BF3 ili MW3

poruka: 17
|
čitano: 3.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Dolazi raspust, a sa njim i dosada! Želim kupiti neku dobru pucačinu, gdje ću provesti mnogo vremena, i koja neće lako dosaditi!

Eh sada se dvoumim između Battlefield-a 3, i Modern Warfare-a 3!

Koju da uzmem, i gdje ću provesti više vremena, a uzmite u obzir da nisam igrao Call of Duty MW2 (Multiplayer), a da sam igrao BFBC2/BFBC2 Vietnam :)

Nemojte samo prepirke, izmedju CoD fanova i BF Fanova, želim pitati neutralce, kao što sam ja. Znači samo mi je bitna zabava tj. količina zabave, i da mogu igrati sa frendovima!

Unaprijed Hvala! {#}

57 Battlefield 3
21 CoD Modern Warfare 3
Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:14 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: BF3 ili MW3
Captain.Price kaže...

Dolazi raspust, a sa njim i dosada! Želim kupiti neku dobru pucačinu, gdje ću provesti mnogo vremena, i koja neće lako dosaditi!

Eh sada se dvoumim između Battlefield-a 3, i Modern Warfare-a 3!

Koju da uzmem, i gdje ću provesti više vremena, a uzmite u obzir da nisam igrao Call of Duty MW2 (Multiplayer), a da sam igrao BFBC2/BFBC2 Vietnam :)

Nemojte samo prepirke, izmedju CoD fanova i BF Fanova, želim pitati neutralce, kao što sam ja. Znači samo mi je bitna zabava, i da mogu igrati sa frendovima!

Unaprijed Hvala! {#}

Ja volim obe igre,iako mi je BF drazi,tako da sam ja kupio prvo BF3 a evo sad i MW3,na bf3 sam provodio gotovo sve slobodno vrijeme koje sam mogao dok mi nisu dosli nekakvi tehnicki problemi,tako da sam sad kupio MW3 da igram dok se to ne sredi.

Moja prporuka je ako mozes uzmi obe,a ako nisi u mogucnosti kupi prvo BF3 pa skupi kasnije lovu za MW3,no sto god kupis neces pozaliti :)

14 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Meni je MW3 dosta zabavniji i za sp i za igranje s frendovim online.BF mi je bolji jedino u grafici.Imam obje oriđi na Xboxu,i definitivno mi je bolji MW3 iako se mnogi neće složiti.

EDIT:Slažem se sa Logigamerom-Koju god da uzmeš nećeš požaliti :)

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:20 (donator_bubrega).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Ja uzeo obje i obje su dobre, ako želiš lijepšu grafiku i ludovanje po ogromnjoj mapi BF3. Ako voliš napucavanje onda MW3.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 ili MW3

Ovakvih tema ima bar 3, daj modovi lock!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Ja sam kupio prosli tjedan MW3... dnevno igram najmanje 2h... zabava do bola, igram survival s frendom. Prej*ben osječaj dok igraš s frendom s kojim si na skype-u. BF3 još nisam probal, ali mi ni za sad netreba. MW3 je odlično optimiziran i nije loša grafika (makar nije ni odlična naspram BF3). Ne možeš požaljeti ni za jednu igru. :)

Now you see me, now you don't :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

MW 3{#}

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako želite uzeti MW3 uzmite MW2 isto sve samo manja cijena :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
neaktivan
Od te dvije, Skyrim.
15 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Vidit ću da nekako uzmem i mw3, i bf3. Hvala!

A Skyrim ne bih uzimao jer nema podršku za mp, a isto mi je i da uzmem i da... {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema MP, ali te moze zadrzati pred ekranom cijele praznike + manje ces rage-quitati :P.
14 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

Iako sam CoD player, mrzim bl ops i mw3 jer su totalni propaliteti. CoD4 i MW2 FTW. Ali moja preporuka između BF3 i MW3 definitivno BF3.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

bf3

15 godina
BF3 ili MW3

Bf3, nudi puno više sati zabave dok ne svladaš sve mape i sva vozila i puške.

Zna biti prokleto zabavan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

minecraft

14 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

niti jednu. obadve su trash. bad company 2 si uzmi ako ces igrat pravi battlefield

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BF3 ili MW3

odgovarate na post star 2 godine :D

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka