Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Prekidas opcenito sa svim igrama, ili samo sa MMO igrama?

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Prekidas opcenito sa svim igrama, ili samo sa MMO igrama?

MMO

Luka kaže...
Ferdi se zaljubio, nadam se da je zensko, da ima 2 ruke i 2 noge, i naravno da nije virtualna! :D

Cestitam! ;D :D

Real Doll

Belji se

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan

hehe:)

steta, dobar si igrac jer citas sve comboe i buffove, vecina to nikad ne napravi tak da se nakon nekog vremena skuzit da npr. BearShaman ne zna koji je njegov debuff....

@nax: da, CRO Guild (internacionalni, ime je od pocetka kad smo bili samo hr igraci), server Crom :)

javi se na Snyder,Konobarica,Unfortunate,Sluga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

steta, dobar si igrac jer citas sve comboe i buffove, vecina to nikad ne napravi

Zato smo i preživjeli onu gužvu kad smo prošli tjedan navukli rulju Vanira na sebe. Da si ti najbolji guardian na Cromu, a da sam ja bio papak, ne bi se izvukli te večeri. Ovako je bilo vruće, ali sve se može kad se malo misli Namigiva Možda me zato i opteretilo previše takvog igranja...

I nemoj podcijeniti Overreach za guardiana, kako sam ti onda rekao svoje mišljenje dok si mi pomagao složiti stvari, to ti je lifesaver kad treba DPSati jakog protivnika.

Snyder kaže...

javi se na Snyder,Konobarica,Unfortunate,Sluga

@naxeem - javi se baš njemu, možda nećeš upasti u najbolji guild na Cromu, ali ćeš definitivno imati najkvalitetnije društvo tamo.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan

AoC nudi 14 dana besplatnog igranja za povratnike.

link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, to sam zaboravio spomenuti :)

traje do 22.7 (morate se prijaviti do tad), sto je meni totalno debilno jer ljudi idu na more itd...

al ako mozete, upalite i probajte, ima dobrih 1gb patcha za skinuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao jedan od povratnika, moram preporučiti igru svima. Radi odlično i ono je što je Conan trebao biti u startu (i više). Svakako probajte.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Napokon sam se ostavio wow-a, postao je previse dosadan, a i ja vise nemam toliko vremena koliko sam imao prije. Vec dugo vremena mi je zanimljiv AOC ali zbog raznih problema u pocetku nisam se odlucio probati ga. Sada nakon svega sto sam procitao mislim da cu mu dati priliku, barem da ga isprobam na free trialu. Posto postoji i velika mogucnost da cu ga i zaigrati na duze vrijeme, zanima me preporuka od vas iskusnjara  ;) koja bi bila recimo to tako "najoptimalnija" klasa za igrati solo..? Posto mi se drasticno smanjio vrijeme igranja, nemam vremena raidati ili traziti grupe za instance ili bilo kakve vece grupne aktivnosti. A ipak zelio bih igrati, vremenski neki dan vise, neki manje, a neki nikako, a opet polako sto vise stvari vidjeti. Zadnjih mjeseci sam bas iz tog razloga igrao prot paladina u wow-u. To je o meni u wow-u najbolja klasa za solo play. Postoji li slicna klasa u AOC..?   

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pojma nemam kaj je paladin pa ti ne mogu pomoc:)

ak hoces solo uzmi demonologista, dobar caster.

ili barbarian/conqueror od melee likova.

barb je cisti dps, conq je off tank al moze biti i bolji dps od barba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da, cuo sam da je demonologist dobar.. ali isto tako i necro! Zanimljivo je da na official forumu kazu da je i ToS jako dobra klasa za solo, surfam malo forumima citam... uf tesko se odluciti, conc se isto cini ok. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I ranger je dobar. Conan je općenito vrlo solo-friendly.
Ja sam WoW nedavno, nakon nekoliko mjeseci, opet probao, ali uz nostalgiju i to izblijedjelu, osjetio sam strašnu dosadu.
17 godina
neaktivan
Kepolas kaže...

a i ja vise nemam toliko vremena koliko sam imao prije.

Posto mi se drasticno smanjio vrijeme igranja, nemam vremena raidati ili traziti grupe za instance ili bilo kakve vece grupne aktivnosti. A ipak zelio bih igrati, vremenski neki dan vise, neki manje, a neki nikako, a opet polako sto vise stvari vidjeti.

Dobrodošao u gejmersko (MMO) spiralno stubište prema dolje Osmijeh Čekam te na dnu Osmijeh da krenemo gore nekim drugim stubištem Osmijeh.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Kepolas kaže...

a i ja vise nemam toliko vremena koliko sam imao prije.

Posto mi se drasticno smanjio vrijeme igranja, nemam vremena raidati ili traziti grupe za instance ili bilo kakve vece grupne aktivnosti. A ipak zelio bih igrati, vremenski neki dan vise, neki manje, a neki nikako, a opet polako sto vise stvari vidjeti.

Dobrodošao u gejmersko (MMO) spiralno stubište prema dolje Osmijeh Čekam te na dnu Osmijeh da krenemo gore nekim drugim stubištem Osmijeh.

Osmijeh hehe.... kao sto velis polako ali sigurno prema dolje... jos se uvijek drzim nekako, zubima za strop doduse... vidjet cemo do kada ce tako ici ... vjerujem da kad tad dodje kraj...!! A onda kamo i kako dalje vidjet cemo. Dok jos mogu koliko toliko igrati, izabrao sam TOS za pocetak i 14 dana free kad krenem na godisnji.... a prema kuda ce krenit od tamo vidjet cemo kad opet pocne posao...! 

P.S. iako sam se vec odlucio za ToS to ne znaci da ne mogu promijenit misljenje, pa ako netko imam kakav dobar argument za neku drugu klasu.. slobodno pisite!

16 godina
neaktivan

meni tos nije nikad sjeo, ne znam zast....

sad ga koristim za gild bota :)

imam conqa, poma i necra na 80 (conq je main i meni najdrazi:)) i garda na 53 (sporo idu leveli)

preporuka za melee je conq naravno, za castere demo jer je sad jaci od necra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kepolas kaže...

P.S. iako sam se vec odlucio za ToS to ne znaci da ne mogu promijenit misljenje, pa ako netko imam kakav dobar argument za neku drugu klasu.. slobodno pisite!

Ne znam za conquerora, ali dijelim Snyderovo oduševljenje. Nisam isprobao, ne volim baš hibridne klase u AoC, ali ako je on sretan s mogućnostima, super.

Ja sam osobno bio oduševljen guardianom i njegovim opstankom u borbi. Ako te Crom kazni pa budeš kao mi prije patcheva morao grindati vile u Noble District, onda ćeš testirati lika Osmijeh Za referencu, sa solidnim guardianom prođem svih pet vila za 50 minuta. A u borbama, s tom klasom ponekad sam imao osjećaj da sam napravio malog boga kad vidim koliko mrtvih tijela oko mene, a moj health na 50% do 80% Osmijeh

Premda ostaje nepisano pravilo da ćeš pravi stručnjak za svoju klasu biti tek onda kada ga naučiš fino podesiti i koristiti u ekipi u nekoj elitnoj instanci. Do tada testiraj što više klasa do lvl20+ u prvom dijelu igre, u Tortage, pa ostani na onoj koja ti se tamo najviše dopadne.

17 godina
neaktivan

ja dobio mail da imam 2 tjedna free igranja. kako AOC nisam zaigrao i updateao od rujna 2008. znači da me čeka JAKO puno patcheva. sadašnja veličina instalation foldera mi je 25gb. koliko je vama velik instalation folder, vama koji igrate AOC? tako da znam koliko mjesta na HDD-u trebam oslobodit? :D

btw, kako radi igra, jel zbog updateova postala zahtjevnija ili je postala optimiziranija? ja sam igrao na poprilično visokim postavkama na svom dual core 4600, 3gb ram i geforce 8800gts.

ajme, baš me zanima šta radi moja lv 24 barbarianka :D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nego ima neki guild sa hr clanovima? Nisam igrao par mjeseci pa sad imam prilike malo se vratiti. Imam POM-a LVL 80 sa dosta epic opreme.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na Crom serveru, CRO Guild (www.cro-guild.com) al je internacionalni pa ak te ne smeta javi se na Snyder,Konobarica,Sluga,Unfortunate :)

trazimo bas jos jednog poma za raidove tak da si dobrodosao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oi oi, pozdrav svima :) evo nakon kolko vec godina igranja wowa odlucio sam se pocastit AoC accountom (nakon odigranih free trial n-dana) i sad me samo zanima dal ima negdje na netu kakva enciklopedia ili wiki o AoC, nesto tipa www.wowwiki.com bi bilo idealno, da se ubacim u loop, takoreci.. I najvjerojatnije cu rollat na Crom serveru pa mozda i naletim na nekog od vas :)

If you strike me down, I shall become more powerful than you can imagine!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Filbert kaže...

Oi oi, pozdrav svima :) evo nakon kolko vec godina igranja wowa odlucio sam se pocastit AoC accountom (nakon odigranih free trial n-dana) i sad me samo zanima dal ima negdje na netu kakva enciklopedia ili wiki o AoC, nesto tipa www.wowwiki.com bi bilo idealno, da se ubacim u loop, takoreci.. I najvjerojatnije cu rollat na Crom serveru pa mozda i naletim na nekog od vas :)

i ja sam se napokon ostavio wow-a pa sam probao trial conana, i mogu rec da me jako odusevio, al bez obzira sto mi se igra svidjela odlucio sam si ne upropastit ljeto, pa cu odgodit kupnju igre za sada

eo ti 2 linka kojima sam se ja sluzio, dok mi se skidao preogromni client, da se mal upoznam sa igrom

http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki

http://www.wikiaoc.com/The-Age-of-Conan-Wiki

"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan

preporuka je da odigras svaku klasu barem do 20og levela pa vidi koja ti najvise pase...

kakve inace klase volis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako itko hoce dam svoj aktivni Lotro account za aktivni aoc account......

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

baahhh zatvorili su trail -.-

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakav trail? Misliš trial?

17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Ako itko hoce dam svoj aktivni Lotro account za aktivni aoc account......

Mozes i pricekati malo, ako ne nadjes, moj aktivni AoC ce biti na prodaju, vrlo povoljno, kao i LOTRO. (kako je glupo javljati se iz internet kafea druge drzave, bez HR dijakritika... LOL)

17 godina
naxeem kaže...

Kakav trail? Misliš trial?

ma da krivo pišem Šutim

htio sam malo probati igru ali nemože, nešto zbog ove sad akcije kojom vrebaju da se vrate stari pretplatnici.....

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
16 godina

Ma htio bi se rjesit lotro i  nabavit nekak aoc hh

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Eto, konačno je i moj AoC account s nekoliko dobro opremljenih likova otišao na BUGov oglasnik, za simboličnu cijenu. Neprežaljeno...

Hvala svima za savjete i druženje.

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Eto, konačno je i moj AoC account s nekoliko dobro opremljenih likova otišao na BUGov oglasnik, za simboličnu cijenu. Neprežaljeno...

Hvala svima za savjete i druženje.

Ma igra bi ti to još da je valjalo :D

Kako sam ja DAOC odvalio 6 godina i još bi ga igrao da nije otišla sva ekipa

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Ma igra bi ti to još da je valjalo :D

Stvar je u tome da ti drugi dio tvrdnje nije točan, a prvi jeste Osmijeh Igrao bih ja, istina, jer je AoC predobra igra, ali je naišla "reorganizacija" života i moralo je doći do odricanja. AoC je pre-predobra igra, ali učim progutati "knedlu"...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice