@Cyber pati...ja imam ljepši tenkić
Smrc, prekrasno!
Gdi ti je lakiraona?? Ja bi takve bojee!
Dobio ih i ja, u jednom Battlepacku sam otključao taj Naval paint - ide na sve puške i vozila...
@Cyber pati...ja imam ljepši tenkić
Smrc, prekrasno!
Gdi ti je lakiraona?? Ja bi takve bojee!
Dobio ih i ja, u jednom Battlepacku sam otključao taj Naval paint - ide na sve puške i vozila...
Ima li itko od vas problem kao ja da ne može igrati bf4 beta, naime tijekom loading screena igra se zamrzne.
Računalo = Moj PC
Moraš naučit igrat. Inače, svima nema čekanja za lean, a zapinjanje je isto skill. To se vježbom nadoknadi. :)
A za trčanje k'o muva bez glave, uvijek imaš Call of Duty. :)
A sta za trcanje + koristenje glave?
Bokte dok krene trcat ja dobijem proljev. Kao da su na paraolimpijadi kupili parametre za kretanje vojnika.
To sam mu htio ja napisati al nisam htio biti pregrub.
Cod je smece, zapravo... BF4 je smece :D
Cod je smeće kao i svaka igra koja se natječe s njim.
CoD je nekoć davno bio dobar, kao i svaka igra koja se s njim natjecala.
Bokte dok krene trcat ja dobijem proljev. Kao da su na paraolimpijadi kupili parametre za kretanje vojnika.
A sad za ozbiljno: trčiš li ti ikad IRL? Kako ide tvoje kretanje trčanja i tvoje trčanje? Zaboga, pa BF4 to bolje odrađuje od ARMA-e skoro. Čak je malo prebrz - obično hodanje je zapravo polu-trčanje, a trčanje je zapravo žestoki sprint. Hodanja u BF4 ni nema.
pa kad smo kod toga kretanje, zvukovi i ponasanje pusaka u bf4 mi vise lici na slow motion CoD nego na bf3
Mislim da se razumijemo, ima svojih pluseva i pomaka u odnosu na BF3.
Recimo zvuk je fenomenalan i tako jos neke stvari.
Ali gameplay je uzasan!
I sto je najsmijesnije, ja nemam nikakvih problema sa lodanjem, izbacivanjem iz igre itd, da imam jos i to :D.
Ovo za lean je toliko retardirano da se jos uvijek cudim tome. I da, nisu rijesili pucanje kroz prepreke.
A sad za ozbiljno: trčiš li ti ikad IRL? Kako ide tvoje kretanje trčanja i tvoje trčanje? Zaboga, pa BF4 to bolje odrađuje od ARMA-e skoro. Čak je malo prebrz - obično hodanje je zapravo polu-trčanje, a trčanje je zapravo žestoki sprint. Hodanja u BF4 ni nema.
joooj daj ne lupetaj, dali ti u IRL kad pokupis 4-5 metaka, ili tenk opali granatu 3m od tebe izvadis healt pack iz guzice i trcis dalje....
Smece odvratno!
Uninstalirao... Jos jedna sansa kad izadje ali da nisam kupio, sigurno ne bih dao svoje pare za ovakvo smece!
Lean je takvo smece isuse BOZE!!!!!!!!!!! TKo je retardiran odlucio da se stavi da cekas 1h i onda automatski dobijes opciju umjesto da stave Q I E ili tako nesto kao svi normalni.
Drugo, igra je spora da ne moze biti sporija!
Zapinjanje za lutke, za stolice, za svaku PM... , opalim u tenk, skocim prema zidu i zapnem za lutke i ne mogu se maknuti! To je kap koja je prelila casu!
Mapa je kemperska do bola, izbornici su sve samo ne intuitivni... ma, nikad vise preorder! NIKAD!
ja cekam final verziju , ako nista razumio sam da imamo 7dana od izlaska za povrat novca pa necu jos zuriti. Jedino sto me moze odgovoriti od povrata je da druge mape budu bolje i da nema vise ovakve dominacije pjesadije nad vozilima.
Kako to misliš lean? Pa što fali leanu sada? Mnogo je bolji i intuitivniji. Kakvo pucanje kroz prepreke?
Pa trcim sigurno brze nego ovi u bf4.
Ima li itko od vas problem kao ja da ne može igrati bf4 beta, naime tijekom loading screena igra se zamrzne.
Računalo = Moj PC
Prvi glas! Mislim da jos nije bilo tog problema!
Salim se
Tisuce ljudi ima taj problem, bar koliko vidim na Battlelog forumu.
Na svakoj strani ovdje na temi se to pitanje ponavlja bar jednom.
Procitaj odgovore na zadnje 3-4 strane, uglavnom su uvijek isti.
http://www.bug.hr/anketa/koji-dva-fps-serijala-igara-vam-drazi/94557.aspx
Kako to misliš lean? Pa što fali leanu sada? Mnogo je bolji i intuitivniji. Kakvo pucanje kroz prepreke?
Ma daj, nema opcije da se nagnes nego moras cekat... ahahha ! DAj molim te!
Sto se tice pucanja kroz prepreke, znaci sakrijes pusku ispod razine zida i rokas kroz zid. Cak ni nisan ne vidis.
Ja probao prije nego sam uninstalirao.
Ona crvena glupost , izgleda kao mali vrh krova. Kroz to sam pucao bez problema bez da vidim nisanom preko.
Ma daj, nema opcije da se nagnes nego moras cekat... ahahha ! DAj molim te!
Sto se tice pucanja kroz prepreke, znaci sakrijes pusku ispod razine zida i rokas kroz zid. Cak ni nisan ne vidis.
Ona crvena glupost , izgleda kao mali vrh krova. Kroz to sam pucao bez problema bez da vidim nisanom preko.
Nije stvar čekanja nego se moraš namjestiti..... retardirano jest ali funkcionira začuđujuće dobro kada jednom skužiš mehaniku.
Jedino što se ja na to ne mogu nikako naviknuti nego istrčavam ko budala pred metke.... ali zato ovi moji dobro skuže poziciju neprijatelja i nabiju si dobar k/d :DDDDDDDD
Ali što moraš čekati? Ništa ne čekaš. Ti si čekao?! LOL ROFL. Trebaš jednostavno nišaniti (desni klik) i to je to. Nema čekanja! Nije ni čudo da si čekao 1h i ništa se nije dogodilo...
Inače, napravili su da ti vojnik koji traži od tebe medpack/ammopack maše rukom i viče. Ja i astra smo se gledali i mahali si, pišali smo od smijeha. predobar mali dodatak.
Meni je Astra pokazao srednji prst kad mu nisam bacio ammo
Ali što moraš čekati? Ništa ne čekaš. Ti si čekao?! LOL ROFL. Trebaš jednostavno nišaniti (desni klik) i to je to. Nema čekanja! Nije ni čudo da si čekao 1h i ništa se nije dogodilo...
LOl, to je bila sala.
Normalno da nisam cekao, samo je glupo sto nije kao u armi stisnes tipku i gotovo. Kakvo mrtvo namjestanje?
Nema ni namještanja: kad si na rubu bilo čega iza čega možeš viriti, automatski viriš kad nišaniš i to je to.
Nije bila šala. Očito je u više postova da si mislio da treba čekati i da te iznerviralo što, koliko god da čekaš, ne leanaš. :) Nemoj se sad izvlačit. :)
Evo i ja instalirao betu...probao odmah stavit sve max..pa to šljaka kao ludo...;-)))ali nekak mi čudna grafika..xd
Što više igram, igra je bolja.
Ali grafiku nikako ne mogu shvatit.
Od kud su vadili teksture, iz Juhu-hu?
Zanimljivo jer sam primjetio u tenku kad pucam blizu neke prepreke i nekad cak dosta iznad nje da pogodi taj nevidljivi rub a ne preko,jel primjetio netko to
Gdje je nestao recoil? Doslovno okečim do kraja šaržera i to je to.
Nema ni namještanja: kad si na rubu bilo čega iza čega možeš viriti, automatski viriš kad nišaniš i to je to.
Nije bila šala. Očito je u više postova da si mislio da treba čekati i da te iznerviralo što, koliko god da čekaš, ne leanaš. :) Nemoj se sad izvlačit. :)
e ja bi da možemo lean sa Q i E kad god želimo a ne da nam igra diktira kada možemo.konzole nemaju dovoljno tipki pa si nama stavili tako.
dobro možda ne Q i E ali npr stisneš ALT i A ili D.problem solved i ima smisla.
Smece odvratno!
Uninstalirao... Jos jedna sansa kad izadje ali da nisam kupio, sigurno ne bih dao svoje pare za ovakvo smece!
Lean je takvo smece isuse BOZE!!!!!!!!!!! TKo je retardiran odlucio da se stavi da cekas 1h i onda automatski dobijes opciju umjesto da stave Q I E ili tako nesto kao svi normalni.
Drugo, igra je spora da ne moze biti sporija!
Zapinjanje za lutke, za stolice, za svaku PM... , opalim u tenk, skocim prema zidu i zapnem za lutke i ne mogu se maknuti! To je kap koja je prelila casu!
Mapa je kemperska do bola, izbornici su sve samo ne intuitivni... ma, nikad vise preorder! NIKAD!
ja cekam final verziju , ako nista razumio sam da imamo 7dana od izlaska za povrat novca pa necu jos zuriti. Jedino sto me moze odgovoriti od povrata je da druge mape budu bolje i da nema vise ovakve dominacije pjesadije nad vozilima.
7 dana od izlaska ili 24 sata od prvog pokretanja, zavisi sto bude prije
Nakon igranja bete mogu reci da mi je BF3 u svakom pogledu bolji. Neki BF4 nazivaju BF3.5, ali ja mislim da bi to bila uvreda za BF3.
Oruzja se cudno ponasaju,hitbox-ovi su cudni,battlelog neintuitivan, gameplay se uglavnom svodi na kampiranje pred vratima liftova ili na vrhu zgrada...
Ne vrijedi tih 60 eura + 50 za premium.
Jednom sam to slucajno iskoristio dok sam provjeravao da li se moze pucati kroz prepreku, i to tamo.
Do tada to nisam ni jednom iskoritisti ili pokusao korisiti.
Primjetio sam da se debil sam namjesta bez da ja to zelim, i da se nisam mogao leanati kad sam to htio.
Nikakvo cekanje ili pokusavanje. Nego nema tipke za lean i to je retardirano, hvala bogu da armu igram vec zadnjih dvije godine pa znam kako lean treba izgledati.
Primjetio sam da se debil sam namjesta bez da ja to zelim, i da se nisam mogao leanati kad sam to htio.
Nikakvo cekanje ili pokusavanje. Nego nema tipke za lean i to je retardirano, hvala bogu da armu igram vec zadnjih dvije godine pa znam kako lean treba izgledati.
Da sam radi,ako je prepreka kad cucnes malo iznad tvoje glave,kao blok ili slicno kad kliknes ads on ce se podignut da mu viri glava tako isto i sastrane e sad jel dobro ili nije jos nisam odlucio jer nekad to ne zelim a on bas to napravi.
Mislim da se razumijemo, ima svojih pluseva i pomaka u odnosu na BF3.
Recimo zvuk je fenomenalan i tako jos neke stvari.
Ali gameplay je uzasan!
I sto je najsmijesnije, ja nemam nikakvih problema sa lodanjem, izbacivanjem iz igre itd, da imam jos i to :D.
Ovo za lean je toliko retardirano da se jos uvijek cudim tome. I da, nisu rijesili pucanje kroz prepreke.
nisu oni rješili bf3 do danas kako spada pa tako neče ni bf4, normalna je stvar kad igramo da se dosta energije utroši na prekoravanje dice-a i igre
Gdje je nestao recoil? Doslovno okečim do kraja šaržera i to je to.
Rocoil je naspram BF3 minimalan.