Koji ste vi ljudi sveci, još malo ćete trčati po bojištu samo s nožem i u gaćama
Ja koristim M60 i CG i GL i nije me sram reći, meni je u interesu da moj tim pobjedi i za to odabirem najbolje oružje.
Koji ste vi ljudi sveci, još malo ćete trčati po bojištu samo s nožem i u gaćama
Ja koristim M60 i CG i GL i nije me sram reći, meni je u interesu da moj tim pobjedi i za to odabirem najbolje oružje.
Može se pobjediti i bez toga. Ali ako znaš igrati, kao Danny npr. stalno, dobro većinu vremena igra sa inžinjerom i skoro pa uvijek je među prva 3.
To ti samo dokazuje da se može bez M60,CG,GL.
Ti kako očeš ali ja neču koristiti ili pokušavam što manje koristiti neka oružja jer ti ne donose neku preveliku prednost, samo što živciraš ljude s tim.
Može se pobjediti i bez toga. Ali ako znaš igrati, kao Danny npr. stalno, dobro većinu vremena igra sa inžinjerom+aimbot+wh i skoro pa uvijek je među prva 3.
To ti samo dokazuje da se može bez M60,CG,GL.
Ti kako očeš ali ja neču koristiti ili pokušavam što manje koristiti neka oružja jer ti ne donose neku preveliku prednost, samo što živciraš ljude s tim.
a moro je i neku cifru platit PB-u da ga ne cinkaju
Znam da je i skil ključan, treba skila i za pucati sa M60 i npr. sa udaljenosti od 50-tak i više metara skinuti tipa sa samo tri metka (najdraže mi je tako skidati recone ). A ako sa navedenim oružjima živciram neprijatelja, još bolje, psihološki rat je jednako bitan.
Kad smo kod živciranja, jučer na mapi Isla inocentes gađa me snajper, sklonim se iza brežuljka, kad ono metak opet doleti, sklonim se dublje i na kraju me tip ubije . Pokazivač smjera odakle dolazi metak je definitivno pokazivao da je metak prošao kroz brežuljak. Kako? Meni je jasno da meci mogu prolaziti kroz zidove, ali da prolaze kroz brežuljke mi je novost.
mislim da je tu stvar pozicije kamere tj tvoje perspektive u igri. to i mene jako zivcira... sakrijem se, bar mislim da sam se sakrio, po principu ako ja njega ne vidim ne vidi ni on mene. doleti metak i ja krepam
ocu reci, nemas "osjecaj" da si skriven jer se dogodi da ni ne znas a tebi pola glave viri iza zaklona.
mislim da je dobar primjer kad netko stoji u kuci uz prozor, i sad ti mu vidis glavu ali ne i pusku i odjednom puska prode kroz zid i roka na tebe iako ovom koji puca sa prozora izgleda sve sasvim normalno, dakle bas kao da puca kroz prozor a ne kroz yebeni zid
Prijatelji, kolege, virtualni suigrači i protivnici.
Evo prošlo je već skoro mjesec dana od kada smo zajedničkim snagama produžili BC2 server i on nam je sigurno, budući da je bio prilično aktivan, pružio puno sati zabave. Server radi uglavnom dobro, a njegova je popularnost, prvenstveno vašom zaslugom, dostigla zavidne brojke. Još je više na ljestvici nego prošli mjesec.
Budući da je bilo interesa prošli mjesec sam otvorio donacije za produljenje. Bilo je odaziva a listu donatora za prošli mjesec možete vidjeti OVDJE.
Ponovno je došlo vrijeme za renew, točnije, najam ističe za 7 dana.
Ako i dalje ima onih koji žele sudjelovati u troškovima malom 'donacijom' za server javite mi se na PP i dati ću vam podatke.
Budite uvjereni da ja osobno zaradu ovdje naravno nemam, niti mi ju je cilj imati, a svaka će eventualna donacija biti javno obznanjena kada se plati najam servera.
Na kraju samo da naglasim, nitko nije primoran donirati (što je i normalno) i svatko će naravno i dalje imati pristup serveru.
Sve i da donacija ne bude, ne brinite, ja ću se pobrinuti da BUG server ostane aktivan.
Hvala unaprijed zainteresiranima.
Ne mora nužno biti stvar perspektive, jer sam ja također doživio ubijanje kroz brdo i gustu šumu od nekih igrača. S obzirom da trenutno postoji nekoliko cheatova koje PB ne detektira i da se neki igrači na serveru pojavljuju baš u ciklusima kakvi prate detected/undetected status tih cheatova, siguran sam da su cheateri. Mislim da sam našao način za detekciju, ali je pitanje samo hoću li to napraviti s obzirom da metoda nešto i košta.
stvarno ne znam jel to cheat ili ta cudna perspektiva ali meni se to precesto dogada. a razlog zasto mislim da to nije cheat je jer me dosta forumasa tako razrijesilo duznosti. iskreno,volio bi da je to cheat
Ne radi se samo o tome nego i vrlo čudnim okretima i sl.
Bilo bi lijepo kad bi svatko od nas (koji smo stalno na serveru) dao barem 10-20 kn, novci bi se začas skupili..
EDIT: Blago ekipi koja riskira 200kn samo da bi mogli živcirat druge ljude, njima nije recesija :D
Bilo bi lijepo kad bi svatko od nas (koji smo stalno na serveru) dao barem 10-20 kn, novci bi se začas skupili..
Ne samo da bi se skupilo, nego koliko ljudi igra mogao bi bit još jedan server od recimo bar 24 slota koji bi se zvao BUG HC... samo sanjam ali eto i to je za ljude.
EDIT: Blago ekipi koja riskira 200kn samo da bi mogli živcirat druge ljude, njima nije recesija :D
a jbg..kad dosta od nas tu nema kartice jer se ovo placa preko pay pal-a,kad bi to bilo da se novci mogu stavit na neki ziroracun pa skupljat konstantno (mislim na to da ljudi mogu stavit novce bilo kad na npr.dannyjev ziroracun i onda on po potrebi plati za odrzavanje servera ili otvori jos jedan server ako forum tako bude trazio),a ne jednom mjesecno i to samo njih par koji imaju kartice i nisu skrti
...i posto danny ima kredibiliteta onda mozemo bez sumnje uplatit taj novac (na ziroracun) bez da ce ga utrosit na nes drugo
Postoji opcija i uplate na račun. Dvojica su tako uplatila.
Postoji opcija i uplate na račun. Dvojica su tako uplatila.
nisam to znao...
ako je tako onda mi posalji u pp broj ziroracuna pa ce se valjda moc uplatit kojih 20 kn
Kako stvari trenutno stoje, ako se skupi novca koliko dođe najam servera ja ću uzeti rađe još jedan mjesec na svoj trošak (ponajviše jer ne želim da ostali financiraju server sami), a ako bude do nekih 200 kuna u donacijama onda ću dodati što fali.
Nisam, iskreno, razmišljao o još jednom serveru jer mislim da bi bilo premalo interesa za popuniti ga.
Trenutno ne smatram da je još jedan server potreban. Naravno, ako se pokaže dovoljno interesa ja sam voljan pomoći i urediti to.
Osobno smatram da bi to samo podijelilo zajednicu.
Ideja je dobra ali čisto sumnjam. Čovjek nije uspio ni prošli misec platit najam sa donacijama a kamoli da još jedan iznajmi. Dosta ljudi igra na BUG serveru ali moraš uzet u obzir da je dosta maloljetnika,studenata, ljudi koji nemaju posao, pa onih koji imaju posao ali nemaju stalna, redovna primanja... nažalost :(
Kako stvari trenutno stoje, ako se skupi novca koliko dođe najam servera ja ću uzeti rađe još jedan mjesec na svoj trošak (ponajviše jer ne želim da ostali financiraju server sami), a ako bude do nekih 200 kuna u donacijama onda ću dodati što fali.
Nisam, iskreno, razmišljao o još jednom serveru jer mislim da bi bilo premalo interesa za popuniti ga.
Trenutno ne smatram da je još jedan server potreban. Naravno, ako se pokaže dovoljno interesa ja sam voljan pomoći i urediti to.
Osobno smatram da bi to samo podijelilo zajednicu.
Ovo boldano je najveći problem po meni. Ne treba nam još jedan server
Ovo boldano je najveći problem po meni. Ne treba nam još jedan server
Da ne bi bilo fora da je pola ekipe na jednom, a pola na drugom, izgubio bi smisao zašto idem na bug server uopće. Nema nam druge i čekati BF3 i 64 slotne servere
pozz svima!
tu sam novi ali vaš forum pratim godinama.(kao dobri ste :))
molim danny_HR da mi pošalješ na pp žiro da uplatim koju kunu da server dalje živi.
(ne zamjerajte na malim slovima,to mi je samo tlaka)
ja cu preskociti donaciju ovaj mjesec jerbo sam se preselio u zg prije 2 tjedna i nismo jos sredili net, a trenutno su tu i neke prece stvari nazalost.. zelim vam dobru zabavu i sto vise donacija, a sebi zelim da vam se pridruzim sto prije heh.. happy fraggin'
ako ima zainteresiranih,nek mi se pridruze na serveru
šteta,htjedoh dati koju kunu za server jer sam tam ponekad al...vidim da nikom ne treba(možda neki drugi put),pa bar ću navratiti do servera po porciju metaka jedan dan :).pozz
šteta,htjedoh dati koju kunu za server jer sam tam ponekad al...vidim da nikom ne treba(možda neki drugi put),pa bar ću navratiti do servera po porciju metaka jedan dan :).pozz
Nitko nije rekao da ne treba, pošalji Dannyiju PP pa će ti odgovoriti, možda ne stigne pratiti sve postove.
wtf?!
sad me kickalo zbog navodnog excessive teamkillinga a bio uso u server sekundu prije :SS
Bas si brz
wtf?!
sad me kickalo zbog navodnog excessive teamkillinga a bio uso u server sekundu prije :SS
takodjer, a mene su ubijali! pun k***c ih je izbacilo... bar 5-6. a ja se jos smijem "haha, al lete timkileri" a kad ono svoje ime procitao i pa pa .. wtf!!