Overclocking intel celeron m340

poruka: 4
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam stariji laptop fujitsu siemens amilo pro v2010 (intel celerom 1.5 Ghz) i u biosu nemam opcije za overclock niti Fsb,zatim sam probao overclock u windowsima ali programi probao sma par programa ali ne mogu podesit Fsb jer mi ti programi ne pronađu Motherboard !!! jel moze neko pomoći ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Overclocking intel celeron m340

Jesi razmišljao o temperaturi laptopa nakon clockanja, koliko ćeš time dobiti na performansama?

15 godina
neaktivan
Re: Overclocking intel celeron m340
fujitsusiemens kaže...

Imam stariji laptop fujitsu siemens amilo pro v2010 (intel celerom 1.5 Ghz) i u biosu nemam opcije za overclock niti Fsb,zatim sam probao overclock u windowsima ali programi probao sma par programa ali ne mogu podesit Fsb jer mi ti programi ne pronađu Motherboard !!! jel moze neko pomoći ?

Dobiti ces pretjerano grijanje cpu-a i samo mozes skuriti cpu ili maticnu, a skoro nista neces dobiti na performansama. 

13 godina
neaktivan

svaki tjedan jednom ili 2 puta koristim na 3 sata procesor maksimalno da radi na 90-100 % i zna mi ponekad stekati zato bi probao da ga overclockam nista previse tek toliko da ne kupujem novi laptop radi toga sto radim !!! ak neko zna objasniti kako bi to mogao napravit usprkos ona 2 problema sta sam u prvoj poruci naveo bio bi mu jako zahvalan !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice