mene a za druge neznam)i odjedanput sam kickan zbog prevelikog pinga.
kako da smanjim ping
niš se neskida ali bio je update antivirusa
Vietnam je trenutno na serveru! Dođite, čekam vas!
niš se neskida ali bio je update antivirusa
e pa tu je bio problem, antivirus je skidao update
Blizu sam, odmah do Sarajeva, a kicka me zbog 250 pinga.
Kicka i mene večeras cijelu večer... :(
Kicka i mene večeras cijelu večer... :(
Mislim da bi za nas sa site-a trebali osigurati neka mjesta, tj. da nas ne kickaju na osnovi pinga.
Mislim da bi za nas sa site-a trebali osigurati neka mjesta, tj. da nas ne kickaju na osnovi pinga.
Nismo te mi kickali,server sam kicka kad imaš neko vrijeme veći ping od 250..
Ukidanje kickanja zbog pinga ne dolazi u obzir jer tvoj ping npr. utječe na igru svih nas. Ako jednom laga zbog pinga svima će. Zato sam to i uključio.
Ukidanje kickanja zbog pinga ne dolazi u obzir jer tvoj ping npr. utječe na igru svih nas. Ako jednom laga zbog pinga svima će. Zato sam to i uključio.
Dobro, dobro.
Jel to sigurno tako? Brdo puta sam vidio igrace sa pingom 300-400 pa i 500, a meni je ping i dalje bio isti. Jest da je takvog tipa bilo teze za pogoditi ali sigurno smo i mi njemu trzali pa nije ni njemu bilo lako.
Znam da je veza utjecala na sve druge kad bio neko od igraca bio host kao sto je to bilo u MW2, ali nisam siguran da i na serverima veza jednog utjece na sve igrace, osim sto taj igrač sa high pingom "trza".
Sječam se još u COD4 kad je neko imao upaljen torrent i ping oko 200, onda bi svima lagalo do kad nebi taj igrač prekinuo skidanje.
Jeli sad vietnam ili?
Jeli sad vietnam ili?
Nije, petkom i subotom je.
Da li bi mogao jedan dan biti hardcore dan? Meni osobno puno veći gušt, iako do nove kante u siječnu ništa od BUG-servera (12-15 fps-a sa 32 igrača)..
Da li bi mogao jedan dan biti hardcore dan? Meni osobno puno veći gušt, iako do nove kante u siječnu ništa od BUG-servera (12-15 fps-a sa 32 igrača)..
NOOOOOOOO !
Prebrzo bude kick zbog pinga 250 jer autoupdate AV traje 20-ak sekundi.
Za to vrijeme se dobije kick, a nakon update ping opet bude normalan,pa ako se može produžit malo vrijeme u kojem je ping preko 250 bilo bi ok.
Ok thx onda sam ja nešto pobrkao
a ja sutra ujutro na jbnom poslu
vidimo se navečer, u novu ulazim sa puškom u ruci
Napokon nešt domače
Go tu NAM
Evo upravo puce veza na serveru i vise se nemoze uc,barem ja nemogu.zasivljen je na listi.
Evo upravo puce veza na serveru i vise se nemoze uc,barem ja nemogu.zasivljen je na listi.
Vrijeme je za Vietnam :)
Sorry, ja sam resetirao jer nisam do sada stigao prebaciti na Vietnam.
Kad smo već kod toga, raspravljamo nešto mi kaj se skupa igramo i u principu došli smo na ideju da ipak nebi ubacivali Vietnam u rotaciju.
Kakav je vaš stav oko toga? Želite li ipak Vietnam u rotaciji ili da non stop bude Vanilla?
23 | Samo Vanilla |
---|---|
18 | Neka bude Vietnam |