Overclocking e 8200 sa asus p5ql pro

poruka: 2
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Overclocking e 8400 sa asus p5ql pro

imam intel e8400

ram: team elite 2gb pc800

cpu cooler artic freezer7 pro

mainboard asus p5ql pro

posto sam totalni pocetnk pri overkloku zanima me do koliko mogu dici fsb da mi se podigne brzina procesora a da ne bude previse za memoriju? koristia bi ai booster program do asusa. sada je fsb na 333 i sa mnoziteljem x9 sa automatskom postavom kada pc ne treba snagu spusti na x6 radi ustede energije.

dakle ne bi nista diza osim brzine procesora koji je najjednostavniji nacin. temperatura cpu mi je konsantno 28-32 a system 27-28 imam dobru ventilaciju kucista.

i jos jedno ako dignem fsb dal da ostavim dram frenkvenciju i pci-e na auto mod ili moram sta manualno stavit.ne bi da mi fsb digne pci-e(mozda manualno stavit ram na 800 i pci-e na 100,00?)

hvala na svakome komentaru i savjetu

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 22:43 (Psyhodad).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overclocking e 8400 sa asus p5ql pro
Psyhodad kaže...

imam intel e8400

ram: team elite 2gb pc800

cpu cooler artic freezer7 pro

mainboard asus p5ql pro

posto sam totalni pocetnk pri overkloku zanima me do koliko mogu dici fsb da mi se podigne brzina procesora a da ne bude previse za memoriju? koristia bi ai booster program do asusa. sada je fsb na 333 i sa mnoziteljem x9 sa automatskom postavom kada pc ne treba snagu spusti na x6 radi ustede energije.

dakle ne bi nista diza osim brzine procesora koji je najjednostavniji nacin. temperatura cpu mi je konsantno 28-32 a system 27-28 imam dobru ventilaciju kucista.

i jos jedno ako dignem fsb dal da ostavim dram frenkvenciju i pci-e na auto mod ili moram sta manualno stavit.ne bi da mi fsb digne pci-e(mozda manualno stavit ram na 800 i pci-e na 100,00?)

hvala na svakome komentaru i savjetu

Sve je objašnjeno veoma dobro.
my courage, my honor, my strenght = your weakness!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 22:45 (kompotko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice