Bioshock Infinite zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 3.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Bioshokcu NIJE dosao kraj. Sluzbeno je potvrđen i treci dio pod imenom Bioshock Infinite. Radnja se navodno premjesta iz vodenog grada u leteci grad, kako ce to izgledati vidjet cemo oko 2012. Vise informacija ovdje.

"Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God."- Jean Rostand(1894-1977)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Baš sam pogledao trailer i neznam, igra će vjerojatno biti izvrsna, ne čekujem ništa manje od Bioshocka, samo me zanima hoće li dobro izvesti promjenu settinga, jer je razlika između ove i prve dvije igre nebo i zemlja ( doslovno )...

Još uvijek nemogu zamisiliti Bioshock bez mora, splicera i naravno vječnog tandema BD i LS, nadam se da će barem neprijatelji ostati isti.

Btw. Evo

, dosta dobro napravljena, po njima se igra odvija 1912 ( tako su im rekli ), a radnja Bioshocka 1 i 2 1950ih, postavlja se pitanje otkud Big Daddy u onom akvariju onda.

Lik kojim igramo se zove Booker Dewite, i prvatni je istražitelj.

Još informacija o igri možete pronaći na Bioshock Wikii.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 9:52 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Bioshock Infinite
Oduvijek sam imao veliku zelju da odigram taj serijal. No nazalost, cekam punoljetnost.
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
Bioshock Infinite

ima već tema

klik

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
Oduvijek sam imao veliku zelju da odigram taj serijal. No nazalost, cekam punoljetnost.

wtf, šta će ti 18 godina da igraš bioshock????

ph3nom_gamer kaže...

ima već tema

klik

To su vjesti, ovo je tema o opcenito igri.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

kak sam napisao već pod vijestima; dok Bioshock infinite i batman arkham city izađu, iskočit ću iz kože....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...

kakve veze ima punoljetnost s igricom????

15 godina
odjavljen
xCode kaže...
Mentalist kaže...

Očito planira pošteno kupit original a teta koja prodaje mu nemoze prodati jer igra ima oznaku 17+...

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
Weky kaže...

Očito planira pošteno kupit original a teta koja prodaje mu nemoze prodati jer igra ima oznaku 17+...

Sumnjam da mu nebi prodala al dobro njegova krivica sto nece odigrat ovaj odlicni serijal...

15 godina
protjeran
Weky kaže...
xCode kaže...
Mentalist kaže...

Pa zar nisi procitao Moj PC...

Koliko si ga samo puta spomenuo...

15 godina
odjavljen

Zašto tati neobjasniš ljepo i mozda ti dozvoli?

15 godina
protjeran
Weky kaže...

Zašto tati neobjasniš ljepo i mozda ti dozvoli?

Mislis da nisam vec...

15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

predobro izgleda

trebali su se maknuti od rapturea jer su ga bioshock 1 i bioshock 2 su ga maximalno iskoristili

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

predobro izgleda

trebali su se maknuti od rapturea jer su ga bioshock 1 i bioshock 2 su ga maximalno iskoristili

Da, steta sto je originalni setting kakav je rapture trebao imati, izbacen iz produkcije. Shvatio sam da bi mi takav setting napravio Bioshock bar nekoliko redova velicine boljom igrom nego sto mi je sada.

Navodno nije uopce trebalo biti tehnologije, nego je planirano da sve bude bioloski uzgojeno. Tako su npr. planirali da audio-logovi, umjesto magnetofona, budu neka cudna masa mesa sa ushima i ustima. Vendori u originalu nisu bili coin-machines, nego uzgojeni robovi. Hacking nije bio preusmjeravanje struje, nego preusmjeravanje vise ADAM-a u roba, koji bi onda iz zahvalnosti spustio cijene ili bacio darove. A Rapture je trebao biti cijeli ekosistem, tako da bi tatice i sisterice bili u konstantnom dvoboju sa splicerima. Na kraju je sve to izbaceno osim skriptiranih sekvenci.

Nadam se da ce biti hrabriji sa ovim 'nastavkom' :-(

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
16 godina
protjeran
Bioshock Infinite

UGL bit ce odlicna igra :)

born to be gamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice