RBE problem

poruka: 9
|
čitano: 1.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RBE problem

Pozdrav , imam 4870 512 Mb karticu koja je spojena na 450 W VX corsair napajanje koje ima samo jedan napojni konektor za karticu a drugi sam spojio preko molex -a.

Nikako nisam mogao klokat karticu preko CCC - a i MSI afterburnera ( rusenje u igrama nakon nekog vremena ) , pa sam odlucio probat sa RBE jer sam cuo da pomocu njega moze.

Pokrenem RBE , odem na aquaire bios i uredno mi prepozna karticu ( 4870 , conect 3d odnosno force 3d ) , ali mi pokazuje i problem  - drugi napojni konektor za karticu nije spojen ( a spojen je ).

zanima me dal ima to kakve veze ( sto sam spajao prek molexa )?

dal se zbog toga neda klokat ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: RBE problem

ljudi , bilo tko ??

17 godina

Možda da probaš drugi molex (moguće je da si ustvari opteretio isti vod napajanja)...

KaeR
15 godina

procitao sam da su neki spajali i dvije 4870 kartice na corsair 450W VX

budem probao i to

15 godina

tj. pokusat sa drugim molex kablom ...

17 godina
juice21 kaže...

Pozdrav , imam 4870 512 Mb karticu koja je spojena na 450 W VX corsair napajanje koje ima samo jedan napojni konektor za karticu a drugi sam spojio preko molex -a.

Nikako nisam mogao klokat karticu preko CCC - a i MSI afterburnera ( rusenje u igrama nakon nekog vremena ) , pa sam odlucio probat sa RBE jer sam cuo da pomocu njega moze.

Pokrenem RBE , odem na aquaire bios i uredno mi prepozna karticu ( 4870 , conect 3d odnosno force 3d ) , ali mi pokazuje i problem  - drugi napojni konektor za karticu nije spojen ( a spojen je ).

zanima me dal ima to kakve veze ( sto sam spajao prek molexa )?

dal se zbog toga neda klokat ?

Hvala

Koji procesor imaš i na kojoj rezi igraš?

RBE za clockanje? Jesi ti dobro

RBE je program za uređivanje biosa, clockove bi mogao povećat no vjerujem da pojma nemaš o RBE-u.

Skini si ATT ima opciju za overclockanje i neko sitno povećanje napona (kako kome) i puno opcija, možeš radit i 2D/3D profile. To sam ja radio i napravio sam ih tako dobro da funkcioniraju kao danas powerplay na hd5 seriji (idle(2D) 150/200, load (3D) 800/1000 i automatski mijenja)

A koliko si ti to clockao, preko 800MHz meni baš nije bila stabilna grafička, radila je i na 810MHz ,ali tada me znalo izbacivat iz igara nakon kojeg sata. A nestabilno sam ju uspio za 3DMark06 navuć na 842MHz i time sam dobio 18609 bodova.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
juice21 kaže...

Jesi razmisljao o tome da molex ne prenosi informacije nego odmah 12 v  ubaci u trosilo i gotovo.Zato ti i ne detektira molex.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
17 godina
RBE problem

Kad smo kod tog MSI Afterbunera može li mi netko reći da li je taj program namijenjen samo za ATI grafičke kartice i MSI grafičke.

Imam Nvidiu - Gainward pa me zanima dali bi nju mogao clockati sa MSI Afterburnerom?

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Kad smo kod tog MSI Afterbunera može li mi netko reći da li je taj program namijenjen samo za ATI grafičke kartice i MSI grafičke.

Imam Nvidiu - Gainward pa me zanima dali bi nju mogao clockati sa MSI Afterburnerom?

Da,s njom mos i dic napon.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com Steam : lukicar995
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice