- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel to tetka tetka ili tetka "tetka"?
Jel to tetka tetka ili tetka "tetka"?
Žemska (prava).
To ti je ona koja je pobjegla iz kanala kad si došao na ts.
Da me krivo ne shvatiš nije zbog tebe,vjerojatno je Pero opet bio naporan.

HAhaha, Power! Ijao!
Da, da, fali nam zena u Gerijatriji...
A šta je sa tetkom? Jel to stvarno žensko ili netko zajebava?
Hoces reci da je 1:43 u redu? Spelac, Spelac...
Da, Tetka aka Ukulele je prava djevojka. I najvise se voli igrati Commandera pa se smije kad nam desetorici spusti cruise missile na glavu!
I vidim da nas budno prati, samo izviri iz mraka svakih 2-3 tjedna i ostavi nekakav post ovdje u temi :)
HAhaha, Power! Ijao!
Da, da, fali nam zena u Gerijatriji...
A šta je sa tetkom? Jel to stvarno žensko ili netko zajebava?
Da, Tetka aka Ukulele je prava djevojka. I najvise se voli igrati Commandera pa se smije kad nam desetorici spusti cruise missile na glavu!
I vidim da nas budno prati, samo izviri iz mraka svakih 2-3 tjedna i ostavi nekakav post ovdje u temi :)
Ja sam razvio naviku da izbjegavam servere na kojima igra iz jednostavnog razloga što je uvijek commander protivničkom timu, a onda ne postoji šansa za pobjedu.
Ja sam sinoć odigrao jednu na G serveru na onom Hangaru i poslije toga se nisam nikako mogao spojiti više, stalno mi izbacivalo grešku u vezi udp porta a imam ga otvorenog
Također!
odkad je došao ovaj final više ne vidim ping po serverima
Pozdrav...
moram reci da sam razočaran sa BF4...mozda zato sto je toliko navikan i puno sam očekivao.....
Ukratko ...nista posebno....cod 4 rules for now!
Pozdrav...
moram reci da sam razočaran sa BF4...mozda zato sto je toliko navikan i puno sam očekivao.....
BUUUU BUUUUUUUUUUUUUUUU
Pozdrav...
Roger roger!
Vojnici, koji AV koristite, odnosno ima li utjecaja na BF4?
Zakaj Špelca pitaš jel u redu 1:43? Khm. :)
I moram pratit, vidiš da se pričaju laži da bježim od muži po nekakvim kanalima. iako svi znamo da je zbog Kukija
Ja sam razvio naviku da izbjegavam servere na kojima igra iz jednostavnog razloga što je uvijek commander protivničkom timu, a onda ne postoji šansa za pobjedu.
Uleti kad pucam, tad sam prilično bezopasna. :)
Vojnici, koji AV koristite, odnosno ima li utjecaja na BF4?
Bitdefender TS 2015 (daju free 6 po 6 mjeseci), koliko primjetim ne utječe mi na BF4.
Zašto svi dobivaju preko 100 Battlepackova, a ja samo 46???
I moram pratit, vidiš da se pričaju laži da bježim od muži po nekakvim kanalima. iako svi znamo da je zbog Kukija
Spoiler http://i.imgur.com/4znk4.gif
Procurile informacije o "DLC-u iznenađenja"
Wow* kombinacija Battlefielda 4 i Skyrima?
*World of Warcraft
Procurile informacije o "DLC-u iznenađenja"
Kako će krv špricat kad sjednem u AA!
Dobro jutro cure! I tetka...
Vratio zvjezdicu!
Do idućeg kartona
Pozdrav...
Ovaj jedan TU mu je zalipija Dama
Pa šta ću kad se vidi da isto razmišljamo
Nego pusti ti podhebavanje mene, i idi malo administriraj server. Jbt sinoć je dva (ponavljam DVA) puta za redom išla ona mapa s hangarom gdje smo svi čekali samo da to mučenje završi. Ono nije za 64, ono je za 264 igrača i onda je ok da ima 64 snajpera u timu. Čovječe prvi put sam poželio da ima više vozila na mapi.
Jbt ovaj BF sa Novim DLCom je postao kao izložba slika.... sve lijepo naslikano, a zabavno ko u staračkom domu
Nego pusti ti podhebavanje mene, i idi malo administriraj server. Jbt sinoć je dva (ponavljam DVA) puta za redom išla ona mapa s hangarom gdje smo svi čekali samo da to mučenje završi. Ono nije za 64, ono je za 264 igrača i onda je ok da ima 64 snajpera u timu. Čovječe prvi put sam poželio da ima više vozila na mapi.
Jbt ovaj BF sa Novim DLCom je postao kao izložba slika.... sve lijepo naslikano, a zabavno ko u staračkom domu
Tebi čim se spusti KPM ispod 5 - odmah cendraš
Sinoc igrali Hangar 21 sa 64 igraca na nasem serveru Vise kempanja i snajperisanja nisam vidio vec odavno.
Ovu mapu s toliko igraca cu zaobilaziti na veliko od sada
Jedino je dobro sto je bio pun
@Volume sto ne ubacis i koju od starijih mapa ?
To ćeš morat napasti Cybera i Jopisa, oni su bili online. Ja zadnje 3 večeri nisam ni igrao tako da nemam pojma šta se događalo, ali sam ostavio votemap uključen.
Ustvari pridvečer sam odigrao cq small sa 64 igrača dvi partije i mogu ti reći da mi je čak bolji od velikog cq-a. Konstantno je akcija i kemperi sa snajperima jednostavno nemaju šanse uništiti partiju kao na large-u. Ali onda je Mrski počeja vajnati da ugasim small, tako da...
Cro nisam stavljao starije mape jer vidim da je ekipa trenutno puno više zainteresirana za dlc mape. Svi odlični serveri koje imam u favoritima, a koji još uvik vrte stare mape zjape prazni...

Pump.... Volume.... ?
Venus!