Bioshokcu NIJE dosao kraj. Sluzbeno je potvrđen i treci dio pod imenom Bioshock Infinite. Radnja se navodno premjesta iz vodenog grada u leteci grad, kako ce to izgledati vidjet cemo oko 2012. Vise informacija ovdje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš sam pogledao trailer i neznam, igra će vjerojatno biti izvrsna, ne čekujem ništa manje od Bioshocka, samo me zanima hoće li dobro izvesti promjenu settinga, jer je razlika između ove i prve dvije igre nebo i zemlja ( doslovno )...
Još uvijek nemogu zamisiliti Bioshock bez mora, splicera i naravno vječnog tandema BD i LS, nadam se da će barem neprijatelji ostati isti.
Btw. Evo
, dosta dobro napravljena, po njima se igra odvija 1912 ( tako su im rekli ), a radnja Bioshocka 1 i 2 1950ih, postavlja se pitanje otkud Big Daddy u onom akvariju onda.Lik kojim igramo se zove Booker Dewite, i prvatni je istražitelj.
Još informacija o igri možete pronaći na Bioshock Wikii.

wtf, šta će ti 18 godina da igraš bioshock????
To su vjesti, ovo je tema o opcenito igri.
kak sam napisao već pod vijestima; dok Bioshock infinite i batman arkham city izađu, iskočit ću iz kože....
kakve veze ima punoljetnost s igricom????
Očito planira pošteno kupit original a teta koja prodaje mu nemoze prodati jer igra ima oznaku 17+...
Očito planira pošteno kupit original a teta koja prodaje mu nemoze prodati jer igra ima oznaku 17+...
Sumnjam da mu nebi prodala al dobro njegova krivica sto nece odigrat ovaj odlicni serijal...
Pa zar nisi procitao Moj PC...
Koliko si ga samo puta spomenuo...
Zašto tati neobjasniš ljepo i mozda ti dozvoli?
Zašto tati neobjasniš ljepo i mozda ti dozvoli?
Mislis da nisam vec...
predobro izgleda
trebali su se maknuti od rapturea jer su ga bioshock 1 i bioshock 2 su ga maximalno iskoristili
predobro izgleda
trebali su se maknuti od rapturea jer su ga bioshock 1 i bioshock 2 su ga maximalno iskoristili
Da, steta sto je originalni setting kakav je rapture trebao imati, izbacen iz produkcije. Shvatio sam da bi mi takav setting napravio Bioshock bar nekoliko redova velicine boljom igrom nego sto mi je sada.
Navodno nije uopce trebalo biti tehnologije, nego je planirano da sve bude bioloski uzgojeno. Tako su npr. planirali da audio-logovi, umjesto magnetofona, budu neka cudna masa mesa sa ushima i ustima. Vendori u originalu nisu bili coin-machines, nego uzgojeni robovi. Hacking nije bio preusmjeravanje struje, nego preusmjeravanje vise ADAM-a u roba, koji bi onda iz zahvalnosti spustio cijene ili bacio darove. A Rapture je trebao biti cijeli ekosistem, tako da bi tatice i sisterice bili u konstantnom dvoboju sa splicerima. Na kraju je sve to izbaceno osim skriptiranih sekvenci.
Nadam se da ce biti hrabriji sa ovim 'nastavkom' :-(
UGL bit ce odlicna igra :)