Nego igra li iko ovaj pew pew shooter novi?
Beta kreće od 16:00 tak da vjerojatno ne
Ceco the glitcher je nabavio Early bera access keyeve.
Al kolko vidim, vise ne rade. Dujo je ulovio jedan.
Fly vpn.... Downloadaš, LogIn vpnu Pass vupi.... Spojiš se na rusiki neki server..... uđeš u igru i enjojaš......
I još jedna stvar.... Marijanoviću ako nemaš život nađi hobi prestani prijavljivat ljude zato šta pomažu drugima... Jado jadni.
I još jedna stvar.... Marijanoviću ako nemaš život nađi hobi prestani prijavljivat ljude zato šta pomažu drugima... Jado jadni.
O čemu ti? Koji ti je q? Šta bi to što sam označio zelenim trebalo značiti? Di su te vjetrenjače na koje nasrćeš?
E ovako ne moze ... Ja sam se tu nabrijao gledati konflikt iz bliza a ova 2 ni makac. Zasto dujo kaze liitu da je jadan a zasto liit sugerira da je dujo don quixote?
Bez nekih cinjenica mogu samo spekulirati da se desilo nesto sto ima veze sa masturbacijom, vjetrenjacama i Zeljkom Joksimovicem.
E ovako ne moze ... Ja sam se tu nabrijao gledati konflikt iz bliza a ova 2 ni makac. Zasto dujo kaze liitu da je jadan a zasto liit sugerira da je dujo don quixote?
Bez nekih cinjenica mogu samo spekulirati da se desilo nesto sto ima veze sa masturbacijom, vjetrenjacama i Zeljkom Joksimovicem.
Etp, za tvoju informaciju i da ti se umanji zijevanje, nisam napravio ama baš ništa i onda me odjednom tu neki random lik proziva za nešto a uopće nemam blage o čemu se radi.
Nego, jesi našao kakav Hobi?
Zašto si prijavia cecu jer je dava ključeve za early betu??
Nego, jesi našao kakav Hobi?
Imam ih i previše a skoro pa i nemam vremena od posla.
Kakva je sad to opsjednutost mojim hobijima i zašto je "Hobi" napisan s velikim slovom?
Zašto si prijavia cecu jer je dava ključeve za early betu??
Kakvu betu, o čemu ti?
Položia si.
Položia si.
Šta?
Pozdravia te Ivan.
Laku noć ekipa! Od sutra - imate člana u Dublinu. Oscar Mike...
S(p)retno stari! :) Break a leg!
Kakva je situacija s prebjezima na Star Wars?
sretno i posalji razglednicu
Si vidio Battlefront temu?
Ljudima je uglavnom OK, al rijetko tko piše da će ju jako dugo igrati.
Nego, osim popunjenosti svih servera neko vrijeme, i nemogućnost pokretanja igre u početku, kasnije nikakvih problema.
Ajd da mogu reći da su me DICE i EA ovaj put ugodno iznenadili.
Da se bar tako nastavi i za slijedeći BF
Htio zaigrati Battlefront, kaže da mi treba noviji driver.
S obzirom na neugodna iskustva s novijim driverima, ne hvala...
Prebjezi se vraćaju na BF jer je taj SW čisto konzolaško napucavanje bez mozga i taktike. Zanimljivo ekipi 12-18 ali ako hoćeš planirano nešto raditi po mapi, zaboravi. Pola vremena sam tražio powerup za walkera. Jedino onaj drop zone ima nekakvog smisla (varijanta CQa) ali to je to.
BTW, već ima cheatera
BTW, već ima cheatera
U svakoj beti BF-a su se već testirali čitevi, tako da me to nimalo ne čudi.
Čujemo se pajdo, ponesi otamo koju bocu Irish coffee za kad pođemo na janjetinu next time
Nek je sa srećom.
Možda u dogledno vrijeme budemo i komšije, nikad se ne zna.
Može pomoć u skupljanju BOW-a?
Na ovom sam serveru:
Imam Whiteout dogtag.
Malo AS-a kojeg tako malo ljudi još igra
Sredi onaj pocetak. Ljudi izgube volju nakon dvije minute nicega. Sva sreca pa YouTube ima editor pa nemoras uploadati.
Malo AS-a kojeg tako malo ljudi još igra
Sredi onaj pocetak. Ljudi izgube volju nakon dvije minute nicega. Sva sreca pa YouTube ima editor pa nemoras uploadati.
Tnx. Nisam to ni vidio. A editor, ajme majko, duže traje obrada video nego što bi trebalo da ga uploadam opet izrezanog kak spada