Zdravo,
evo zanima je vase misljenje. Koj Hladnjak za Core i7 920 na Asus Rampage 2 Extreme, naravno za overclock?
Imam par ideja al prvo da cuejm vasa misljenja.
Znam da se sa stockom moze doc na 4Ghz stabilno al na onak ludackim temp.
Ak ko oce dokaz nek javi stavit cu link.
Cijena manje bitna. Onak do soma kuna.
Unaprijed hvala
Prijedlog Hladnjaka za i7 920 Na Asus R2E
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.412
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo,
evo zanima je vase misljenje. Koj Hladnjak za Core i7 920 na Asus Rampage 2 Extreme, naravno za overclock?
Imam par ideja al prvo da cuejm vasa misljenja.
Znam da se sa stockom moze doc na 4Ghz stabilno al na onak ludackim temp.
Ak ko oce dokaz nek javi stavit cu link.
Cijena manje bitna. Onak do soma kuna.
Unaprijed hvala
Ma vrlo rado al objektivno kod nas nema nikaj od vodenog hladenja....
taj hladnjak je i meni pao na oko.
daj neki primjer vodenog koj mogu slozit kod nas?
Ako ti pare nisu bitne i možeš npr naručivati izvana (preko interneta) ili ti netko (od frendova,familije) putuje van hrvatske svakako bih ti preporučio CoolerMaster v10, definitivni naj zračni cooler!! Jer koliko sam vidio nije dobavljiv u hrv.!!! A iz ponude naših trgovina CoolerMaster v8 ili Termalright True Black 120 sa adapterom na 1366 socket!!! Pogledaj si malo PCE forum i vidjet ćeš da ga tamo dosta hvale aka preporučuju jer daje dobre performanse!! Na tebi je da izabereš....
Da bas gledam... V8 je mrak...
a jel slucajno imas koj prijedlog vodeno tu kod nas jel bas nisam neki fan online narudbe??....
O vodenim ti znam jako malo, ono kaj pročitah, ali ništa konkretno jer nisam imao još niti jedno!! Evo ti LINK di možeš pročitat dosta o vodenim hlađenjima i imaš iskustva korisnika tak da bi ti to moglo pomoći..!!! Znam samo da su gotova hlađenja koja dolaze u/s kučištima u 90% shit, najbolje ti je napraviti vlastito, tak si možeš izabrat koje komponente hoćeš stavit pod vodu a i možeš (okvirno) napraviti toliko dobro koliko ti buđet dopušta, znači složit si za toliko koliko para imaš!! U hardveraju imaš dijelove, ljudi koji ti tam rade s tim su dosta stručni jer i sam izrađuju custom riješenja pa ti oni predlože kaj i kak...!! Znači za pristojno vodeno 1500+kn !!! A ako se ipak odlučiš za zračno, moja preporuka je CoolerMaster V8 !!
Mislim si uzet V8 gledo sam neke testove i prepremrak je... ici ce tu 4 ghz OC..:D
samo me zanima di ima kupit adapter 1366 gledo sam svuda nabava,hardveraj,adm,itd nigdje...
ima li mozda ko takvu informaciju?
Mislim si uzet V8 gledo sam neke testove i prepremrak je... ici ce tu 4 ghz OC..:D
samo me zanima di ima kupit adapter 1366 gledo sam svuda nabava,hardveraj,adm,itd nigdje...
ima li mozda ko takvu informaciju?