Nedavno sam kupio gore navedenu igru.Uđem u meni sve radi, pogledo filmove sve 5.Idem ja igrat te odjednom lik se počeo vrtit u krug sam od sebe.Nikako ga nemogu zaustavit, miš funkcionira ali lik se stalno vrti u lijevu stranu.Molim pomoć pliz!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa reinstaliraj igricu ili provjeri da ti tipkovnica ili nes nije zastekalo ak oped se vrti onda ljepo vratis igricu i kazes da ti neradi i zamjenit ce ti
Probao sam deinstalirat igricu pa stavit na drugu particiju ali neznmam šta da radim.Probao sam sa drugom tipkovnicom pa sa drugim mišem, ništa.
ja sam prije imao sličnih problema. Dok bih igrao igru, nakon nekog vremena, npr. u Need for speedu zašteka se tipka i samo ide naprijed, ili kamo već. Ili dok igram neki fps, lik samo ode naprijed ili lijevo. Poludio sam. Sumnjao sam na drivere od tipkovnice, ali dok sam ih isključio, sad neznam da li sam popravio stvar, jer sam odmah ubrzo reinstalirao windowse i sad nemam problema. Ali problem je 100% bio softwerski
neznam, probaj iskljucit joystick ak ti je uključen...
Pa probat ću prvo nasnimiti drivere pa ako neide reinstalirat ću ponovno windowse.
Driveri su bili problem nanovo sam ih instalirao i sad sve radi.