Ovako, digo sam taj procesor s 2.8 GHz na 3.0 Ghz i sad me zanima bil ga mogao dic na vise,s ovim clockom temperature u OCCT-u kad sam ga testo su mi bile do 72 stupnja??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je previse,uzmi neki cooler za cpu
Ovako, digo sam taj procesor s 2.8 GHz na 3.0 Ghz i sad me zanima bil ga mogao dic na vise,s ovim clockom temperature u OCCT-u kad sam ga testo su mi bile do 72 stupnja??
Kupi ti sebi lijepo freezera 64 pro i 120mm vent za kućište pa onda clockaj.
Sta mislis da su temperature prevelike?
da.
Sta mislis da su temperature prevelike?
U to sam jedino siguran
Vidjet cu jos sta cu napravit,ali svejedno hvala na pomoci!
Jel se mozda da sto napravit bez kupovanja tih hladnjaka??
Jel se mozda da sto napravit bez kupovanja tih hladnjaka??
Nemoj žaliti 200 kuna, jer ako ne uložiš u hladnjak nemoj ni klokirati. Radit će ti na prevelikoj temperaturi a s tim mu i skraćuješ vijek trajanja.
Ok, sad kad bi to kupio do kolko bi ga mogo clockat otprilike??
Moras vidjet kolike ce ti bit u loadu temperature i koju maticnu imas?
Ja imam isti proc kao ti,ali ti vjerovatno imaš windsor jezgru koja je bolja od moje brisbane jer je tvoj proc na 2.8 a moj na 2.9,a s windsor jezgrom možeš klokat više neg ja.....uz novi cooler naravno
Ne, ja isto imam brisbane a,do kolko si ga ti clockal??
Ne, ja isto imam brisbane a,do kolko si ga ti clockal??
Nisam ništa klokao,a ni ne vjerujem da hoću jer se ne isplati baš,jer je za taj proc 2.9 prilično visoka frekvencija
Moras vidjet kolike ce ti bit u loadu temperature i koju maticnu imas?
Maticna mi je ASRock ALiveNF4G-DVI!
Ja imam 4400+ i digao sam sa defaultnih 2,3 na 2,92 s time da je temperatura do max 52°.
Sve iznad 55 stupnjeva je previše za taj proc. Nikako nemoj da ide preko toga. Svakako uzmi neki cooler, i poigraj se malo, nitko ti ne može reći do kuda možeš stići.,
Prouči i ovu temu malo, pa rokaj po tome:
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-amd-am2-procesora/19444.aspx
Hvala, samo jel zate mozda neki dobar cooler do 400 kn??
Scythe Mugen 2
što mislite na ovaj cpu cooler??
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=7081
Ok,vidit cu,nesto cu vec uzet!