Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.641.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
dejan1471 kaže...
ceco22 kaže...
dejan1471 kaže...

Je li tko proverio radi li ovo?

Ne da radi, vec sam dobio sve od premiuma. WTF :D Fila imas gajbu pive 

kako da napravim  onaj reg file u notepadu, ne daje mi tu opciju.Može mi tko pojasniti

Decki ovo radi,mogu igrat cajnu normalno.Kopiras ono u notepad i kad ides sejvat umjesto .txt stavis .reg,ja sam napisao cajna.reg a ti mozes sta ti srce zeli ugl tocno ovo kopiras u notepad

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 4\Xpack1] 

“Installed”=”True”

znaci sve zajedno kopiraj a ne samo key

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 23:11 (Blade Runner31).
13 godina
Friday kaže...
Pirat je čak 8 puta pokazivao mišiće (plavi post), danny samo 2 puta

Zanimljivo je što modovi nisu ni jedan post uređivali osim svojih. A osoba sa najviše edita vlastitog posta je fila sa 296 edita (bio je prvak i u BF3 temi po tom pitanju). Drugi je naravno cyber...

Uopce nisam bio svjestan da go toliko kakam ovdje!?? {#}

Friday kaže...

A ja, a ja??

LOL, kako si otišao na tanak led s tom slikom bez da si trepnuo {#}

A Antraks nista {#} A prilika.. ono...

Valjda se zaljubio pa mu neugodno nesto pisat...

bennyPro kaže...

Bez ultra grafike nema igre!

Jesi to ti?

Ovaj put odma napisi i stavi Benq logo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Basta kaže...
Friday kaže...

A rekli su da nikad od tebe ništa {#}

...sve dok nisam krenio u vrtić! :)

Mora se napomenut da se vrtić nalazio u lijepoj našoj Ukrajini, koja i dan danas šalje poklone nevine i blijede.{#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

A Antraks nista {#} A prilika.. ono...

Valjda se zaljubio pa mu neugodno nesto pisat...

Ma nisam ništa jer bi te morao citirati, a znaš da ne znam multiće radit pa bi se Pirat ljutio :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
RedRocco kaže...

Mora se napomenut da se vrtić nalazio u lijepoj našoj Ukrajini, koja i dan danas šalje poklone nevine i blijede.{#}

Ma suti, sad jedno vrijeme moram bit dobar, svasta se saznalo :)

17 godina
Skilledžija kaže...

Ma nisam ništa jer bi te morao citirati, a znaš da ne znam multiće radit pa bi se Pirat ljutio :P

Tzv. gangbang citiranje {#}

16 godina
odjavljen
HR_The_Butcher kaže...

To što se tebi problem ne manifestira ne znači da ne postoji. Vjerojatno igraš premalo da bi neke od njih skužio, ali za neke nema ni potrebe da ih skužiš - Dice ih sam prizanje, kao što je priznao one-hit kill. 

Recenziju si mi nazvao promašenom, ali ti je promakao glavni argument za moju konačnu ocjenu. OK, ne čita ti se...

Tebi je OK igri dati 50% jer koristi DLC model? Meni je to promašeno, jer je svaka igra danas takva, a na kraju "kažnjavaš" BF4 zato što radi ono što radi svaka igra danas. Napiši kolumnu i popljuj praksu 0-day DLC-a, tu ću se složiti. Jer, i prije više od desetljeća FPS igre su izlazile s jedva nekoliko mapa. Koliko ih je imao Quake 3? Pet komada. Koliko UT? Šest-sedam? Counter Strike, Kingpin, Half-Life i sl. Tada su igre izlazile s manje ekspanzija, skupljih i to bi bilo to. Danas, u vrijeme kad je sadržaj nekoliko puta kompleksniji za produkciju, imamo DLC-ove najavljene za praktički poduplavanje sadržaja u godinu dana. Ja se ne mogu sjetiti niti jedne igre koja se kod izlaska obavezala na 100% povećanje sadržaja u tako kratkom roku. Rado ću čuti kontra-argument.

Inače, unazad, u ovom trenutku nakon 69 sati mogu reći da nisam imao niti jedno rušenje igre koje nije uzrokovano padom servera (takvih sam imao), a nisam iskusio niti jedan ozbiljan problem u samoj igri, kao strašan desync (evil netcode) i sl. Nisam ni rekao da nema bugova (po tome je BF serijal poznat), ja kritiziram isključivo i samo izjave koje idu otprilike ovako: "igra ne radi, netcode ništa ne valja" i posebno "nikome igra ne radi, tko kaže drugačije, laže" - dakle, izjave koje su meni komične.

Kad DICE kaže "radit ćemo na netcodeu", to je damage control i znači: "valjda može bolje, upregnut ćemo stoku da nađe neko rješenje koje će bolje izgledati, uzet ćemo malo preciznosti, smanjiti rezoluciju fizike, povećati za metke... nešto ćemo srediti, samo ne tražite refund!". Pogledaj kako ide ARMA (3) - igra koja je zagrizla toliki dio kolača po imenu Nemoguće, da jedva radi i bugova ima na stotine tisuća.

D4RKR1DE kaže...
Tonči kaže...

Tonči, po tebi ispada da si ti jedini tu pametan a mi svi kojima se igra crasha smo retardirani jer neznamo iskonfigurirati software/hardware.

...

Ali očekujem da će igra raditi kao što je radilo i ostalih 20-ak igara koje sam igrao u zadnjih par godina, I to bez ikakvih problema.

...

Samo se na izlasku iz igre svaki put crasha(bf4 has st. work.). Tko zna šta će biti nakon sljedečeg patcha. A o onome kad ne možeš ući na neki server neda mi se ni govoriti. 

Eto, nhf. ali ja sam iz tvojih postova dobio takav dojam, da sam ja idiot a igra je savršena. A govorio si da ti se BF3 prva dva mjeseca stalno crashao, do patcha,

dok je meni radio sasvim dobro. I tada si vjerovatno bio razočaran kao i mi sad.

Ni u ludilu nemam takav stav niti to kažem. Pogledaj molim te ono gore kao objašnjenje (podebljano). Nisam ja za nikoga rekao da je idiot, na stranu to što volim podyebavati Antraksa i Ljudinu, jer to je više kao folklor. Da, rušio mi se BF3, bio neigriv, mrzio sam DICE, ali sam isto tako bio svjestan da većini radi odlično i nisam pljuvao igru više od par puta (zapravo PB koji je radio probleme). :)

Komentiram ove situacije koje prevladavaju, poput toga

- da se igra ne može ugasiti bez restarta:

"Dandy: "al na kraju sam i pronasao razlog lockanja...imam aktivan Mirilis Action! i kada mi se bf4 srusi on zadrzi zalokani bf4.exe  i bez restarta ne  mogu nista" - link

- ili toga da je problem netcode, na što sam rekao da je u većini slučajeva problem servera ili klijenta (serveri se uguše)

"Drahic: "Na jednom serveru gdje smo igrali skoro cijelo vrijeme,nikakvih problema,dropova,laga. Nakon sta smo promijenili server jer je ovaj prije bio pao,na drugom serveru uzas. Lagira,framedropovi sa 45 na 15 svakih par sekundi. Bas uzasno. " - link

- ili lag koji je uzrok postavki

"elponero53: "lag je nestao,stavio sam resolution scale normalno na 100%,prije sam stavio 200% pa izgleda da pojede fps" - link

- ili kad problemi s konekcijom također nisu problem igre

"forzzuk: "Izgleda da je popravljeno. Nekoliko puta otvarao portove, na kraju otvorio sve UDP i TCP te namjestio svoj Comodo FW, izgleda da mi je promakla 'stealth ports' sekcija nekim čudom." - link

I tako dalje, jer dakako, nikome igra ne radi.

Ima jedna anegdota vezana za ovo. Priča mi poznanik (game dev) kako su među hrpom prijava bugova i uvreda dobili i taj da se igra ruši i ne radi dobro na karticama s 1GB memorije, iako su napisali da je to dovoljno. Kad su konačno ustanovili gdje je problem, ispalo je da je cijenjeni korisnik u driverima grafičke kartice na silu (jer u igri nije ni moguće) nabrijao anizotropno filtriranje na 16X, što je efektivno povećalo zauzeće memorije nekoliko puta i tako jednostavno progutalo dostupnu memoriju i srušilo igru.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 10:33 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam jel netko već napisao ali DICE je reply na thread o FOV bugu i popravit će ga uskoro. 

Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

S koliko igrača najčešće volite igrat?

21 32
7 48
47 64
4 Ostalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Basta kaže...
RedRocco kaže...

Ma suti, sad jedno vrijeme moram bit dobar, svasta se saznalo :)

Usput Basta 28.12 je jednom prelijepom ukraine loveru rođendan pa ako možeš uletit sa kojom uvoznom pa je pošalji.{#}

16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Inače, moguće je da problem dijelom i jest u tome što nisam "prozor" pa su moje bitke uglavnom frenetična akcija u HC-u, gdje zbog lakšeg ubijanja, zaista u rafalima ne stigne ni zeznut netcode, lik je ionako mrtav odmah.
No, to je stvar za analizu drugi put.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ima li tko ovakav problem kao na slici?

Imam premium tako da mogu igrati čajnu... {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 1:07 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

A jesi downloadao Chinu? A ne samo onaj patch?

Klik na DLC pa Download.

Ili probaj naci server koji vrti sve mape, i nema oznaku China DLC.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Klik na DLC pa Download.

Skinuo sam DLC i igrao sam ju sinoć ali nakon nekog vremena mi više nije dalo da je pokrenem.

Čak niti restart ni repair instalacije nije pomogao.

Na ostale servere se mogu spojiti.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Klik na DLC pa Download.

Skinuo sam DLC i igrao sam ju sinoć ali nakon nekog vremena mi više nije dalo da je pokrenem.

Čak niti restart ni repair instalacije nije pomogao.

Na ostale servere se mogu spojiti.

Ako želiš to popraviti na "legalan" način, izbriši update folder pod battlefield 4 folderom i onda ponovo download patcha pa zatim chine early access. ili pogledaj prvi post na ovoj stranici od Bladerunnera.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

koliko imate busta.? ja i kad se sjetim upaliti uvjek ih ima da ih ne stignem ni potrošiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
letece_prase kaže...

koliko imate busta.? ja i kad se sjetim upaliti uvjek ih ima da ih ne stignem ni potrošiti.

2x 100%, 15x25%,11x50%, a dva dana prije samo imao još i 2x200%

Mislim da su pretjerali, boostovi su definitivno OP kao i Battlepackovi. {#}

EDIT: Još sam jučer prije spavanja otvorio battlepack i dobio 25,50 i 100%

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 11:39 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Šta je najbolje od detalja spustit za što veći FPS u Mp-u? A da ne utječe na vidiljivost neprijatelja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Glupi Origin mi svaki put zadnja 2 dana kad se upali provjerava dali ima China Rising, krene skidat i onda stane, tek onda mogu igrat.

Danas me ne pusta igrat bez skidanja nekakvog ?patcha? od 885MB. Nigdje nema nikakve obavijesti, jel nekom jos skida.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 12:24 (pamark).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Čuo sam od prijatelja da i njemu skida, ali meni još nije došla nikakva obavijest.
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

- ili toga da je problem netcode, na što sam rekao da je u većini slučajeva problem servera ili klijenta (serveri se uguše)

"Drahic: "Na jednom serveru gdje smo igrali skoro cijelo vrijeme,nikakvih problema,dropova,laga. Nakon sta smo promijenili server jer je ovaj prije bio pao,na drugom serveru uzas. Lagira,framedropovi sa 45 na 15 svakih par sekundi. Bas uzasno. " - link

Ovo!

Kako to Dice moze rijesiti?

Ima jos gora situacija nego sto Astra kaze! Vec neko vrijeme pratimo servere i stavljamo u favorite one di dobro radi igra. No recimo jedan od servera sada radi odlicno i sve do ranih vecernjih sati, a onda se sve pokvari. To se desava vec par dana za redom, izgleda da kad se pojaca opterecenje mreze, serveri pocinju patiti!

Isto tako na nekima je igra u banani non-stop.

Citajuci iskljucivo probleme koje prijavljujemo na ovom forumu dolazim do sljedecih zakljucaka;

1. Igra nevalja jer pojedinci imaju problema sa svojim hardverom i softverom, ali nece da to prihvate pa su krivi Dice i EA jer su izdali poluproizvod. 

2. Igra nevalja jer neki serveri imaju problem u relaciji kijent-server pa dolazi do gusenja mreze, ali opet su krivi Dice i EA jer su izdali poluproizvod.

3. Igra nevalja jer je hrvatska mrezna infrastruktura u banani i veze su nam smijesne pa se paketi gube na sve strane, ali su krivi Dice i EA jer nisu to optimizirali!

4. Igra nevalja jer su Dice i EA pokusali rijesiti stavku 3. pa padamo u zaklonu ili prije no izadjemo iz zaklona! No da krivi su!

5. Igra nevalja jer su nam izbili pare iz djepa dok smo kupovali macka u vreci na sljepo i na povjerenje i nedaju povrat novca za poluproizvod! E tu su gamad, ali smo sami krivi!

6. Igra nevalja jer favorizira njubeke, a pr0zori moraju igrati sa famasom da bi istaknuli skill! Otvoreno za diskusiju, ja sam NOB pa mi odgovara!

7. I love this game! {#}

8.I love BUG forum! {#}

9. Bez izjava ljubavi, ali i vi ste mi, vecina ovdje, prirasli srcu!

Ajmo sad pucati!

14 godina
neaktivan
pamark kaže...

Glupi Origin mi svaki put zadnja 2 dana kad se upali provjerava dali ima China Rising, krene skidat i onda stane, tek onda mogu igrat.

Danas me ne pusta igrat bez skidanja nekakvog ?patcha? od 885MB. Nigdje nema nikakve obavijesti, jel nekom jos skida.

I meni tako. Kliknem play now i igram normalno.. Budu rješili valjda, nije neki problem.

Mali_Playa
17 godina
MV_gamer kaže...
pamark kaže...

I meni tako. Kliknem play now i igram normalno.. Budu rješili valjda, nije neki problem.

Meni isto bude povremeno tako, stisnem Play Now i nema problema, igram.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
Jack Sparrow kaže...
letece_prase kaže...

Svi otvaraju battlepackove, dobivaju boostove, samo ja ne dobivam ništa. Sinoć sam igrao s frendovima, pričaju kako imaju 20-30 neiskorištenih boosteva 50-200%, a ja sam u 46 otvorenih battlepackova dobio 7 boosteva, 1x 100% u veteran battlepacku, 6x 25% i jedan 50% {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta kazete na ovo da DICe nece raditi na sljedecem Battlefield-u ?

Sto je za ocekivat posto vec rade na Mirrors Edge 2 i Battlefrontu-u, samo se nadam da EA nece ubiti jos jednu igru koju volim.

Najvjerovatnije mozemo ocekivati BFBC3 ili BF 2143.

Samo neka DICE dovrsi sta je zapoceo sa BF4 prije svega.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
desh kaže...

6. Igra nevalja jer favorizira njubeke, a pr0zori moraju igrati sa famasom da bi istaknuli skill! Otvoreno za diskusiju, ja sam NOB pa mi odgovara!

Hmm, probao sam FAMAS i čini mi se fantastičan. Mislim da je jedna od najboljih pušaka u igri.

Neki serveri na kojima igram imaju redoviti reboot u neki kasni sat. Inače, neke kompanije koriste dosta slabe mašine za previše servera pa se isti guše i to stvara probleme. Štos je da treba naći servere koji rade dobro, kako si rekao, i igrati na njima.

14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Jack Sparrow kaže...
letece_prase kaže...

Svi otvaraju battlepackove, dobivaju boostove, samo ja ne dobivam ništa. Sinoć sam igrao s frendovima, pričaju kako imaju 20-30 neiskorištenih boosteva 50-200%, a ja sam u 46 otvorenih battlepackova dobio 7 boosteva, 1x 100% u veteran battlepacku, 6x 25% i jedan 50% {#}

Ovako nekako? {#}

Ako se dobro sjećam, prije početka ovih double xp dana bio sam 49 lvl, sad sam 91. Iskoristio sam jedno 2-3 200%, 100% boosta. Ove manje niti ne brojim.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

kako igra stoji sa optimizacijom? jesu ista popravili od bete...Beta mi je se skroz lose vrtila,a imam komponente stare cetiri godine phenomIIx4,4870 i 8 gb of ddr3 ram

0 0 hvala 0
13 godina
desh kaže...

7. I love this game! {#}

8.I love BUG forum! {#}

9. Bez izjava ljubavi, ali i vi ste mi, vecina ovdje, prirasli srcu!

Ajmo sad pucati!

Oho neko je dobio pice... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice