Kad odimis instalaciju s druge slike imam ti atelje za izlozbu osiguran .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad odimis instalaciju s druge slike imam ti atelje za izlozbu osiguran .
Pošteno
Malo ogradu popravi.
Malo ogradu popravi.
Trebao sam ljetos ali stari mi otišao na operaciju ramena pa sad stoji. Vjerojatno ništa od toga jer se planiram seliti
Jutro cure Brže li prođe ovaj vikend majku mu...
Mislim da ova slika neće proći čvrstu piratovu ruku
Šta naljutili ste ga kroz ova dva dana pa je posta stroži? Pirat ako ti smeta budi srce pa samo nemoj crveni

Idemo brze na drugu stranicu da ne vidi... Let the spamming begin.
Dobro je, pogledao sam na vrijeme! Jutro.
Ajde šta ste se pripali, neće naš dragi Pirat ništa prigovarati. Zna i on da je blesavi ponediljak i da triba ljudima bar ovako vratit osmjeh na lice...

Jučer prvi puta u životu uzeo AWS i idem isprobati pušku. Naravno, nađe se pametnjaković i napiše mi "AWS noob".
Jebote, uvijek će nekome smetati tvoj setup...
Hmmmm, trebas kantu ili tačke. Vode, vrecu materijala, zidarski žlicu i deri. Al ne, on paste mjenja.... Tatu boli rame.... majketidrage
Hmmmm, trebas kantu ili tačke. Vode, vrecu materijala, zidarski žlicu i deri. Al ne, on paste mjenja.... Tatu boli rame.... majketidrage
Nije materijal problem nego poznavanje procesa
Ma zna on šta triba al je mislija to uvalit starom da radi, a kako ga boli rame propalo sve...

Ma zna on šta triba al je mislija to uvalit starom da radi, a kako ga boli rame propalo sve...
Pa nisam učio programirati da bih žbukao
Pogledaj na Yt mozda ima kakav " zid unpaking "
Pa nisam učio programirati da bih žbukao
Koja princeza

Koja princeza
Jučer prvi puta u životu uzeo AWS i idem isprobati pušku. Naravno, nađe se pametnjaković i napiše mi "AWS noob".
Da, to stvarno eskalira zadnjih godina. Sjecam se iz BF2 da je bio unaj grenade launcher koji je bas bio OP oruzje i tko je s tim spamao bio je tube noob ... Ok ... s tim je bas bilo lako uzeti kill pa ajd ... malo prigovora nije naodmet ...
Ali zadnjih 2-3 godine sto god uzmews u ruku da nekog ubijes - ispadnes noob ...
srr-61 noob
aws noob
f200 noob
aek91 noob
pa cak i
grenade noob
knife noob
defi noob
c4 noob
Pa yebem ti mater zvalavu ako ti krenes na mene sa m4 a ja na tebe sa nozem i jos te ubijem ko kera, kako ja iuspadnem noob i to sa nozem?!
Ja bi to sve na pusti otok, ko Spajic pedere ...
Milutin Milanković se prevrce u grobu
Mene uopće ne jebe što likovi pišu u Chat.
Kaže mi prije koju veče mrski da mi neki lik piše da sam čiter. Da imam Wallhack.
A ja najveći njub u G klanu. hehehe
Ali brate da padaju sa MG4 na lokerima, padaju i to dobro.
Kad mi kažu u BF-u nekom da sam noob ja odgovorim:
"Thank you", ili "Yes I know". Uglavnom ispadnu pozitivne reakcije na to.
Jel to bilo sinoć?
Morao sam izaći sa servera jer je naš squad bio previše OP. Ti si znači ostao da ih dokrajčiš sa AWSom.
Milutin Milanković se prevrce u grobu
To mi je susjed
Jel to bilo sinoć?
Morao sam izaći sa servera jer je naš squad bio previše OP. Ti si znači ostao da ih dokrajčiš sa AWSom.
Da, sinoć... A dok sam na pearl marketu šamarao sa UCAV-om nitko ništa. A baš sam htio da se naljute...
Ali brate da padaju sa MG4 na lokerima, padaju i to dobro.
Taj mg4 je njuberski više od bili čega drugog. Baci mu šaku paste u facu da te ne vidi i zatuci ga venusom. Onda ti niko neće reći da si njub

Da, sinoć... A dok sam na pearl marketu šamarao sa UCAV-om nitko ništa. A baš sam htio da se naljute...
A jesi vidio kako smo spušili na lokerima sinoć?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/556945264984799808/232530920/
Ti svi LMGovi su u ovoj igri OP oružja. Nisam do sada nikog uspio ubiti ko na mene zapuca sa MG4 i to redoviti padnem bez zvuka ikakvog tako da se totalno iznenadim šta bi.
A jesi vidio kako smo spušili na lokerima sinoć?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/556945264984799808/232530920/
Jbg, mrski nije mogao malog probuditi da pogura...
Ovo je pravi squad za penetriranje u neprijateljske redove
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/556924787353958080/377093387/
Ti svi LMGovi su u ovoj igri OP oružja. Nisam do sada nikog uspio ubiti ko na mene zapuca sa MG4 i to redoviti padnem bez zvuka ikakvog tako da se totalno iznenadim šta bi.
Ne laži ovaj napaćeni narod.
Mene uredno 1na 1 skineš sa famasom na lokerima.
Ja naravno imam MG4.
Ne laži ovaj napaćeni narod.
Mene uredno 1na 1 skineš sa famasom na lokerima.
Ja naravno imam MG4.
To je samo zato što nisi ni bio svjestan da te gledam.