MB Asrock 4coredual vsta
Intel Q6600
2 GB RAM KINGMAX 667 Mhz
dal se može OC na ovoj matičnoj?
MB Asrock 4coredual vsta
Intel Q6600
2 GB RAM KINGMAX 667 Mhz
MB Asrock 4coredual vsta
Intel Q6600
2 GB RAM KINGMAX 667 Mhz
Zaboravi OC na Asrocku.
Pogotovo sa Quadom.
Ja sam na jednoj skurio bios za samo 1 FSB više.
Stabilan je bio(dual core D820) i kad sam mu podigao FSB za 1 bios u banani.
Zaboravi to jednostavno.
Asrock je super ploca za te novce ako ne misliš clockat.
Ako da(pogotovo quad) onda prvo kupi novi bios chip(mogu se izvadit i uštekat drugi) prije OC inace bude velika panika kad nema slike a ni Clear Cmos ne pali ;)
Ok hvala,,znači najbolje kupiti drugu matičnu bolju za OC?
Imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu cu ga ovdje postavit.
Imam isti q6600 procesor sa maticnom MB Gigabyte P35-S3G i stock coolerom.Zanima me da li bi se proc mogao sta klokirati sa ovom maticnom i da li bi trebao uzet neki drugi cooler ili bi ovaj stock mogao izdrzati?
Imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu cu ga ovdje postavit.
Imam isti q6600 procesor sa maticnom MB Gigabyte P35-S3G i stock coolerom.Zanima me da li bi se proc mogao sta klokirati sa ovom maticnom i da li bi trebao uzet neki drugi cooler ili bi ovaj stock mogao izdrzati?
Evo jucer sam ga stavio na 2700Mhz procesor i Ram na 900Mhz i radilo je dobro,al danas mi se kompjuter stalno rusio.Mozda mi je clock Rama-a prevelik?Imam 2 put po 2GB od super talenta.Probat cu poslije bez clockanja RAMa da vidim kak ide.Do koliko proc moze otprilike ici sa stock voltazom(da znam ak mi se pocne opet rusit da je zbog malog napona)?
I također me zanima,kad sam namjestao postavke,vidio sam da mi je upaljen C.I.A.2 na sport modu i jos neki system enhance(ili tako nesto ne sjecam se)mi je bio na extreme(to je prva opcija jos ima i turbo).Dali je to bolje ugasiti za stabilnost ili mogu ostati kako je bilo?