- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednino me hebe to što je benzinac i što ima 3-oje vrata.E sad, zamislite kako je krcati dvoje male dice i stavljati ih u auto sjedalice.
Ubaciš ih u gepek
Se.eš?
Pa jesi ti vidio koliki je gepek u clitorisu?
Se.eš?
Pa nije vrag da ne stane dvoje male dice unutra? Ili bar jedno, drugo zavežeš na krov ako ima nosače

Se.eš?
Pa nije vrag da ne stane dvoje male dice unutra? Ili bar jedno, drugo zavežeš na krov ako ima nosače
Pa stane, al bez sjedalica, a ipak moramo misliti na sigurnost potomstva
Pa stane, al bez sjedalica, a ipak moramo misliti na sigurnost potomstva
Zato sam i spomenija gepek da se ne triba zajebavati s glupim sidalicama. Ajde boga ti šta će im bit, ako se razbije u vožnji napraviš novo i amen

I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...
Pa nemoj ako te lipo služi, osim ako kupuješ novog.
Zena pizdi da hoce nesto vislje radi ledja ... a i passat mi ima 143k ... ako jos cekam, cijena pada, dolaze servisi ovoga, onoga, a osiguranje kosta kao i prije ... na kraju ispadne da ce me redovni servis s godisnjim osiguranjem ispasti kao pola cijene auta ...
A digao mi se brk na seat alhambru ...
Kažu da je Alhambra jedna od boljih varijanti Sharan-a.
Samo pazi da ti ovaj TDI nije sa Siemens-ovim diznama (uglavnom su na 170 KS modelima), jer dosta često rikavaju.
Pih, ni ovi jugošvabe nisu što su nekad bile. Pasati, seatovi, turbo na dizelu, stvarno svašta. Volume, nedaj 'partman dok se s propisnom mečkom ne pojavi.
@bastardo
passat tek od 2007. g vrijedi ,ovi prijašnji su imali problema sa diznama i bosch pumpama.(2.0 tdi)
ali jedno mi ne valja kod tebe ,a to je prednja maska- odvratna je.
inače odličan auto,ali šta ti bi da si stavio tu masku?
di je lijepše oriđiđi ona sa kromom.
I passat je kupljen nov novcat. Uskoro cu se morati oprostiti od njega i sve me srce boli ...
Pa nemoj ako te lipo služi, osim ako kupuješ novog.
Zena pizdi da hoce nesto vislje radi ledja ... a i passat mi ima 143k ... ako jos cekam, cijena pada, dolaze servisi ovoga, onoga, a osiguranje kosta kao i prije ... na kraju ispadne da ce me redovni servis s godisnjim osiguranjem ispasti kao pola cijene auta ...
A digao mi se brk na seat alhambru ...
Kažu da je Alhambra jedna od boljih varijanti Sharan-a.
Samo pazi da ti ovaj TDI nije sa Siemens-ovim diznama (uglavnom su na 170 KS modelima), jer dosta često rikavaju.
Sharan mi se turbo svidja ali je skup kao otrov. Alhambra je isto to - ali jeftinije. Garancija 4g ili 120 000 km ... meni odlicno. Gepeka napretek, koza koju kad djeca uprljaju saniras mokrom krpom, 168KS, sa mojim chipom ide na 208KS, ma auto glava boli.
Pih, ni ovi jugošvabe nisu što su nekad bile. Pasati, seatovi, turbo na dizelu, stvarno svašta. Volume, nedaj 'partman dok se s propisnom mečkom ne pojavi.
Da imam love kao kila, vozio bih Q7. Ovako trljam dupe po VW-u :)
Mercedesi mi NIKAD nisu bili lijepi, a Svica i zadnja vuca bas ne idu zajedno.
@bastardo
passat tek od 2007. g vrijedi ,ovi prijašnji su imali problema sa diznama i bosch pumpama.(2.0 tdi)
ali jedno mi ne valja kod tebe ,a to je prednja maska- odvratna je.
inače odličan auto,ali šta ti bi da si stavio tu masku?
di je lijepše oriđiđi ona sa kromom.
Zato je moj passat 1.9TDI jer je to tada bila najbolja dostupna masina. Zato nikad problem ni sa diznama, ni s bosch pumpom, niti sa glavom motora (dosta tih starijih 2.0 TDI masina imaju neke ceske glave koje dobiju mikropukotine oko 150k i onda se jebi kako znas).
Prednja maska je radjena na moj zahtjev. MRZIM krom na autu. MRZIM. To mi tako ciganski izgleda. Bas iz tog razloga je passat narucen kao sportline a ne highline ili comfortline jer nema onog gadnog kroma oko prozora na vratima. Ideja mi je bila i skinuti postojece bocne lajsne kao i lajsne s zadnjeg branika i njih pofarbati u crno ali nikad nisam dosao do toga. Felge su u kombinaciji gunmetal (mat srebrna) i mat crna boja. Dakle za mene je krom cisti fuj i kic ...
ja sam mislio na tu rešetku bez znaka, meni se fakat to nimalo ne sviđa na passatu.
a ako je tvoj 1.9 tdi onda je to beba, nema bolje mašine od te
Passat je tvornicki spusten 10-ak cm, jos smo malo sabili opruge, stavljene su sure niskoprofilne gume na njega i debrandiran je odnaprijed. Meni izgleda PERFEKTNO. Dobro, ukusi su razliciti. Htio sam jos staviti i angel eyes farove naprijed i zatamljene stopove iza ali prometni zakoni to ne dopustaju. Jos sam na njega nabio i chip i time smanjio potrosnju, povecao okretni moment i snagu. Ma auto kao bombon. Dual klima, bluetooth, kenwood 1400W ozvucenje, kamera, 220V uticnica pozadi, grijanje sjedala, koza, sportski ovjes, sportska sjedala s elektronskim podesavanjem, ... a auto ima i firewall :)
Passat je tvornicki spusten 10-ak cm, jos smo malo sabili opruge, stavljene su sure niskoprofilne gume na njega i debrandiran je odnaprijed. Meni izgleda PERFEKTNO. Dobro, ukusi su razliciti. Htio sam jos staviti i angel eyes farove naprijed i zatamljene stopove iza ali prometni zakoni to ne dopustaju. Jos sam na njega nabio i chip i time smanjio potrosnju, povecao okretni moment i snagu. Ma auto kao bombon. Dual klima, bluetooth, kenwood 1400W ozvucenje, kamera, 220V uticnica pozadi, grijanje sjedala, koza, sportski ovjes, sportska sjedala s elektronskim podesavanjem, ... a auto ima i firewall :)
No dosta o mom autu, pricajmo malo i o meni!!!
No dosta o mom autu, pricajmo malo i o meni!!!
Ajde! Jesi preselio? Jel imas neta? Jel su one gljivice na pisi prosle? Jel t-com konacno rijesio nesto? Kako stojimo? Da li si nedavno provjerio rank na najboljem serveru s ove strane Rio Pecosa?
Cini mi se da ovo vise nije BattleField 4 tema
Gljivice na piši? Mate di ga guraš bog te pomoga...

Kako to misliš?

Ajde da vam objasnim zašto mi je "istekla".
Kod promjene osobnih podataka smo svi dužni minjati službene dokumente (vozačka, osobna itd).
...eh .. iako već 18g živim u drugom gradu, zbog te sitne promjene vozačku još nisam mijenjao i to iz čisto sentimentalnih razloga.
Jednom sam bio upozoren da bi to trebao promijeniti jer bi mogao platiti kaznu, ali a-a, neće ići. Svoju vozačku nedam.
Ajde! Jesi preselio? Jel imas neta? Jel su one gljivice na pisi prosle? Jel t-com konacno rijesio nesto? Kako stojimo? Da li si nedavno provjerio rank na najboljem serveru s ove strane Rio Pecosa?
Jesam, još prošli tjedan ali još ništa od neta . Gljivice se uozbililje i odrasle, same otišle
Bio sam ovaj vikend u VG samo da odigram sa vama koju partiju, bilo je odlično as always. Nisam provjerio rank od tada ali mi se Mrski grdo motao iza leđa a jedino je onaj nolifer Cyber bio bolji u tom trenutku.
Budem vidio sa susjedima ako tko da malo vajerlesa na korištenje, ali doslovno u stanu kad upalim wireless imam 1 (jedan) signal od mreža (80% zgrade su umirovljenici). Bar je tiho u zgradi iza dnevnika
Tako da moram reći draga dijasporo, niti ovdje više nije bajno!
Šta je to BF4?
Di stignem, od birača nikad Gerijatričar.
Kako to misliš?
i ja isto htio pitati jel se kaj promjenilio od kad me nema na TS? #confused
Di stignem, od birača nikad Gerijatričar.
Aj nemoj ga samo kojem brki u prdeklo gurnit

Ajde da vam objasnim zašto mi je "istekla".
Kod promjene osobnih podataka smo svi dužni minjati službene dokumente (vozačka, osobna itd).
...eh .. iako već 18g živim u drugom gradu, zbog te sitne promjene vozačku još nisam mijenjao i to iz čisto sentimentalnih razloga.
Jednom sam bio upozoren da bi to trebao promijeniti jer bi mogao platiti kaznu, ali a-a, neće ići. Svoju vozačku nedam.
Ja sam se zaribao, pa sa promjenom adrese promijenio i vozačku.
BTW, ove godine 10 godina kredita, znači i novu vozačku moram ić radit.
Ajde kad već pričamo o autima da i ja malo naprdim.
Nemam BMW.
Imam Lagunu 1.9 dci 120 HP, 2002 g. Privilege oprema (samo za privilegirane).
Kupio sam je iz Švabije 2005. g. sa 120.000 pređenih kilometara. Sad na satu 330.000 i ide ko zmaj. Troši prosjek 5-6 l kako kad.
kakve si ono mape sad ubacio ne mogu se ukljucit na server...
Pitanje u vezi servera ...
Nesto s Damom gledam konfiguraciju i bas nas svrbi da maknemo onaj idle kick ... ima nas dosta koji mogu ostaviti igraca navecer da pokrenemo server, ali settingsi na serveru kickaju idle igraca nakon 300 sekundi.
To je parametar kojeg lako promjenim, ali istog trena se server prebacuje sa classic/normal preseta na "custom" ... a vecina u browseru trazi samo classic/normal servere ...
Dakle da li da maknem idle kick ili da ga ostavim?
7 | makni kick |
---|---|
3 | ostavi kako je |
Zajednica glasala ... sada ima od svega po malo ...
Bastardo, kolko mozes dobiti za auto, tj kolko ga cijenis?
Bastardo, kolko mozes dobiti za auto, tj kolko ga cijenis?
Otišao si pogledati koliko imaš u čarapi?
Pitanje u vezi servera ...
Nesto s Damom gledam konfiguraciju i bas nas svrbi da maknemo onaj idle kick ... ima nas dosta koji mogu ostaviti igraca navecer da pokrenemo server, ali settingsi na serveru kickaju idle igraca nakon 300 sekundi.
To je parametar kojeg lako promjenim, ali istog trena se server prebacuje sa classic/normal preseta na "custom" ... a vecina u browseru trazi samo classic/normal servere ...
Dakle da li da maknem idle kick ili da ga ostavim?
Imas plugin na rcconet koji se zove force normal cheat. On ti stvlja servere na preset koji hoces bez obzira na postavke. A server sa ovim maplistom ne budes nikad napunio. Trebas imati dva maplista u igri koje isto mozes automatski staviti da se load nakon odredjenog broja igraca. Vannila je za punjnje obavezna i to u BF 4 su Sangaj, Paracel, Zavod... poslije 32 igraca sta god stavis trebalo bi ostati puno.