Bug Game Server

poruka: 41
|
čitano: 7.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Nema više informacija o serveru na novom webu. U biti, meni je svejedno jer server ne radi.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Bug Game Server

Mozda im se ne isplati vrtiti starije igre, a nista novo zanimljivo nema (barem meni).

Mozda ga upogone ako vec jednom DICE odluci izbaciti taj BF heroes...

Ide Crvenkapica šumom i sretne nepismenog vuka. Pita je vuk: Crvenkapice, šta to nosiš baci? I Crvenkapica baci košaricu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug Game Server
DrNasty kaže...

Mozda im se ne isplati vrtiti starije igre, a nista novo zanimljivo nema (barem meni).

Ne, nije u tom problem. Server nije radio od 7. mjeseca kad sam prvi puta probao ići na njihov server. HR_The_Butcher je odgovoran za server (Izvor : Miro), a ja sam njega pitao preko Steama kad će bit gotov. Pitanje sam mu postavio u 10. mjesecu ove godine (tu negdje). On kaže za dan-dva. Prođe mjesec dana, pitam ga opet : Kad će server? On odgovara za dan-dva. Više mi se ne da naganjat s Bugovim serverom jer znam da će ga možda pokrenut 2011. Rađe igram s Nijemcima koji lijepo igraju, nisu previše brbljavi i dobro su raspoloženi. Zadnje što sam igrao na njemu je bila 1. verzija ET:QW Demo u 12. mjesecu 2007.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 18:10 (Horagio).
17 godina
moderator
Horagio kaže...

Nema više informacija o serveru na novom webu. U biti, meni je svejedno jer server ne radi.

Da, zato i nema ništa na webu o njemu...

DrNasty kaže...

Pa "ne isplati" nam se ništa vrtiti jer je server besplatan, ali nije ni bila ideja da se njemu zarađuje.

A BF Heroes čekamo već mjesecima jer bi to trebala biti idealna igra za ovakav tip servera...
Horagio kaže...
  Ne, nije u tom problem. Server nije radio od 7. mjeseca kad sam prvi puta probao ići na njihov server. HR_The_Butcher je odgovoran za server (Izvor : Miro), a ja sam njega pitao preko Steama kad će bit gotov. Pitanje sam mu postavio u 10. mjesecu ove godine (tu negdje). On kaže za dan-dva. Prođe mjesec dana, pitam ga opet : Kad će server? On odgovara za dan-dva. Više mi se ne da naganjat s Bugovim serverom jer znam da će ga možda pokrenut 2011. Rađe igram s Nijemcima koji lijepo igraju, nisu previše brbljavi i dobro su raspoloženi. Zadnje što sam igrao na njemu je bila 1. verzija ET:QW Demo u 12. mjesecu 2007.
 U međuvremenu je krepala ploča, pa se to rješavalo, onda je Butcher mora sve iznova instalirati, podesiti OS za specifičan način korištenja... To je sređeno, ali nema baš nekih igara pogodnih za staviti gore, pa će za sada biti L4D i TF2.
17 godina
moderator
Miro kaže...

Pa "ne isplati" nam se ništa vrtiti jer je server besplatan, ali nije ni bila ideja da se njemu zarađuje.

A BF Heroes čekamo već mjesecima jer bi to trebala biti idealna igra za ovakav tip servera...

Znam da ne mislite direktno zaradjivati na serveru, nisam to ni mislio. Ali ipak on sluzi za promociju BUG-a, zar ne? Pa zato sam mislio "ne isplati se", u smislu da ne zurite s njim jer ionako nema nista zanimljivo da vrti i da bi bio slabo posjecen.

Buduci da bi se ovo nastavilo u raspravu koja nema veze s temom, necu vise o ovom. :)

Ide Crvenkapica šumom i sretne nepismenog vuka. Pita je vuk: Crvenkapice, šta to nosiš baci? I Crvenkapica baci košaricu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 19:44 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Ma, sad sam igral s par prijatelja na bosanskom serveru. Bilo nas je 6. Inviteal sam ih još par, al nisu htijeli igrati, kraj polugodišta, pa.... Cijeli Balkan XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Sad sam pital HR_The_Butchera, Bug Game Server će biti privatan, samo za Bugov tim. Mi (puk) nećemo moći igrati s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

A zašto je onda prije par mjeseci(kad sam zadnji put gledao) na stranici pisalo:

Zašto postoji bug server?

-jer nam je dosadno da se igramo sami....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Znači definitivno je završeno sa BUG serverima?

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bugov server

oprostite na noob pitanju ali šta je FFOW????'

17 godina
neaktivan
Bug Game Server

Frontlines: Fuel of War.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: