Poštovanje, zanima me gdje mogu skidati besplatne pune igre. Sječam se da je bila neka stranica sa rječju warez ali sam zaboravio koja. Hvala, Andrija.
P.S. Nisam stavio kvačicu na rješenje pa sam poslao ponovno.
Poštovanje, zanima me gdje mogu skidati besplatne pune igre. Sječam se da je bila neka stranica sa rječju warez ali sam zaboravio koja. Hvala, Andrija.
P.S. Nisam stavio kvačicu na rješenje pa sam poslao ponovno.
Ja bi ti reko ali se bojim da ne dobijem ban,jer o piratstvu ovdje na smiješ razgovarat.
Ja bi ti reko ali se bojim da ne dobijem ban
PIRATSTVO je zabranjeno na ovom forumu covjece (pssst: al bum ti ja poslal pm..)
pa čovjek traži BESPLATNE igrice, mislim da to onda nije piratija, zar ne?
pa čovjek traži BESPLATNE igrice, mislim da to onda nije piratija, zar ne?
pa ja sam siguran da se warezom mogu skinuti i igre koje se ne placaju... LOL
flash i demo mozes skidat i sa stranica proizvodjaca
Ako te zanimaju Warez-i, radije si uzmi neki TorXXXt, oboje su jednako nelegalni
Vi bježite od bilokakvog spominjanja piratstva kao vampir od križa pa nećete pobrati karton ako spomenete piratstvo, samo ako dajete linkove... BTW besplatne igre još uvijek nisu piratstvo.
@autor - ne znam koju točno stranicu tražiš jer za skidanje besplatnih igrica ima mali milion stranica, a da ih pronađeš samo u googlu napiši "free games download".
ako želiš dobru stranicu za skidanje svega pošalji e-mail ili nešto tako i šaljem ti link.
Odi na www.miniclip.com
Flash igre
Ljudi, covjek trazi BESPLATE igre, ne pirate.
Imas http://www.free-games-net.com/
Potrazi tu igru Dink Smallwood, odlicna igra. Jednom je bila na BUG-ovom CD-u. cijela :D
EDIT:
the pirate bay
Evo jedna besplatna za koju san se zapalija :D
http://www.teeworlds.com/files/teeworlds-0.4.3-win32.zip
Uživajte :D
Evo jedna odlična web stranica za onlie igre, besplatne su naravno.
Ono što ovu stranicu razlikuje od ostalih jeste to da se bodovi mogu prijaviti i tako se takmičite sa ostalim igračima.
Zna li tko gdje mogu skinuti (link koji radi poželjan) belu za PC??
Naravno freeware.
Bacite oko na ovu odličnu okom ljepu stranicusa besplatnim igricama. Dušu dalo za ubit dosadu:
UranusGames
Bacite oko na www.playburninrubber4.com
Pzdrav.Jel znas gdje mogu skinuti koju dobru besplatnu igricu. Ako znas posalji mi link na mail vladislavus@net.hr
Ako očete besplatne igre uzmi na steamu Blacklight:Retribution ili skini Ghost Recon online, Planetside2 i Warface
skini emulator te romove i deri(jos uvijek prelazim metropolis zone)
Evo ima ovde na ovom sajtu igrice za decu igrica sa sege i nintenda ne moras skidati emulator ni rom-ove