- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NIje striktno BE EF 4 no za kog vraga mi se sad stalno ovo pojavljuje?
Niko, ponavljam niko živ nema mooj log in nit sam ikad ulazio ili koristio Oriđin na iti jednom računalu osim na svom.
Neko ti koristi account, nema sta drugo biti.
NIje striktno BE EF 4 no za kog vraga mi se sad stalno ovo pojavljuje?
Niko, ponavljam niko živ nema mooj log in nit sam ikad ulazio ili koristio Oriđin na iti jednom računalu osim na svom.
Ako ti se malo malo resetira konekcija, hoće se to pojaviti...
ili ako si na kompu u vrijeme redovitog restarta rutera a origin upaljen, kad nestane konekcije i oped dođe, to shvati kao novi login jer nije odradio log-out.
gle ja sam to dobijao kada sam skinuo sa partis.si stranice bf 5.5gb i kopiro u folder origin games..
I kad pokrenem igru iz toga di sam kopiro to se pojavi... pokreni origin prvo a ne de si to kopiro ako je do toga
S malo tweakanja i5-3570K na 5GHz framerate je na 60 FPS i lakše je igrati: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/386189868230090816/306775537/
Meni je sa mojom konf. avg fps oko 45 i zadovoljan sam. Ide sve ok bez trzanja na high postavkama i 1080p.
Također bolje pašu 327.23 driveri nego novi beta driver.
Nemam problema sa logiranjem na servere,valjda imam sreće.
Što se tiče same igre ok mi je,ne želim previše polemizirati pošto je to ipak beta.
Mislim da će finalni proizvod biti dosta bolji i da neću zaboraviti na bf3 kao što sam na bfbc2 kad je bf3 izašao.
Nisi jedini. Eto već 248 stranica o istom problemu LINK. Kažu ovi iz DICEa da su identificirali problem.
Probaj napraviti update windowsa, update punkbustera, ugasi teamviewer, stavi najnovije drivere(beta), pokreni repair igre, probaj ući na servere s manje ljudi. Te stvari su nekim ljudima pomogle.
probao sve,iman problem da mi igra stoji stalno na loading screenu ima li neko rijesenje?
Sa 30fps na low(naravno fps dropovi jako česti) na 30-50 fps(Uz dropove sa suppresionom na 20 fps-a) radi skoro stalno fluidno na Auto postavkama(Medium-high sa SSAO) na 1080p
8.1 nakon 8 ili nakon 7?
@Tonči Dva pitanja. Zašto? Čemu?
Valjda jer su kreteni ...
poklonjenom konju se ne gleda u zube.
Sa 30fps na low(naravno fps dropovi jako česti) na 30-50 fps(Uz dropove sa suppresionom na 20 fps-a) radi skoro stalno fluidno na Auto postavkama(Medium-high sa SSAO) na 1080p
8.1 nakon 8 ili nakon 7?
8.1 nakon 7
8.1 nakon 7
Ma ja sam isto bio kao protiv,fol metro i to pa mi nece sjest i cujem onda da su brzi od sedmice,stavim i imam sta vidjet,sistem mi je brzi 20 ak posto samo promjenom windowsa a metro ni nevidim jer mi se boota direktno na desktop.Sve skupa su odlicni tako da ih mogu preporucit a eto bio sam protiv do pred mj. dana
red screen of death, da vidimo kolko nas ima, ja sam ga dobivao sa dve 6850, sa dve 560ti mi uopće ne dolazi.
0 | Da |
---|---|
27 | Ne |
8 | Neigram uopće bf4 |
Igra je okej, ali BF3 je meni trenutno puno bolji, možda je do mape, ali sve izgleda ko neki crtić.
A čemu forsirat nešto što ne ide? čemu taj nepotrebni ponos i žrtvovati fps za postavke koje grafa ne može izvući.
Isključi sve i stavi na low da ti bude igrivo a ne se forsirat kako većina radi i onda plače za fps.
Ja je igram na 7950 pa sam pola toga pogasio, odigrao par rundi na ultra da vidim malo i onda pogasio.
Ja sa svojom konfom imam 40-70 FPS-ova na High na 1080p s uključenim Frapsom. Driveri su 13.10 Beta2. Što mislite hoću li punu verziju moći goniti na medium na 1080p ?
Ja sa svojom konfom imam 40-70 FPS-ova na High na 1080p s uključenim Frapsom. Driveri su 13.10 Beta2. Što mislite hoću li punu verziju moći goniti na medium na 1080p ?
Vrlo vjerovatno da, jer finalna će biti bolje ispolirana a i driveri će u međuvremenu izaći.
Ovo govorim svoje mišljenje, neam nekakvih sigurnih vijesti da to potvrde.
Ugl. bumo vidjeli, 29.10.
A čemu forsirat nešto što ne ide? čemu taj nepotrebni ponos i žrtvovati fps za postavke koje grafa ne može izvući.
Isključi sve i stavi na low da ti bude igrivo a ne se forsirat kako većina radi i onda plače za fps.
Ja je igram na 7950 pa sam pola toga pogasio, odigrao par rundi na ultra da vidim malo i onda pogasio.
Pa to je samo testno,ide sve na medium ili low.
Stvarno me razlika između win 8.1 i win 7 iznenadila
jedna reč UZAS -.-'
znaci sve mi je na ultra postavkama a grafika katasrofa :S
jel tako i vamo ili ???
I meni je tako. Užas. Prebacio sam se na CS:GO, i uživam.
Evo ja se već naigrao ohoho.Ne znam u čemu je fora ali kod mene sve ide odlično nema fps dropova ,laga ... na 1080 p high i ultra postavle slično kako je i beta bf 3 išla s time da sam onda imao ati 5870 grafu.Windowsi oriđiđi redoviti update nemam upaljeno xxx
programa i sve radi odlično.Mislim da sigurno nije problem u vašem hardveru jer koliko vidim pristojne mašine već mora se igra klati s softverom koji imate,programčići , neredovito updajtani Windovsi ii tako to.Iz iskustva od frendova znam da je obično neka sitnica ,program u pitanju a developerima se onda skida sve po spisku.
Ja vjerujem u DICE rješiti će se te stvari . Ljudi znam da je frustrijajuće kad ne radi kako treba i ja bih piz....Moji dojmovi su da mi je igra odlična nije revolucionarna u odnosu na BF 3 ali je i dalje najbolji FPS .Zvukovi su poboljšani ,grafika isto a konačan sud će se moći donijeti kada igra bude finalizirana i rješeni bugovi i tehnički problemi ,zato i služi beta.Dajte mi primjer tko još daje betu da možeš isprobati igru .Cod sigurno ne jer bi im prodaja bila bar za trećinu manja nego što ju imaju.
Evo ja se već naigrao ohoho.Ne znam u čemu je fora ali kod mene sve ide odlično nema fps dropova ,laga ... na 1080 p high i ultra postavle slično kako je i beta bf 3 išla s time da sam onda imao ati 5870 grafu.Windowsi oriđiđi redoviti update nemam upaljeno xxx
programa i sve radi odlično.Mislim da sigurno nije problem u vašem hardveru jer koliko vidim pristojne mašine već mora se igra klati s softverom koji imate,programčići , neredovito updajtani Windovsi ii tako to.Iz iskustva od frendova znam da je obično neka sitnica ,program u pitanju a developerima se onda skida sve po spisku.
Ja vjerujem u DICE rješiti će se te stvari . Ljudi znam da je frustrijajuće kad ne radi kako treba i ja bih piz....Moji dojmovi su da mi je igra odlična nije revolucionarna u odnosu na BF 3 ali je i dalje najbolji FPS .Zvukovi su poboljšani ,grafika isto a konačan sud će se moći donijeti kada igra bude finalizirana i rješeni bugovi i tehnički problemi ,zato i služi beta.Dajte mi primjer tko još daje betu da možeš isprobati igru .Cod sigurno ne jer bi im prodaja bila bar za trećinu manja nego što ju imaju.
grafika?
ne znam druze ja sve na ultra sa mojim kompom nije mi nestto :/
cak mi je bolje u bf 3
Istina ali znalo se da će biti zahtjevnije od BF 3 za potpuni užitak treba žrtvovati pare.Ma ići će to pristojno i na slabijim mašinama samo će trebati prilagoditi postavke .
nadam se ..
jedna reč UZAS -.-'
jel tako i vamo ili ???
cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sto ti je zanimljiva. nikada necu razumjeti ove graficke ovisnike.
jedna reč UZAS -.-'
jel tako i vamo ili ???
cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sot ti je zanbimljiva. niakda necu razumjeti ove graficke ovisnike.
Po meni sve mora biti u kompletu prva je igrivost jasno ali grafika je također bitna kao i zvučna kulisa i ostale "sitnice" da nije tako svi bi igrali samo TETRIS.
jedna reč UZAS -.-'
jel tako i vamo ili ???
cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sot ti je zanbimljiva. niakda necu razumjeti ove graficke ovisnike.
koja zabava p.m. uzas je igra nit igriva nit zanimljiva barem ovo beta **anje... sta treba igrat super maria po tvom