Ne vidim te nista 53 serveru.
računam baze vektorskog prostora
Ajd pa javi kolike su kad izračunaš!
Ako u blogu napravimo 3 engie loadouta i onda možemo direkt u igri birati koji želimo onda je dobro a onako kako misle napraviti mi je svejedno.
opm?
opm?
U PM!
opm?
vidi se tko ide na predavanja, cyber ugledaj se, pa svi smo na istom faksu
on topic: netcode je OP
Evo ak kome treba discount code za origin.....15% ili 20%,mislim ;)
HMBT-6C65-2DAW-TJEQ-KADZ
Sinke, vražja posla...
rogovi su mi vec narasli
a mozda te i zena vara dok ti igras igrica hihihi
Ne znam, nisam igrao SINGLEplayer preko neta.
Ajd pa javi kolike su kad izračunaš!
Pa to bar svi znamo, odgovor je 42!
Evo ak kome treba discount code za origin.....15% ili 20%,mislim ;)
HMBT-6C65-2DAW-TJEQ-KADZ
i s tim popustom je igra skupa preko Origina. Bolje kupit preko Kinguina i ostalih, ili još bolje ne kupit ovo smeće
Ajmo, punite server:
battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1c52e959-e2a6-4593-b9f4-03d2fee7a8bf/Live-QA-Test-Server-1/
Je l' ima neko gtx 660 oc , ili mi neko od vas moze reci hoce dobro radi bf 4 na njemu 1920x1080
Je l' ima neko gtx 660 oc , ili mi neko od vas moze reci hoce dobro radi bf 4 na njemu 1920x1080
uz tvoj i3 jako slabo druze ako planiras MP igrat
inace graficka je veoma sposobna za BF4 ali i3 je prevelik bottleneck :)
Ma nema veze u pocetku jer negdje na ljeto mislim neki i5 ili i7 uzimati . Valda ce raditi dobro i vidi se razlika ?
Ma nema veze u pocetku jer negdje na ljeto mislim neki i5 ili i7 uzimati . Valda ce raditi dobro i vidi se razlika ?
onda ok,ali opet ti ostaje problem sto neces vidjeti nekog pomaka jer imas trenutno GTX 650ku a 660 ce biti bottleneckana svejedno
zar ti nije bolje cekati i ne kupovati sada tu graficku kada ces do ljeta imati bolji izbor grafickih odnosno jeftinije cijene :)
ali eto tvoj izbor druze ali za tvoj trenutni procesor jaca graficka ne pomaze nazalost.
onda ok,ali opet ti ostaje problem sto neces vidjeti nekog pomaka jer imas trenutno GTX 650ku a 660 ce biti bottleneckana svejedno
zar ti nije bolje cekati i ne kupovati sada tu graficku kada ces do ljeta imati bolji izbor grafickih odnosno jeftinije cijene :)
ali eto tvoj izbor druze ali za tvoj trenutni procesor jaca graficka ne pomaze nazalost.
Otkud ce na ljeto biti jeftinije cijene ?
Zato što će doći turisti, plivat ćemo u lovi i šta ja znam...
Zato što će doći turisti, plivat ćemo u lovi i šta ja znam...
..a mozda nas i ameri okupiraju pa ce biti valuta $........
Sinoć dobra partija, neizvjesna do samog kraja .
U sljedećoj je Veki na meni imao trostruki nemesis. Nema čim me nije ubijao, mislim jednom čak i ammo boxom. Kad te neće onda baš neće
Jedna od najneizvjesnijih rundi u zadnje vrijeme!
I da, u slijedecoj se Veki raspistoljio!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/453282142586081152/367122187/
Na meni je imao 15:3.
I onda sam nekoliko sekundi prije kraja napravio counterknife na njemu. Za kojeg jos uvijek smatram da nije fer.
U sljedećoj je Veki na meni imao trostruki nemesis. Nema čim me nije ubijao, mislim jednom čak i ammo boxom. Kad te neće onda baš neće
Da da, super partija. Izgubili su nakon što smo se probili do A zastave nakon što su nas stisnuli kod D i E.
Veki se raspistoljio? Bokte, ti si mene ubijao mislima. Cim vidim da me netko roknuo - ne moram ime ni gledati ...
A vidi tko je najbolji engi
(vjerojatno i jedini)
A vidi tko je najbolji engi
(vjerojatno i jedini)
Pa dobro morao je neko i tenkove popravljat
Pa dobro morao je neko i tenkove popravljat